Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 De obicei vinerea e neagra, cand esti la munca dupa X beri )) dar putem sa facem ceva si cu joia asta )) Din cauza ta am ajuns alcoolic, vezi cum il strici si pe omul asta! Daca mor de ficat, te bantui pana ajungi la nebuni )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Toate ca toate dar vezi ca am ramas cu sechele de la ciupacabra aia "tunata" )) Editat Octombrie 13, 2014 de sarpee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Toate ca toate dar vezi ca am ramas cu sechele de la ciupacabra aia "tunata" )) De la distanta pareau bunicele, altfel nu era sa intru in ele. Eu zic ca nu trebuia sa ne oprim, macar ramaneam cu o imagine fictiva in creier ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Treaba asta o sa ne afecteze emotional pe termen lung, gen tulburari de comportament, scuipam lumea pe strada, facem noaptea-n pat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Din cauza ta am ajuns alcoolic, vezi cum il strici si pe omul asta! Daca mor de ficat, te bantui pana ajungi la nebuni )) Am fost acolo, nu le-a placut de mine si m-au dat afara. By the way, tocmai ce-am aflat de la cineva ca inainte sa ma mut in cartierul asta minunat, a venit nu stiu cine si le-a propus vecinilor de vizavi sa vanda casa pe nu stiu cati bani, aveau de gand sa faca un spital de nebuni in casa aia =)))))). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) Am fost acolo, nu le-a placut de mine si m-au dat afara. By the way, tocmai ce-am aflat de la cineva ca inainte sa ma mut in cartierul asta minunat, a venit nu stiu cine si le-a propus vecinilor de vizavi sa vanda casa pe nu stiu cati bani, aveau de gand sa faca un spital de nebuni in casa aia =)))))). Si nu ti-a sunat nici macar un clopotel?!? Hm, toate ca toate, facem un mic dezmat diseara? Cu mobrele ma refer. Cat despre scuipat, am incercat zilele trecute, dandu-mi seama intr-un tarziu ca aveam casca legata pe cap! Tulburarile de comportament se gasesc in tot cartierul Bucurestii Noi ) Oricum, si vinul ala era tulbure...brrr! Editat Octombrie 13, 2014 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) neata lume, pentru cei ce n-au planuri sambata si / sau duminica, propun urmatorul traseu cine se baga ? putem face un mic ocol pe la "bunica" pentru o cana cu vin ( prietenii stiu de ce ) Editat Octombrie 14, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Uhu!!!! Mergem iar in Butimanu ))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Baaaa, e prea mare tura asta ))) Nu mai bine aduci tu vinu' cu masina, si dupa aia dam ture de parc cu bicicleta pe o roata? vedem care rezista mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Baaaa, e prea mare tura asta ))) Nu mai bine aduci tu vinu' cu masina, si dupa aia dam ture de parc cu bicicleta pe o roata? vedem care rezista mai mult Nu stii ce pierzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Sper sa aflu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Sper sa aflu Deci facem dezmat! Gabi, ia masuri si aduna lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Eu ma bag(nici nu m-am uitat pe traseu) )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Păi atât îți trebuia, să nu te bagi! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Alo, ce-i aici, unde ati fugit ca potarnichile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Io eram ocupat sa ma cert cu ailalti pe probleme existentiale. Dar am rasolit-o cu un rationament si am pierdut, in ciuda incurajarilor tale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Hahahaha, n-ai cum s-o scoti la capat, nu exista capat. Oricum, for what si worth, iti impartasesc opinia si sunt in acelasi stadiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 lasa baieti,va inecati amarul in bere maine ionule, ultima sansa, sambata, plimbare 100 km, traseu frumos, sate, campuri ( asfalt blana ) ce zici ? eu zic ca te poti risca daca vrei merg eu cu mobra ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 (editat) ba, sambata dimineatza am o petrecere de copii. dar daca poti in orice zi in timpul saptamanii între 12 si 6, ma bag la o plimbare mica. La mine weekendul e mai ocupat şi mai obositor decât mijlocul săptămânii. Editat Octombrie 15, 2014 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 (editat) ba, sambata dimineatza am o petrecere de copii. dar daca poti in orice zi in timpul saptamanii între 12 si 6, ma bag la o plimbare mica. La mine weekendul e mai ocupat şi mai obositor decât mijlocul săptămânii. de la 12 - la 17 plzzzzzz Take one for the team ! » Post actualizat in 16 Oct 2014 06:59 mda, presupun ca ati citit topicul cu accidentul lui Costin, este acasa are clavicula rupta si cateva rani mai usoare motorul si echipamentul lui este la mine ( la munca ). Am fost aseara acolo, va povestesc diseara ce si cum. Editat Octombrie 15, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Nu vă panicați, nu scăpați așa ușor de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Fa curat , Costin. Diseara venim la tine si bem bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Ne primesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Nu știu dacă am să fiu acasă sau din nou la urgență, încep să simt mai multe dureri în zona plămânilor și am scuipat puțin sânge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 'ga-ti-ai pulla. Du-te la spital, like right now! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate