ninja_skija Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 SI-are si masina de traficant =))) luam si pe aia ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Hahahah, si dupa aia cui raman? Imi lasati si mie bani? Macar de-o trotineta... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 Cata activitate pe aici. Inteleg ca se pregatesc urmatoarele intalniri, programul arata bine : fugarit cu politia, o runda scurta de crestat cu betivii pardon tovarasii din bar, apoi una la cazinou. Dar aici e problematic, pe hornet nu iau cine stie ce, dar ne salveaza Teo cu k5-ul sa inteleg ca esti mai "de actiune " inseamna ca joi ne bazam pe tine Am chef de ceva faradelege Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 De fapt Kramer e de vină, cu mutra aia nevinovată a lui. Zice că şi-a împachetat motocicleta că i-a tăiat unu calea cu atv-ul. De fapt a călcat pe bătături nişte rachetzi d-aia grei, moldoveni, că a dat să vândă iarbă adusă din Olanda prin nişte locuri pe unde aveau monopol baieţii de la Soroca. Aşa că într-o seară, ăia au trecut cu Kamazul peste ea. Şi acu vrea să ne combine să facem echipă, să punem un biznis pe picioare, să-l facem pe Vanea de râs. Fac pariu că asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 6, 2014 Share Postat Octombrie 6, 2014 SI-are si masina de traficant =))) luam si pe aia ceva Vezi ? Asta-i gandirea. Teo te-ai ars, te-a cam amanetat Irina. Hahahah, si dupa aia cui raman? Imi lasati si mie bani? Macar de-o trotineta... Eu sunt optimist, cred ca putem aduna de o bicicleta. sa inteleg ca esti mai "de actiune " inseamna ca joi ne bazam pe tine Am chef de ceva faradelege Facem, mereu m-am intrebat cum naiba e intr-o duba de politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Iti spun io ))), daca vrei iti zic si cat de naspa e cu catuse la mana )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 In Amsterdam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 7, 2014 Share Postat Octombrie 7, 2014 Nei! In Rumania, la Chitesti, mai precis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 (editat) neata! guys, nu vreau sa va stric cheful dar daca nu ati observat deja, a venit iarna Intrebarea mea este urmatoarea: - unde va lasati mobrele la iernat ? ne combinam la un garaj ceva ? de Teo si Ionu stiu ca au rezolvat deja, ceilalti cum procedati ? Editat Octombrie 8, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Care iarna, Gabi? Maine avem 23, poimaine 25/26 de grade, scoate mobra si pantalonii de baie, in weekend mergem la plaja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 o sa-l intreb pe var azi sa vad daca te rezolv la mogosoaia » Post actualizat in 08 Oct 2014 07:10sorry... am vorbit si nu merge. mai cautam » Post actualizat in 08 Oct 2014 07:12în schimb am gasit asta http://s1.4tuning.ro/?mmid=454be1b2bac086299d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Da, putem sa le bagam toti acolo ))) . » Post actualizat in 08 Oct 2014 08:20Am mai gasit cu 350 de lei pe toata durata iernii(si nu numai), din noiembrie pana in martie, cu 350 de lei, aproape de noi. Cine vrea, cine doreste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Adica la noi dar eu m-am jenat sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 8, 2014 Share Postat Octombrie 8, 2014 Adica la ei, dar s-a jenat ea sa zica ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 neata. intalneala azi da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Da' ce vorba-i asta? Of course my horse is a horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Inca o ieseala finalizata cu succes in stilul deja caracteristic adica garduri rupte, sticle sparte si masini vandalizate. Asteptam prima pagina a ziarelor maine dimineata Keep up the good work guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 De abia acum ai inceput sa vezi cu adevarat ce inseamna viata, Paul! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 that's how we roll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 that's how we roll Ai auzit, Costin? Alex? Voi cum rulati? Aveti foite? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Pepsz sssst nu in public! Si btw cine esti tu? Chiar ca a fost dragut si relaxant si aseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Ba, nu mi-a gasit niciunu cheia de la masina pe masa, nu? P-aia de motocicleta n-am pierdut-o, ca am plecat calare, da' p-aia de masina stiu sigur ca am avut-o si acu n-o mai am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Ba, nu mi-a gasit niciunu cheia de la masina pe masa, nu? P-aia de motocicleta n-am pierdut-o, ca am plecat calare, da' p-aia de masina stiu sigur ca am avut-o si acu n-o mai am. deci ... cred ca meritam sa-ti pui "Bazi Crew™" : Ba, nu mi-a gasit niciunu cheia de la masina pe masa, nu? P-aia de motocicleta n-am pierdut-o, ca am plecat calare, da' p-aia de masina stiu sigur ca am avut-o si acu n-o mai am. din pacate eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Nu am vazut-o, si io am ramas cu Silviu si Paul pana mai tarziu. Du-te pana acolo si intreaba-l pe nenea ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Avea cineva tankbag? S-o fi sparlit involuntar? Mie mi s-a intamplat cu cheia de la moto sa o plimb tot orasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate