northern_freyja Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Eu zic ca in loc de 100 Euro sa te duci cu parbrizul si suportul de topcase la faculta'... si banii poti sa mi-i dai mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 suport topcase de vitezana hmmmm.... am nevoie de un suport ... merge pe VFR ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 hmmmm.... am nevoie de un suport ... merge pe VFR ? Ti-l arat, probam, vedem... uite ce usor se spala rufele... aaa, rezolva problemele in grup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Ti-l arat, probam, vedem... uite ce usor se spala rufele... aaa, rezolva problemele in grup. Suna dubios )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) Suna dubios )) Clanul Soprano Editat Ianuarie 13, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 tre sa fie ceva de genul asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Nu arata chiar la fel, se prinde destul de drept, caut o poza pe telefon sau pun una maine, mai tarziu nu mai am acces la forum. Cum ar fi topic "vand suport topcase dar nu stiu pentru ce motocicleta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 pune si cu pambrizu ala... si eventual adu-l joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 uite, asta o sa fie melodia oficiala BAZI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Ce nebun )))) si cu cele doua fete ce facem? Lor ce imn le gasim? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 hmmmm....you may have a point there :-? ... ma gandesc si propun ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 13, 2015 Share Postat Ianuarie 13, 2015 Uh, se pare ca am pierdut o gramada de dialoguri fine de cand nu m-am aratat pe aici. Rezumat please Toata lumea e in parametrii sper. Teo n-am dubii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Neata fiinte alcoolice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 (editat) Neata e Gabi! )) Alexandru cel Bun, ma che fai?! Ai revenit in pictura, ca sa spun asa, ne onorezi cu prezenta joi? Vezi ca ne-am apucat de niste jocuri, le-as putea spune jocuri de noroc. )) Trebuie sa te bagam in tema. Parametrii mei sunt atat de buni incat nu o sa intru niciodata in ei . Editat Ianuarie 14, 2015 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 neata, "lasa-ma ca am invatat azi noapte toata ziua " si sunt rupt @ Alex - joi la bere facem rezumat Am un feeling ca o sa fim 10+ la bere ... simt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Pai da, ca eu fac cat 5! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 (editat) pune si cu pambrizu ala... si eventual adu-l joi Vin cu fiarele la pachet Ce nebun )))) si cu cele doua fete ce facem? Lor ce imn le gasim? )) Nu m-am putut abtine... Editat Ianuarie 14, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Ramane cum am stabilit, primul rand de ce vreti voi, este din partea mea, mno prea multe absente si datorii la Gabi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Nu m-am putut abtine... realy ?! ma rog, stiu ca este piesa preferata a lui Teo Ramane cum am stabilit, primul rand de ce vreti voi, este din partea mea, mno prea multe absente si datorii la Gabi eh na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Fir-ar sa fie, iar am restrictie la youtube! Firma de ....!!!! Ce este acolo ca ma roade curiozitatea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 (editat) ma rog, stiu ca este piesa preferata a lui Teo Really? realy ?! No. Editat Ianuarie 14, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Hahahaha, pentru asta o sa mancati bataie...amandoi...la biliard! Costin, daca ai datorii la Gabi, asta inseamna ca bem si noi moca? Sau numai lui ii dai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Hahahaha, pentru asta o sa mancati bataie...amandoi...la biliard! Costin, daca ai datorii la Gabi, asta inseamna ca bem si noi moca? Sau numai lui ii dai?? Pai daca am zis ca dau eu primul rand cu ce vreti voi? Ai inceput cu bautura de dimineata? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Hahahaha, pentru asta o sa mancati bataie...amandoi...la biliard! Fapte, nu vorbe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 14, 2015 Share Postat Ianuarie 14, 2015 Noi când zicem că bem, bem. Şi când zicem că batem la biliard, zicem. (cel puţin unii dintre noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate