littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Pai facusei tu cateva, dar nu mai stiu la ce pagina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) ne punem si gradele gen : Editat Octombrie 3, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Muhahahah! Ne mai trebuie tevi din PVC cu cornete ))) . Poate bagam si un "lapte gros" saptamana viitoare )) . » Post actualizat in 03 Oct 2014 12:41P.S. Sunt geniale desenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Marfa. Aia alba pe fond negru e tare. Da vezi ca scria bcuresti sau altceva aiurea pe undeva. Daca ne punem grade, io vreau sa fiu Grand Wizard of Bazi Crew Apropo de cornete... am fost acu vreo luna intr-o vizita la niste prieteni cu un pusti de 7 ani care o ardea grav cu xboxu. Printre jucariile care zaceau nefolosite am gasit o tzeava - probabil batzul de la o morisca de cand era mic. Instant m-am gandit sa-l momesc pe fraier afara, sa-l invatz cum vine cu cornetu'. L-am luat sa-l corup, cu toate protestele ma-sii si nevesti-mii. Partea naspa e ca n-a halit - in 5 min era la loc calare pe xbox. Io in schimb am tras juma de ora cu cornete incercand sa le bag printre niste scanduri. A fost mega distractiv. In acest spirit, propun ca joi seara sa venim cu tzevile la parc, sa facem o demonstratie » Post actualizat in 03 Oct 2014 13:43 Desi cred ca aia aIb cu negru ar da mai bine invers. Sa fie scrisu alb si fondu negru. » Post actualizat in 03 Oct 2014 13:48 Si lapte gros doar cu Costin arbitru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 la cererea marelui "Grand Wizard" of Bazi tadaaa » Post actualizat in 03 Oct 2014 14:32l.e. - eu vrea sa fiu " Melcul Netrebnic " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Da, e miez. Îmi şi imaginez cum ar fi să-mi trag un patch d-asta de 30 cm diametru pe spate. Şi să mă duc să-l iau pe fi-miu de la grădiniţă. Sau să alerg prin parc cu ţeava cu cornete... Da' ce-ai, ej' nebun? cum să fii melcul netrebnic? Trebe ceva dur şi rău, potrivit cinului şi prestanţei tale. Ceva de genul: Înalt-Prea-Scârbăvnicia Sa, Marele Melc Netrebnic, Ticluitorul de SMS-uri, Diriguitorul a tot ce mişcă în Bazi Crew. Or something... Editat Octombrie 3, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 Ferească Satan cât de psihopati sunteți, presimt că învăț din nou ceva rău de la voi! » Post actualizat in 03 Oct 2014 17:22 Eu ce titlu am?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 (editat) Habar n-am... Alege-ti si tu ceva pe potrivă. De pildă. Schwerpanzergeneraloberst (nici nu stiu daca e corect, da' sună bine). » Post actualizat in 03 Oct 2014 18:38Da' chiar, la B.A.Z.I. crew ar merge gradele SS, daca tot e sa facem panarama... Deci tu ai fi Schwerpanzer Oberstgruppenfuhrer. Editat Octombrie 3, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 3, 2014 Share Postat Octombrie 3, 2014 )) sună bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 4, 2014 Share Postat Octombrie 4, 2014 Hahahahahahahah,io asta vreau sa fiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Foarte frumos joi, nu mai vin Nu stiu de ce era declarata intrunire de cartier cand de fapt era planeta Moldova pe baricade dupa 10pm. Si astia-s rai rai cu sudistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Planeta Moldova, nu ti-e rusine????? Cine era moldovean de acolo? Eu tot insist sa facem 2 intruniri pe saptamana, dar vad ca nu ma vrea nimeni. » Post actualizat in 06 Oct 2014 08:04http://www.realitatea.net/oferii-ignora-noile-prevedin-din-codul-rutier_1540458.html?utm_source=Cub-Actualitate/Social&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb Deci, va rog, la minutul 1:10 )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 (editat) Planeta Moldova, nu ti-e rusine????? Cine era moldovean de acolo? Eu tot insist sa facem 2 intruniri pe saptamana, dar vad ca nu ma vrea nimeni. » Post actualizat in 06 Oct 2014 08:04 http://www.realitatea.net/oferii-ignora-noile-prevedin-din-codul-rutier_1540458.html?utm_source=Cub-Actualitate/Social&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb Deci, va rog, la minutul 1:10 spuse Teo dupa ce cosumase 3 beri si s-a urcat la volan Foarte frumos joi, nu mai vin Nu stiu de ce era declarata intrunire de cartier cand de fapt era planeta Moldova pe baricade dupa 10pm. Si astia-s rai rai cu sudistii. omg, atat de rai am fost ? Editat Octombrie 6, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 kramer e moldovean. da' n-as putea sa zic ce s-a intamplat dupa 10, ca la 9 jum io am sters-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Pai vezi, tu nu esti moldovean )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Teo .... ce s-a intamplat dupa 10 ? eu am plecat pe la 9. Maaa, ce ati facut voi acolo dupa 10 ? acum chiar sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Foarte bine! Alta data ramaneti si voi dupa 10 =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Nu cumva aţi mai vândut vreun playstation prin vreo benzinărie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Nu cumva aţi mai vândut vreun playstation prin vreo benzinărie? nu pot sa credddddddddddd......=)))))))) genial Ionule, genial ==)))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Irina(luca) voia sa zica sa stati si voi dupa 10....beri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Da, ma, bine... Asta am inteles si noi. Da' vrem să ştim ce-aţi făcut acum. V-aţi fugărit cu poliţia, v-aţi crestat cu beţivii din bar, v-aţi trezit prin paturi străine în Pipera, aţi pierdut toţi banii la cazinou pana la 3 dimineaţa şi aţi amanetat motocicletele... ceva interesant, acolo. » Post actualizat in 06 Oct 2014 11:20... lotrii șî samagonii dracului, nu vreț sî ni zâceț șî noo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Omg d-astea se intamplau de obicei la intalnirea saptamanala? In this case, sustin propunerea lui Teo, sa ne intalnim mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 (editat) maaaa .... acum mi-am dat seama ... Irina se joaca cu mintile noastre ... cred ca s-au pus de comun acord ( Teo , Silviu a.k.a. Kramer si Irina ) sa ne arunce pastilute dastea ca sa stam cu nasurile lipite de monitoare. am i right ?! in realitate, au baut un cate ceiut cald si s-au dus cumintei acasa Omg d-astea se intamplau de obicei la intalnirea saptamanala? In this case, sustin propunerea lui Teo, sa ne intalnim mai des poate ... eu nu recunosc nimic Editat Octombrie 6, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Doar ne stii pe noi Gabi, suntem baieti cuminti, spargem geamuri, rupem dinti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Cata activitate pe aici. Inteleg ca se pregatesc urmatoarele intalniri, programul arata bine : fugarit cu politia, o runda scurta de crestat cu betivii pardon tovarasii din bar, apoi una la cazinou. Dar aici e problematic, pe hornet nu iau cine stie ce, dar ne salveaza Teo cu k5-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate