Choixalacreme Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) Mah azi ati facut 50 de postari , 51 cu al meu... treceti la muncaaaaaaa @teo am o cunostinta cu service in Buc Noi, langa Kaufland-ul nou/ Rompetrol. Vrei sa sun sa vad ce implica? Editat August 29, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 treceti la muncaaaaaaa eu asa am sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Mah azi ati facut 50 de postari , 51 cu al meu... treceti la muncaaaaaaa @teo am o cunostinta cu service in Buc Noi, langa Kaufland-ul nou/ Rompetrol. Vrei sa sun sa vad ce implica? Te rog, daca se poate, dupa ora 17:30, e musai azi. Am uleiul si filtrul. Merci mult! » Post actualizat in 29 Aug 2014 12:59 ce link ce masina ? eu nu am vazut nimic ... nu se poate sa nu stiu eu ceva ) Da click pe "incerc" din propozitia lui Falkenberg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 (editat) 60-70 ron, e program pana la 20, dar recomand max 19 , seful de service e Radu, 0720 107 796 http://www.ag-auto.ro/?post_type=contact Bd. Bucurestii Noi, nr.48, Bucuresti, sector 1 Telefon : (40) 021.667.0925 Te rog, daca se poate, dupa ora 17:30, e musai azi. Am uleiul si filtrul. Merci mult! » Post actualizat in 29 Aug 2014 12:59Da click pe "incerc" din propozitia lui Falkenberg. Editat August 29, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 60-70 ron, e program pana la 20, dar recomand max 19 , seful de service e Radu, 0720 107 796 http://www.ag-auto.ro/?post_type=contact Bd. Bucurestii Noi, nr.48, Bucuresti, sector 1 Telefon : (40) 021.667.0925 Sa traiesti 1000 de ani! Ii zic ca vin din partea maestrului Alex? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Foarte tare, frate! Poate mi-l arati si mie odata, am si eu unul, un pic mai nou, dar nu cu mult. Ai o poza cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 zis is za one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Nice! Un pic mai noua? Vreo 20 de ani poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Sa traiesti 1000 de ani! Ii zic ca vin din partea maestrului Alex? Ah, ce bine suna nu, teoretic nu e nevoie, ar trebui sa se poarte exemplar cu orice client, altfel isi taie singuri craca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 60-70 ron, e program pana la 20, dar recomand max 19 , seful de service e Radu, 0720 107 796 http://www.ag-auto.ro/?post_type=contact Bd. Bucurestii Noi, nr.48, Bucuresti, sector 1 Telefon : (40) 021.667.0925 aici am pus si eu bieletele antiruliu pt fabie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Stie cineva un service care sa aibe meseriasi priceputi pe electrica sa ma ajute cu problema asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Sfaturile pe care le ai primit in celalte topicuri unde ai pomenit problema, le ai urrmarit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 da, si am decis sa nu-mi bag nasu', nu de alta dar nu vreau sa iau foc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Cam liniste pe aici... Gabi, iesi la cafea! Editat Septembrie 1, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Gata, am venit cu forte proaspete si pielea rosie )) . Ce facem in aceasta saptamana? P.S. Cafea??? Bleaaah! Bere? Yummy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 (editat) Trebuie sa fac rost de un cablu de ambreiaj, altfel ma spanzur cu cel vechi! » Post actualizat in 01 Sep 2014 06:37 Gata, am venit cu forte proaspete si pielea rosie )) . Ce facem in aceasta saptamana? P.S. Cafea??? Bleaaah! Bere? Yummy! Lasa fericirea asta ca ma enervezi )) Tu pui poze cu motorul la benzinarie si alti oameni dau din gard in gard! ) Apropo, te-am sunat sambata. Editat Septembrie 1, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Am fo' la mare, nu mai bag telefonul in seama cand ajung acolo. Ati fost la vreo plimbare? Cablul te-a lasat in drum, sau vrei sa-l schimbi preventiv? Eu asa ma activez, lunea. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Am fo' la mare, nu mai bag telefonul in seama cand ajung acolo. Ati fost la vreo plimbare? Cablul te-a lasat in drum, sau vrei sa-l schimbi preventiv? Eu asa ma activez, lunea. )) Eu cu Gabi am fost la cununii, separate ce-i drept. Nu am mai iesit nicaieri, personal. Cablul m-a lasat in drum, de fapt, inainte sa intru in garaj ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Te-a lasat bine de tot )) Cred ca ar trebui sa bei chiar o bere in cinstea asta Le-ai mutat nunta prietenilor tai? Ca sa poti merge linistit la Targu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Te-a lasat bine de tot )) Cred ca ar trebui sa bei chiar o bere in cinstea asta Le-ai mutat nunta prietenilor tai? Ca sa poti merge linistit la Targu... Nu am mai fost la Skat Poate ajung weekend-ul viitor si poate mergi si tu. Cand bem o bere? S-ar putea sa-l fac azi, pe seara, te sun sa ne intalnim la bere? Dau eu! (poate se sesizeaza si Gabi si trupa!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Cum sa nu, eu n-am niciun plan, plus ca trebuie sa ma mentin in aceeasi stare ca la mare(fac si rime). De mers la Skat, 95% sunt acolo. Imi trebuie cauciucuri si sa vad cumva ce fac cu frana spate, tine foarte putin(nu inteleg de ce). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Sase, l-am vazut pe Gabi spionand! Din clipa in clipa are sa spuna ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 saaaalut ... scuze, am un tip nou angajat si tre' sa-l bag in paine hai. te astept la cafea casa presei Piata Presei Libere nr.1, corp A2, etaj 3. Teo, pe tine oricum sunt suparat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Pe mine? Da' ce-am facut? Costin asta si cand munceste e liber! N-am vazut asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Pe mine? Da' ce-am facut? Costin asta si cand munceste e liber! N-am vazut asa ceva! Pai daca sunt SPVR ))) Am de supervizat! Forumul, e-mailul "dastea" ) Daca eram cu motorul, la 15:00 cand ieseam iti faceam o vizita Gabi. Dar lasa ca vin maine pe capul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate