Sari la conținut

Zona Bucurestii Noi, Chitila, Pajura, Damaroaia, Jiului, Straulesti

emi2009
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ba, nu prea ma pricep, dar invat. I'm a fast learner :D Si la randul meu pot sa invat lumea sa bea, ce sa bea si cat sa bea :D

Unde am mai auzit fraza asta...? Aaa, stiu! Cand am venit in Bazi Crew unde am devenit alcoolic :)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce-i cu linistea asta pe aici? Vreti sa mutam intalneala asta seara? Eu joi nu pot sa particip. :(

Eu nu stiu daca pot ajunge in seara asta, am sa incerc insa daca va mobilizati.

Si da, cam liniste pe aici...Cred ca Gabi a inceput sa caute xhamster-ul :)))

Link spre comentariu

Asa as vrea, sper sa-mi revina finaintele inapoi in portofel, ca altfel n-am nicio sansa. Poate daca reusesc sa intru moca.

Dar da, i want. Vreau sa mai bag si un AMCKart si vineri cred ca ma duc pana la Sebes.

Editat de littlekriminal
Link spre comentariu

Daca te hotarasti sa-mi spui, vreau sa merg si eu la adancata. La amckart cand ajungi?

Link spre comentariu

salut guys, eu nu pot asta seara, am seara de fotbal :rusinica:

Cred ca Gabi a inceput sa caute xhamster-ul

:)) chiar am sa-l caut :P . Am o saptanana mai naspa la munca si nu prea pot sta pe forum.

Link spre comentariu

Teo, mergem si noi la fotbal? Luam castile caci eu sunt afon in sportul asta...Stam in poarta daca este si cu berea in mana!

A inviat Gabi!!!! Iha!

Ii facem si o vizita? Cica are mult de munca...eu cred ca se baga in seama cu colegele...

Editat de Leviatan
Link spre comentariu

bai ... am cautat xhamster asta dar din pacate nu-l pot accesa :( , am filtru dala ...

Daca vreti sa veniti la fotbal, va astept diseara, este super aproape de tine Costine, pe Izbiceni

Referitor la colege ... :ph34r: :ph34r: ... liniste ... nu recunosc nimic ... peretii au urechi

Editat de Gabi M
Link spre comentariu

bai ... am cautat xhamster asta dar din pacate nu-l pot accesa :( , am filtru dala ...

Daca vreti sa veniti la fotbal, va astept diseara, este super aproape de tine Costine, pe Izbiceni

Referitor la colege ... :ph34r: :ph34r: ... liniste ... nu recunosc nimic ... peretii au urechi

Se bea si bere?!

Link spre comentariu

Se bea si bere?!

se poate fara ?! :|

Stati pe loc, vreau si eu fotbal. La ce ora? Pe ce suprafata se joaca? Cati sunteti? Se da rau la gioale? Ca mie nu-mi plac chestiile astea.

De la 18 la 20. Pe sintetic. In jur de 12 - 15 depinde. Depinde, cam DA !

Editat de Gabi M
Link spre comentariu

Stati pe loc, vreau si eu fotbal. La ce ora? Pe ce suprafata se joaca? Cati sunteti? Se da rau la gioale? Ca mie nu-mi plac chestiile astea.

Ma tu esti jucator profesionist ah?! Lasa ca diseara joc si eu sa moara capra, o sa fie un fel de rugby!

Link spre comentariu

Hahaha, nu dar am o problema pe la un genunchi, nu e asa rau dar nu as vrea sa mi-l omoare nimeni. Cat se plateste, Gabi?

Costin, realizezi ca joci cu mine in echipa? Stii, coechipierii nu se omoara intre ei... :))))

Da-ne harta cu amplasarea terenului.

Link spre comentariu

sper sa nu se plateasca, de obicei plateste firma, acum fac lobby pe la conta. Vedem :) daca nu 15 ron de persoana ... depinde cati suntem, ora este 120 ron si noi stam 2.

https://www.google.ro/maps/place/Baza+sportiv%C4%83+Biruin%C8%9Ba/@44.485672,26.050368,18z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x252884a3b3401a00?hl=en

Link spre comentariu

Costin, realizezi ca joci cu mine in echipa? Stii, coechipierii nu se omoara intre ei... :))))

Nu stiu regulile la fotbal, insa m-am uitat mult la rugby si hochei, acolo stiu ca nu conteaza care pe care :)))

Link spre comentariu