Jack in the Green Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 Wăi ?! Sună bine... a pluguşor venit din Walhalla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 walhalla my ass, este moldoveneasca pura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Decembrie 30, 2014 Share Postat Decembrie 30, 2014 o fi... da e mascată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian500 Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 LA MULTI ANI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Decembrie 31, 2014 Share Postat Decembrie 31, 2014 Alooo ?! Probleme cu moldovenii ? Cata xenofobie pe aici, Gabi e capul rautatilor. Sa trecem la lucruri cu adevarat serioase : Urmeazaaa revelionul, cand sucul natural de struguri si hameiul primeaza asa ca vreau sa ma faceti mandru, dragii mei. Este seara in care fiecare membru Bazi trebuie sa arate ce a invatat tot anul, in cadrul intalnirilor zilnice si nu numai. Deci, toti membrii au misiunea de a imprastia in seara asta, etica Bazi pe toate meleagurile tarii !! Moldova e pe maini sigure, sa vedem ce face Teo cu Ardealul. Gabi, vezi ca Muntenia e a ta, nu vreau sa am surprize atunci cand ma intorc. Imi permit si un motto : " Mahmureala bautei bine facute " Asadar, va urez La multi ani ! Un an nou fericit, sa-l "udati" cum trebuie in seara asta pentru a creste cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 3, 2015 Share Postat Ianuarie 3, 2015 happy la mulţi ani Gabi, cand iti faci motoreta? Ca vreau sa ma dau cu ea. De vreo ora ma tot lupt cu niste vin... Si mi s-a pus o pata grava pe vfr-ul din 2002 si vreau intai sa vad cum e a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 La multi ani si voua! N-am facut de ras Ardealul. M-am facut c-acat de revelion )) . Gabi, te-am uitat cu mesajul ala, sper ca nu m-ai injurat rau, m-am luat cu nu mai stiu ce si efectiv mi-a iesit din minte sa te mai sun. Astept cu nerabdare sa vad cate kg ati pus pe voi dupa aceste minunate sarbatori si sa vedem care ati mai invatat biliard . Paule, am pus o pagina noua in catalog, sper sa nu incepi cu o absenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 (editat) La multi ani BAZI !!!! foarte frumos zis nea Paule !!! Din pacate eu am cam dezamagit Muntenia cred ca pe la sfarsitul lunii, dar tine cont ca eu nu am cauciucuri de Mad Max =))) In sfarsit ti-a venit mintea la cap si iti iei motoreta de baieti seriosi in alta ordine de idei, intalneala joi? » Post actualizat in 05 Jan 2015 06:53 da man, stai chill, ne-am descurcat : ) dai o bere joi : p Editat Ianuarie 5, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 Ca sa nu mai zic ca astazi e ziua lui Silviu, deci berea n-o mai dau eu(phew, am scapat).La multi ani, domnule Silviu! Sa ai sanatate, bani si femei, iar din cele din urma sa ne dai si noua, hihihi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 La multi ani Ionule ! » Post actualizat in 06 Jan 2015 08:05pentru maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Mersi mult (da' să intri mâine să citeşti, după ce o să citesc şi io) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 deal ! » Post actualizat in 07 Jan 2015 07:55 La multi ani Ionule ! » Post actualizat in 06 Jan 2015 08:0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Mersi mult (da' să intri mâine să citeşti, după ce o să citesc şi io) pls see above Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Costineeeeee uiteeee /index.php?/topic/721648-vand-carene-curse-suzuki-gsxr-10000506-noinevopsitenegociabil/ baga blanaaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 Nu e pentru a lui, e pentru modelul urmator si nu cred ca se potrivesc. Codita si carena frontala sunt total diferite de a lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 asa mari diferente sa fie intre K4 si K5 pff... credeam ca sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Alooo, de ce nu se aude nimic, it's D day. Ne vedem si noi azi? Care da o bere? Pentru ca sunt falit ))) Haideti cu prezenta aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 o da, am si uitat ... damn .... azi este joi ? pfffff... hai ca dau mesajul. ms Teo ai o bere / un vin de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Hai, ca mai am nevoie de 3 beri ca sa-mi fac norma, anyone else? )) Pe bune, chiar sunt falit , dar nu pot sa lipsesc de la bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Biiiine, dau si eu o... limonada P.S: La multi ani everyone! Editat Ianuarie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) doar pentru Teo ? sau pentru toata gasca L.E. La multi ani ! Editat Ianuarie 8, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Nuuuuu, ce-ai? Vrei sa ard pe dinauntru? Daca tot dai, da si tu ceva bun » Post actualizat in 08 Jan 2015 11:19Irinuca, hai cu prezenta aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Shhh, vine si Irinuca, dar sa va miscati incet sa nu se sperie! Bine, dau doar pt baieti, Teo nu, ca face galagie pe aici Editat Ianuarie 8, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 8, 2015 Share Postat Ianuarie 8, 2015 (editat) Bine, dau doar pt baieti, Teo nu, ca face galagie pe aici ha ha Teo ok, pai ca sa fie clar, diseara, 19:14 la parc, dupa care mergem la carciuma pentru berica si biliard Editat Ianuarie 8, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate