littlekriminal Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Cum adica Teo e la fel? Asta trebuia s-o zic io, nu altii! )))) Ionule, mai rau decat este nu ai cum sa faci )) Macar stai pe tusa cu Costin si beti bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 scuze Teo, m-a luat gura pe dinainte, ma rog ... oricum este adevarul Costin nu o sa fie prezent in vietile noastre saptamana asta, este plecat So ... diseara 18:15 la izbiceni, be there or be square ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 S-a facut! Ionule/Gabi, m-am reindragostit de biciclete in weekend-ul trecut. I think i wanna buy one. Bbine, sunt rupt cu banii, dar tot as vrea una. Am mers pe un mountain bike(al unui văr), a fost demential, dar cred ca a costat o gramada de bani. Cum faaaaaaaaaaac? » Post actualizat in 17 Sep 2014 08:16Revin, bicicleta este Scott aspect 630, i want one, sau una asemanatoare care sa fie moca. Gabi, vorbesti cu baietii de pe la Gara de Nord? ))) Sau tu, Costin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Ia-ti un second. Vezi pe dirtbikepunctro. Daca nu faci downhill dur, poti sa-ti iei ceva bunicel la 5-6 mil - fara frane pe disc, desigur, dar suficient pentru oras si forestier. Io in weekend am tura cu bicla - ma duc sa bag turul lacului Sinoe. Abia astept plajele alea pustii de pe grindul Chituc... Daca iti iei bicla si vrei sa te bagi la 100 km de forestier prafuit cu dormit la cort pe plaja, be my guest. In cealalta ordine de idei, la fotbal o sa absentez, ca am niscaiva issues diseara. In schimb astept cu interes bericioaica de maine. Fara motocicleta, ca pana mi-o veni releul de incarcare, stau si balesc la vremea perfecta de afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 » Post actualizat in 17 Sep 2014 08:16 Revin, bicicleta este Scott aspect 630, i want one, sau una asemanatoare care sa fie moca. Gabi, vorbesti cu baietii de pe la Gara de Nord? Sau tu, Costin? Oameni seriosi aia, Se lucreaza pe baza de precomanda .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Oameni seriosi aia, Se lucreaza pe baza de precomanda .. Pai da, stiu la ce sa ma uit ))) Am niste gusturi, mama-mama! Ia-ti un second. Vezi pe dirtbikepunctro. Daca nu faci downhill dur, poti sa-ti iei ceva bunicel la 5-6 mil - fara frane pe disc, desigur, dar suficient pentru oras si forestier. Io in weekend am tura cu bicla - ma duc sa bag turul lacului Sinoe. Abia astept plajele alea pustii de pe grindul Chituc... Daca iti iei bicla si vrei sa te bagi la 100 km de forestier prafuit cu dormit la cort pe plaja, be my guest. In cealalta ordine de idei, la fotbal o sa absentez, ca am niscaiva issues diseara. In schimb astept cu interes bericioaica de maine. Fara motocicleta, ca pana mi-o veni releul de incarcare, stau si balesc la vremea perfecta de afara... Sunt pe site, am gasit una http://www.dirtbike.ro/bazar/biciclete/mtb-hardtaill-all-around/kona-fire-mountain-201588. Stiu, nu ma uit la ieftinaturi )) Trebuie sa-mi fac niste rate pe viata...e clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Mă, cum dispar cum apar evenimente! Teo, caută un model și vedem ce rezolvăm distracție plăcută la bere/fotbal )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Am gasit una la 700 de lei, cu cine vorbim/vorbesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Când mă întorc vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Si kona aia de 950 e misto... Pai cu cine sa vorbim? Suna si du-te s-o vezi. Daca vrei sa vin cu tine, zi-mi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Pai cu cineva s-o ia moca, io ii dau intalnire, il diclim si POC! Tadaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 =)) hai ca sunteti tari. Vreau si eu una moca ... ma ajuti si pe mine Costine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Poliția mai trebuie să citească aici )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 stai chill, s-au dezabonat zilele trecute, ii plictiseau aberatiile noastre . Suntem in siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Noroc ca politistii nu stiu sa citeasca ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 bai, ati vazut asta ? http://www.4tuning.ro/filme-masini/view/6ZiZ9EQMkGH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Uite, e buna diversiunea asta pentru bicicleta mea )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Prestam bere azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 ziua buna guys, merge careva la sanzieni maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Cred ca vreo cateva mii ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 da bre stiu, eram curios daca mere careva din bazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Mai exista Bazi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 Cum adica? :O Normal ca exista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate