littlekriminal Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Mergeeeeem!nici nu discut altfel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 30, 2014 Share Postat Octombrie 30, 2014 Iertaciune, da' nu pot azi. O sa-mi fac autocritica saptamana viitoare. Si eventual poate mergem sa probam marea berarie H, ca ma bate gandul de cand s-a deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Am fo' in 3, pana la urma . A dat Irinuca toate berile, pacat ca n-ati venit. » Post actualizat in 31 Oct 2014 09:11Aaa, si am plecat si cu beri acasa, la doua Ciuc primeai o doza moca . M-am facut cu doua doze in frigider(multumesc Irinuca). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Eu nu stiu cum rezistati ca pe mine ma prosteste Teo de fiecare data. Suna ieri telefonul pe la 6. Teo... fuck raspund dulce si suav: Nu! Hai mai Irinuca blablablbla Nu vin! Hai mai Irinucooo nu se poate blalbla...... la 8 la 16 Bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Da, e criminal Teo Eu promit solemn că data viitoare n-o sa mai rezist . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Muhahahah, Costin nici nu mi-a raspuns la telefon, cred ca de frica )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 Da, chiar imi pare rau, dar s-a suprapus rau joia asta peste alte treburi. PS se face vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Se faceeeeeeeeee, se fac si miciiiiiiii Joi vreau sa vad o prezenta cat mai mare, nu ca duminica. Nu masluiti nimic, lăsaţ lumea sa vina la club 16, nu blocati caile de acces.Va rog frumos, asezati-va linistiti la locurile voastre.Conform unor statistici, circa 80% dintre statistici sunt false!!!! I'm on ecstasy, today! Editat Noiembrie 4, 2014 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 puff-puff pass Teoooooooooooo !!!!!!!! » Post actualizat in 04 Nov 2014 11:35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Hihihihi, penalizare 5 puncte! Ne vedeeeeeeeeeeem jooooooi, ne vedem jooooi, am urlat dupa eaaa(Irinuca) si dupa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Ba, deci mai dam cu bere azi sau nu? Sa stiu cum o potrivesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Vin si eu astazi daca ne adunam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Deci 7:15 la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 sweet .... asta da intalneala big up guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 sweet .... asta da intalneala Normal. Într-o asemenea distinsă societate, te aşteptai la altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 7, 2014 Share Postat Noiembrie 7, 2014 Yessss, hai mai des )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Am o intrebare de maxima valoare motociclistica... Stie careva o tocilarie prin cartier? Am o carutza de instrumente taioase care ar trebui ascutite si mi-e cam sila sa traversez orasul pentru asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Poti sa le tocesti in cativa tigani =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 La tocit ma pricep, si inca destul de bine. Cu ascutitul e mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Am o carutza de instrumente taioase instrumente taioase Poti sa le tocesti in cativa tigani =))))) =)))) te ajut si eu Ionule daca ai de gand sa le tocesti astfel. Si ca fiu cat de cat de ajutor, parca sa zic ca am vazut la piata la rusi ... este unul care face chei si cred ca are si tocilarie dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Ma gandesc ca daca dai destul de mult si de repede, poate se si ascut )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Noiembrie 10, 2014 Share Postat Noiembrie 10, 2014 Si mai piezis, asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Ionule, daca n-ai avut timp de cutite, sper sa ai timp pentru berea de maine, am auzit ca s-ar putea sa beau gratis .Irinuca, de ce nu erai ieri la munca???? Iar ai program de bo$$? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 am auzit ca s-ar putea sa beau gratis opaaaa ?! cum asa Teo ? te rog dezvolta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Ii dau cuvantul Ionului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate