sarpee Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Bai am citit si eu topicul cu accidentul si e naspa ..speri sa te repari repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Dap, si io zic s-o tai rapid la spital, ca nu e de gluma. De fapt, ti-au dat ei drumul sau ai semnat tu ca vrei sa te cari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 ne vedem diseara sau zicem pass azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Hai sa ne vedem, si-l sunam si pe Costin, vedem daca putem trece pe la el sau...vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Salut, imi pare rau Costine pentru incident, chiar aiurea.. fa-te bine cat mai repede ! In legatura cu intalnirea o sa ajung si eu dar nu stiu exact o ora fixa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Irinuca, Alexandru, Iulian, absente! Pe Costin il iertam . By the way, a observat cineva cat de băubil e Skol-ul asta nou? Sa fiu al naibii... » Post actualizat in 17 Oct 2014 08:03A, si Sarpe, ai vreo 100 de absente, nu prea iti place la scoala ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 S-au adunat ceva ), am vrut sa vin aseara chiar am vrut i-am dat msg si lu' gabi dar am ajuns destul de tarziu in cartier. P.S Se anunta vre-o ieseala ceva maine sau duminica ? Gabi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Pozitia ghiocel, capul plecat, fac un pas in fata si spun: Am invoire de acasa domnu diriginte. Incerc sa ma revansez in fata marii adunari generale saptamana viitoare sa vin +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Sper ca nu vii gravida ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 P.S Se anunta vre-o ieseala ceva maine sau duminica ? Gabi ? pai eu as cam vrea .... echipa ? care va mai bagati ? » Post actualizat in 19 Oct 2014 06:30 cine iese la o primbarica ? 12:30 la parc. eu o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 19, 2014 Share Postat Octombrie 19, 2014 Tâmpit sfârșitul de sezon, Joia asta sper să ajung și eu la bere. Teo, bagă japita la iernat, prea multe ghinioane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 20, 2014 Share Postat Octombrie 20, 2014 Acum am vazut, ca in weekend nu intru pe forum. Ce cacaat se intampla???? Eu sunt tot cu motoreta, cat timp e ca azi, o sa vin cu ea...e mult mai rapid. I-am scris si pe topic, cunosc pe cineva la Asirom in Pitesti, daca e nevoie de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Astia au inchis sub-forumul de dat din gura pana dupa alegeri . Oare de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 21, 2014 Share Postat Octombrie 21, 2014 Cred ca ii plateste puie monta, si-au dat seama ca i-a descoperit lumea )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 Salut caut si eu o roata sau macar o janta de fata pentru yamaha xt 125 x sau daca nu o pereche de jante de supermoto Care stie are sau cunoaste pe cineva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi lase pm MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 salutare. din pacate, niciunul dintre astia care dam din gura pe aici nu calarim capre... dar îti dorim mult succes » Post actualizat in 22 Oct 2014 19:11in schimb bem bere... ceea ce îti dorim si tie si te asteptam maine seara in fata la Bazilescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Baaaai, io asta seara nu poci sa vin, am programare la dentist in Chitesti. Sa va spun una tare, veneam ieri de la munca, de pe soseaua Pipera spre Nicolae Caramfil, printre masini, cand ce sa vezi, unu' cu un Logan se hotaraste sa faca stanga(fara semnal sau asigurat), poc in mine, am sprijinit motocicleta asa si am mers vreo 10 metri )))) . I-am spart stopul, o dunga din spate pana in fata si i-am smuls si bara fata ))) . Toate astea s-au intamplat timp de 10 m, l-am luat cu crash pad-ul. Omul nervos, ca ce cautam acolo si de unde am venit. I-am zis ca dupa afirmatia asta inteleg ca nu foloseste oglinzile...si-a dat si el seama si a zis: "bine, du-te, ce mai stai?" ))) si dus am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 ba esti nebun :| este open season la Bazi Crew si nu stiu eu ? si ? te-ai lovit pe la maini / picioare ? mobra a patit ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Hahahaha, da, e liber la Bazi )) . Nimic, mi-a dat doar in crash pad, si o dunga alba pe toba, de la cap la coada, dar aia se sterge.Am inceput sa rad, mi-am dat seama ca mergeam asa /\ )) sprijinit in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Se cunoaște că am început să lipsesc de la întruniri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 dar diseara ajungi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Trebuie sa ajung la spital, ma futte din nou pleura, ne auzim la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Ba, cum nu vin io, cum nu mai vine nimeni. Gabi, cate absente ai de pus? Trebuia sa-l pui pe Sarpe sa vina, sa-si mai spele din pacate )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Am fost, pe la 19:30 cred, nu era nimeni..am facut un X cu creta pe asfalt si am plecat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 Sigur nu minti, da? Ca ma duc sa verific... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate