Gabi M Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 :crack:ne piliseram ce-i drept incepe sa arate din ce in ce mai mult a gasca de prieteni, nicicum intalneala moto Repetam si joia viitoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Ma simt dator sa dau de baut pana la primavara la cate absente am ) sper ca nu am pierdut prea multe.. incerc sa ajung joia viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 La fiecare cinste se sterg cate 3 abente, nu-i asa, Gabi? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 La fiecare cinste se sterg cate 2 abente, nu-i asa, Gabi? cate doua d-le Teo. Ma simt dator sa dau de baut pana la primavara la cate absente am ) sper ca nu am pierdut prea multe.. incerc sa ajung joia viitoare trebuie, it's a must ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 incepe sa arate din ce in ce mai mult a gasca de prieteni, nicicum intalneala moto Yes! A fost foarte fain... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Nu pun pozele, am interdictie! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 offf....bine, hai ca-ti dau voie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 :crack:ne piliseram ce-i drept incepe sa arate din ce in ce mai mult a gasca de prieteni, nicicum intalneala moto Repetam si joia viitoare Hmmm... cand am plecat inca stateati drept .. ... uite ce face lipsa unui adult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) offf....bine, hai ca-ti dau voie pimp assistant Da' i-am scos noi pe Teo şi pe Sabina de la masă? I-am scos... » Post actualizat in 16 Jan 2015 10:02 PS ia sa-ti pui si tu palarie Editat Ianuarie 16, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) Pozele... erau doar vreo 2, nu is f clare si contin northern_freyja, deci nu apar pe forum. Imi place sa o ard incognito pe aici. Am pus-o pe za best of za best pe Facebook, care aveti. Da' i-am scos noi pe Teo şi pe Sabina de la masă? I-am scos... Ehe... n-ai stat pana la sfarsit sa vezi ce bataie au mancat Gabi si Costin de la Teo si Sabina Editat Ianuarie 16, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) avatar nou Hmmm... cand am plecat inca stateati drept .. ... uite ce face lipsa unui adult nu recunosc nimic pimp assistant Da' i-am scos noi pe Teo şi pe Sabina de la masă? I-am scos... » Post actualizat in 16 Jan 2015 10:02 PS ia sa-ti pui si tu palarie dupa ce ai plecat, Teo a inceput cu manevre de Pitesti iar Sabina cu manevre de Braila ... intr-un final am cedat si i-am lasat sa castige un joc Editat Ianuarie 16, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Pozele... erau doar vreo 2, nu is f clare si contin northern_freyja, deci nu apar pe forum. Imi place sa o ard incognito pe aici. Am pus-o pe za best of za best pe Facebook, care aveti. Ehe... n-ai stat pana la sfarsit sa vezi ce bataie au mancat Gabi si Costin de la Teo si Sabina Am eu..cum facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 avatar nou dupa ce ai plecat, Teo a inceput cu manevre de Pitesti iar Sabina cu manevre de Braila ... intr-un final am cedat si i-am lasat sa castige un joc Tare avataru' Pai asa te-am invatat noi, sa dai din casa...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 oh shit ... my bad » Post actualizat in 16 Jan 2015 10:46wai, care va bagati azi la un fotbal in balon? Teo ? de la 18:00 » Post actualizat in 16 Jan 2015 10:48este amateur's night ... stii, nu stii, esti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Vaaai, ce avatar!)))) I-ati scos de la masa pe Teo si Sabina pentru ca au vrut ei sa va lase sa jucati, cum am pus in aplicare bagabonteala de Pitesti, cum ati luat bataie )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Si lovitura de maestru a la Braila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Imi pare rau sa va anunt insa am fost singurul profesionist de la masa. Expert in bila neagra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Da, Costine, ar trebui sa acordam niste premii incepand de data viitoare )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 (editat) Am vrut sa propun asta dar ma gandeam ca sunt prea narcisist Oricum, blat a fost, tin minte ca la un moment dat, in timpul partidei, cineva s-a apucat sa stranga bilele crezand ca partida a luat sfarsit... Ca sa nu mai spun de regulile biliardului din Arges ) Tot blat, bineinteles! Si sa nu uitam, cand Teo vrea sa strige pe cineva, se gandeste prima oara la bere, gen "auzi Skol?" =))))) Editat Ianuarie 16, 2015 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 16, 2015 Share Postat Ianuarie 16, 2015 Hahahahahahahahahahah, nu mai poooot =))))) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Mihai Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Salutari. Tinand cont ca sunt nou pe aici, vreau in primul rand sa va urez un an nou fericit, un nou sezon minunat si asfalt uscat. in al 2 lea rand, am si eu o dilema. imi poate recomanda careva pe cineva pentru servisare furca Suzuki Gsr 600 k6?? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Salutari. Tinand cont ca sunt nou pe aici, vreau in primul rand sa va urez un an nou fericit, un nou sezon minunat si asfalt uscat. in al 2 lea rand, am si eu o dilema. imi poate recomanda careva pe cineva pentru servisare furca Suzuki Gsr 600 k6?? Va multumesc. Salut. Asemenea şi ţie, toate cele de cuviinţă... Presupun că stai prin zona noastră. Dacă vrei aproape, du-te la Wolf (în spate la Casa Presei). Şi eu prestez acelaşi lucru pe Hornet zilele astea - ceva peste 300 RON, simeringuri+ulei+manopera. Dacă vrei mai ieftin, ştie Gabi un băiat prin comuna Roşu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 18, 2015 Share Postat Ianuarie 18, 2015 Sau vezi la go racing la podu' constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Salut, bine ai venit ! Presupun că stai prin zona noastră. Dacă vrei aproape, du-te la Wolf (în spate la Casa Presei). , iar daca din nu stiu ce motiv nu vrei acolo, PM si iti dau numarul tipului din com. Rosu. Spor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 19, 2015 Share Postat Ianuarie 19, 2015 Uite asa se inmulteste trupa, nu cum stiti voi ca se face de milioane de ani =)))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate