Gabi M Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 muhahahah .... ti-am luat sufletul, nu ai ce face ... esti un BAZI acum Gabi, mai lasa bulgareala aia ) Ai un fetish, pe bune )) Dar o facem si pe asta it's that a promise ? facem bulgareala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 In timpul saptamanii sau in weekend? In timpul saptamanii nu prea am mai iesit, nu iei masuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Inainte sa te interesezi de masuri, 41 1/2 la la picior, 31/32 la pantaloni, S/M la tricou si XXXXXXXXXXXXL la prezervativ. » Post actualizat in 09 Sep 2014 08:10De fapt, e doar pulla de mine )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Inainte sa te interesezi de masuri, 41 1/2 la la picior, 31/32 la pantaloni, S/M la tricou si XXXXXXXXXXXXL la prezervativ. » Post actualizat in 09 Sep 2014 08:10 De fapt, e doar pulla de mine )))) Uite un om fumat cu dimineata in cap )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 N-am bagat nimic, sa mor! Astea-s din arsenalul meu de glume, proaste, stiu. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Lasa ca am baut eu doua beri la birou...Noroc ca a ramas Ares acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Vezi, poate stau si sefii tai pe forumul asta ))) . Busteeeeeeeeed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Pai celelalte doua le-a baut managerul in sala de mese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Hahahahaha, pot sa ma angajez si io la voi? Fac si treaba, parol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Avem libere doar posturile de spionaj )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Ba, nu prea ma pricep, dar invat. I'm a fast learner Si la randul meu pot sa invat lumea sa bea, ce sa bea si cat sa bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Ba, nu prea ma pricep, dar invat. I'm a fast learner Si la randul meu pot sa invat lumea sa bea, ce sa bea si cat sa bea Unde am mai auzit fraza asta...? Aaa, stiu! Cand am venit in Bazi Crew unde am devenit alcoolic )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Ce-i cu linistea asta pe aici? Vreti sa mutam intalneala asta seara? Eu joi nu pot sa particip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Ce-i cu linistea asta pe aici? Vreti sa mutam intalneala asta seara? Eu joi nu pot sa particip. Eu nu stiu daca pot ajunge in seara asta, am sa incerc insa daca va mobilizati. Si da, cam liniste pe aici...Cred ca Gabi a inceput sa caute xhamster-ul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Cred ca mai rau de atat, l-a si gasit )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Mergi la Adancata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) Asa as vrea, sper sa-mi revina finaintele inapoi in portofel, ca altfel n-am nicio sansa. Poate daca reusesc sa intru moca. Dar da, i want. Vreau sa mai bag si un AMCKart si vineri cred ca ma duc pana la Sebes. Editat Septembrie 10, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Daca te hotarasti sa-mi spui, vreau sa merg si eu la adancata. La amckart cand ajungi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Cel mai probabil saptamana viitoare. Daca nu plec vineri la Sebes, atunci merg in weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 salut guys, eu nu pot asta seara, am seara de fotbal Cred ca Gabi a inceput sa caute xhamster-ul ) chiar am sa-l caut . Am o saptanana mai naspa la munca si nu prea pot sta pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) Teo, mergem si noi la fotbal? Luam castile caci eu sunt afon in sportul asta...Stam in poarta daca este si cu berea in mana! A inviat Gabi!!!! Iha! Ii facem si o vizita? Cica are mult de munca...eu cred ca se baga in seama cu colegele... Editat Septembrie 10, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) bai ... am cautat xhamster asta dar din pacate nu-l pot accesa , am filtru dala ... Daca vreti sa veniti la fotbal, va astept diseara, este super aproape de tine Costine, pe Izbiceni Referitor la colege ... ... liniste ... nu recunosc nimic ... peretii au urechi Editat Septembrie 10, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 bai ... am cautat xhamster asta dar din pacate nu-l pot accesa , am filtru dala ... Daca vreti sa veniti la fotbal, va astept diseara, este super aproape de tine Costine, pe Izbiceni Referitor la colege ... ... liniste ... nu recunosc nimic ... peretii au urechi Se bea si bere?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Stati pe loc, vreau si eu fotbal. La ce ora? Pe ce suprafata se joaca? Cati sunteti? Se da rau la gioale? Ca mie nu-mi plac chestiile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) Se bea si bere?! se poate fara ?! :| Stati pe loc, vreau si eu fotbal. La ce ora? Pe ce suprafata se joaca? Cati sunteti? Se da rau la gioale? Ca mie nu-mi plac chestiile astea. De la 18 la 20. Pe sintetic. In jur de 12 - 15 depinde. Depinde, cam DA ! Editat Septembrie 10, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate