Leviatan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 AHAHAHAHAHAHAH =)) am uitat de aia ... da man, sunt un sick fuck ) unde mai pui ca ascultam asta : Asta este de fatada, pe partea cealalta ai tu un master plan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 (editat) muhahaha sigur ca am. Intrebare: Acum ca ai vazut cat de fetishist sunt, la ce ora te astept la "cafea"? "brown bear" ce esti =))))) Editat Septembrie 2, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Nu ma mai alinta asa )) Tind sa ma gandesc la altceva dupa! )) Pe la 15:00 plec. Te sun cand intru in parcare la Presei? Stai asa, cum adica "cafea"!?! Ma!!! La ce te gandesti tu? Editat Septembrie 2, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 =)) ok, ne auzim la tell ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Bai, a inceput lumea sa scoata abonarea la topicul asta....Cred ca i-am zapacit cu atatea e-mailuri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Hahahah, eu cred ca ies din discutie, a inceput sa devina prea intima. ) » Post actualizat in 02 Sep 2014 09:44Daca stati pana la 16:45, ajung si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Hahahah, eu cred ca ies din discutie, a inceput sa devina prea intima. ) » Post actualizat in 02 Sep 2014 09:44 Daca stati pana la 16:45, ajung si io Daca ajungi, te astept. Mergem la o bere dupa? In drum spre casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Oui, bien sûr! Suna-ma cand esti pe picior de plecare. Daca nu raspund, sunt pe moto, mai asteapta 10 minute(maxim) si te sun io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 (editat) cred ca Teo s-a dezabonat, s-a rusinat ) Sau Alexandru ca l-am vazut ON mai devreme. Ok, veniti cand vreti, oricum sunt full de treaba si nu pot sta mai mult de 5 min. Sau mergeti la bere si vin eu dupa, cum vreti Editat Septembrie 2, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Nu ai cum sa stai 5 minute, facem scandal acolo...pai, o data iti vine Bazi Crew in vizita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 fuck yeah ! atunci asa facem, bautura si femei ... PARTYYYY azi , somer maine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 (editat) Uite aici birou de om serios! A nu se lua in seama umerasul, am avut treaba cu el )) Si nici cana cu tate, nici pungile de mancare sau croissant ori dezordinea de pe birou. Cand plec este luna ) Editat Septembrie 2, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 ) este foarte mititel, ma asteptam la ceva mai mare. stai ca o sa fac eu o poze cu biroul meu sa vezi "ză shit" imi place stickerul in schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Birou' meu este penibil, pe langa ale voastre, nici n-are rost sa-i mai fac vreo poza. Costin, doar o casca la birou, :O , ai innebunit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 doar o casca la birou, ai innebunit? asa este ) TEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 La mine e cu lume, faceti abstractie de papusa barbie lipita pe laptop, a fost un cadou de la o fata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Birou' meu este penibil, pe langa ale voastre, nici n-are rost sa-i mai fac vreo poza. Costin, doar o casca la birou, :o , ai innebunit? Pai cum sa las castile aici? Blasfemie!!! Teo, poze cu biroul!!! » Post actualizat in 02 Sep 2014 10:39 La mine e cu lume, faceti abstractie de papusa barbie lipita pe laptop, a fost un cadou de la o fata Oare ce zicea domnisoara in mintea ei cand tu faceai poze. Marfa casca, nu o vinzi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Am pus mai sus, nu se vad? La cat de disperat esti cu castile, ma gandeam ca ai peste tot )) ca saculetii cu miros de lavanda )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatu28 Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 La mine e cu lume, faceti abstractie de papusa barbie lipita pe laptop, a fost un cadou de la o fata . )) Casca mi-a atras atentie si daca nu mentionai, nici nu observam papusa Barbie. Pune-i si tu mustati ca sa fii macho ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Da, am zis s-o mentionez, ca sa ma scot, in caz de primejdie )).I-as pune, dar n-am un marker, voiam sa-i pun par la subrat. Fiecare cu ale lui. )) Casca e noua in familie, ieri am luat-o, ma mandresc cu ea, asa e la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 (editat) teo, dar de poza asta dc nu ai zis nimic ? l.e. ma uitam aici -> /index.php?app=forums&module=extras§ion=stats suntem pe primele 3 pozitii, o sa luam ban in scurt timp ) » Post actualizat in 02 Sep 2014 12:05L.E. 2 - salut tatu28, bine ai venit pe forum. Joi bere? Editat Septembrie 2, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Hahahahahahahhahahahah, si pentru poza si pentru top! ))) cum (cuvant urat) ai facut pe aia musculoasa, manca-ti-as! ))) Da' cum naiba ai dat de topul ala? Unde se verifica? Ca nu l-am vazut niciodata. Daca o sa iau ban pe forumul asta, e panica, n-am mai nimic de facut la munca si cred c-o sa innebunesc de plictiseala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Hahahahahahahhahahahah, si pentru poza si pentru top! ))) cum (cuvant urat) ai facut pe aia musculoasa, manca-ti-as! ))) Da' cum naiba ai dat de topul ala? Unde se verifica? Ca nu l-am vazut niciodata. Daca o sa iau ban pe forumul asta, e panica, n-am mai nimic de facut la munca si cred c-o sa innebunesc de plictiseala. pagina principala din forum jos de tot, in dreapta scrie mic cu negru " Today's top 20 posters" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 S-ar putea sa tot fim in topul ala, de acum inainte. Ce faceti, sunteti la cafea?In 20 de minute plec si io de aici, ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 vin si eu la bere dupa ce ies de la munca 6 - 7, nu stiu sigur. Va anunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate