Leviatan Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Mergem la bere tot noi? Aceeasi formatie ca si marti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Pai e joi, deci e intalneala. Mergem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 asa sa fie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 La 50 de ani, daca nu murim exfoliati pe motoare si daca nu darama barul ala, tot acolo ne intalnim, nu? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 (editat) putin cam ambitios dar FUCK YEAHHH !!! app, vreau sa va multumesc ca m-ati suportat tot acest timp. Azi ( 04.09.2014, ora 15:52 ) am implinit primele mele 500 de post-uri L.E. OMG - "Super Membru" - like a boss :-) Editat Septembrie 4, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 La multi aaaaaaani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 Înseamnă că se da de băut grav. Teo cu 1000 de posturi și Gabi cu super membru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 4, 2014 Share Postat Septembrie 4, 2014 clarrrr ! o bere la toata lumea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Ce muncitori sunteti azi! » Post actualizat in 05 Sep 2014 08:13Gata, am intrat in club. Gabi, trece clubul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 » Post actualizat in 05 Sep 2014 08:13 Gata, am intrat in club. Gabi, trece clubul! asa !!!! . Teo, urmezi ( Bazi Crew™) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 asa !!!! . Teo, urmezi ( Bazi Crew™) Pentru ™ foloseste ALT+0153 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Gata si io, se stieeeeeeee! Nu merge faza cu ALT. ™ haaaaaaaaaaaaam, am reusit! La mine este cu fn+alt » Post actualizat in 05 Sep 2014 08:34Cred ca tocmai ce-am latrat, am zis ham )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Vezi ce face Bazi Crew din om? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Are careva sa-mi imprumute 2-3 ore un redresor moto ? am luat o baterie noua si este partial incarcata(aprox 85%) si mai trebuie tinuta pe un redresor cam 2 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Are careva sa-mi imprumute 2-3 ore un redresor moto ? am luat o baterie noua si este partial incarcata(aprox 85%) si mai trebuie tinuta pe un redresor cam 2 ore Hm, dar tu la intalniri cand apari? Ai restante vara asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Da stiu, mai am sa rezolv cu bateria azi, si cu itp-ul maine si sunt gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) am eu redresor suna-ma si vedem cum facem Gata si io, se stieeeeeeee! Nu merge faza cu ALT. ™ haaaaaaaaaaaaam, am reusit! La mine este cu fn+alt » Post actualizat in 05 Sep 2014 08:34Cred ca tocmai ce-am latrat, am zis ham )) =)) ham ) Editat Septembrie 5, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 (editat) Am aparut. Sunteti defectzi, clar Editat Septembrie 5, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 Suntem cei mai normali de pe forumul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Bazi Crew, era un ride weekendul asta sau am pierdut numaratoarea? Mmmmmm ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 Ieșim mâine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) Eu am o invitatie de ride, domnul este insa matinal , nu cred ca voi putea tine pasul. Mai am si ceva trebusoare. Am zis ca daca nu se leaga nimic, sa merg prin imprejurimi.. Editat Septembrie 6, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 (editat) super ... prin imprejurimi as merge si eu ... ma www si / sau sms daca merem plz ?! sa inteleg ca nu te-ai dus pe circuit ar fi fost fumos sa mergem cu baietii astia /index.php?/topic/717728-plimbare-maine-7092014/ dar am vazut tarziu .... astept vesti de la voi. Seara faina ! Editat Septembrie 6, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 Ba, da ati produs ceva posturi de o saptamana incoace... azi a fostr vremea naspa in conced, asa ca am avuttimp sa va citesc aberatiile si sa ma plimb prin oras si sa casc gura la motoarele grecilor. M-am indragostit de aprilia dorsoduro. Nu faceti o cheta pentru fratele vostru, sa-si ia si el una? 5jmii de oiro, o nimica toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 7, 2014 Share Postat Septembrie 7, 2014 (editat) Hai bine ai venit. Pe unde ai ars gazu', Ioane? Dorsoduro nu e un supermoto ? Domnilor regret dar azi n-a mai ramas si vreme de plimbare, asta e.. Editat Septembrie 7, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate