northern_freyja Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Hey, eu cred ca nu ajung azi... have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Baieti, m-am decis, ne rebrenduim. Nu-mi mai place cum suna BAZI Crew, si nici logo-ul Am cugetat, si rascugetat si am venit cu un alt nume .... Bazilescu Pirates .... bam ... Mie mi-a placut aia de pe topicul Fun... "Keyboard Warriors" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Parca mie nu-mi place asa mult cum suna. Daca la inceput mi se parea super tampit "bazi crew", acum chiar a inceput sa-mi placa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 pai lasam " Bazu Crew " ? dar de noul logo ce ziceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) Subscriu. Până la urmă Bazi Crew sună chiar bine. "Bazilescu Pirates" e puţin nefiresc. Gen "Belciugatele Residencies" sau "Pătârlagele Warriors". Apropo, am găsit la un moment dat, echipele de fotbal cu cele mai tâmpite nume din campionat. Foarte tari mi s-au părut "Ambianţa Valea Ciorii", "Spartak Poşta Câlnău", "Auxerre Lugoj" şi "Delfin Internat Prundu Bârgaului". Sau "Nova Mama Mia Becicherecu Mic". Acu o să râd ca boul juma de oră în faţa compului » Post actualizat in 22 Jan 2015 13:21 În judetul Maramureş, în satul Coruia activează Deportivo la CORUIA » Post actualizat in 22 Jan 2015 13:24Electro-Bere Craiova Editat Ianuarie 22, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 =)))) crimaaaaaa )) E bun logo-ul, dar trebuie procesat de maestrul design-ului de pe acest forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 (editat) =)))) crimaaaa E bun logo-ul, dar trebuie procesat de maestrul design-ului de pe acest forum pai momental l-am facut pe hartie ... mai am de tras ceva linii ) si gata... insa era gandit pentru PIRATES ... capul de mort and shit ... O sa mai fie bun si pe "Bazi Crew" ? adica reprezinta un cap de mort bazilescu ? dar sa fiu sincer, parca nici nu as vrea sa renunt la el ca a iesit prea bine ... si stati sa vedeti varianta finala ... este BLANA ( momentan este la mine in cap final, dar zilele astea sper sa fie si in capurile voastre ) Subscriu. Până la urmă Bazi Crew sună chiar bine. "Bazilescu Pirates" e puţin nefiresc. Gen "Belciugatele Residencies" sau "Pătârlagele Warriors". Apropo, am găsit la un moment dat, echipele de fotbal cu cele mai tâmpite nume din campionat. Foarte tari mi s-au părut "Ambianţa Valea Ciorii", "Spartak Poşta Câlnău", "Auxerre Lugoj" şi "Delfin Internat Prundu Bârgaului". Sau "Nova Mama Mia Becicherecu Mic". Acu o să râd ca boul juma de oră în faţa compului » Post actualizat in 22 Jan 2015 13:21 În judetul Maramureş, în satul Coruia activează Deportivo la CORUIA » Post actualizat in 22 Jan 2015 13:24 Electro-Bere Craiova vreau si eu din ce fumezi tu ! ) » Post actualizat in 22 Jan 2015 15:02 aproape .... Editat Ianuarie 22, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Au curs de toate, inclusiv victoriile mele si ale lui Silviu la biliard, muhahahha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) mda ... sa zicem ... mie nu mi-a placut biliardul suge Editat Ianuarie 23, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 Data viitoare ii dam cu ping pong poate acolo te descurci mai bine )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 23, 2015 Share Postat Ianuarie 23, 2015 (editat) gabi+ping pong = gabizeugrecalacestuisport fuck yeah Editat Ianuarie 23, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Gabi - intalneala vineri seara = ratat ceva foarte bun )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 off.... n-am avut cum .... imi dau seama ca a fost bun ... mai ales ca nici acum te-ai trezit ( a fost sambata ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Adica ce s-a intamplat vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 sambata s-a intamplat, probabil ca a fost un party a la Snoop Teo & Silviu dogs if u catch my drift oricum, pierdera a fost a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Hmmm, s-a lasat cu filmulete doar in doi? Mare egoism, mareeee..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 btw, aseara am fost la biliard la 16, am fost blana ... joi va sparg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Haha, da, frate, a fost sambata )) . Nu mai stiu, ca am baut si vineri si sambata . Inseamna ca tu, Gabi, te timorezi in prezenta mea )) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Hey, neatza! Joi vine si eu cu parbriz, suport topcase si ce alte suruburi mai gasesc prin casa, poate le marit. Sa inteleg ca am pierdut chef de chef cu Sorinel Pu$$tiu si alti bo$$i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Hehe, of course ca ai pierdut, but then again mai toti au pierdut )) .Si joi vor pierde la biliard si uite asa mai trece o saptamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Sa inteleg ca am pierdut chef de chef cu Sorinel Pu$$tiu si alti bo$$i? wa ?! eu nu-mi amintesc sa fi avut dastia pe acolo Hehe, of course ca ai pierdut, but then again mai toti au pierdut Si joi vor pierde la biliard si uite asa mai trece o saptamana... du-ti wai ... pai normal ca pierdem , daca bagi vrajeala de Pitesti ... Joi am sa va fac sa plangeti , joc cu omul meu Costin si rupem tot "like a baws" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 (editat) Bila neagra scrie pe mine! Bring it on! Lasa ca joc cu Northern ca suntem raraiti si castigam asa! ) Editat Ianuarie 26, 2015 de Leviatan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Mie mi-au cam cazut epoletii dupa ce n-am mai jucat mai des... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 wa ?! eu nu-mi amintesc sa fi avut dastia pe acolo du-ti wai ... pai normal ca pierdem , daca bagi vrajeala de Pitesti ... Joi am sa va fac sa plangeti , joc cu omul meu Costin si rupem tot "like a baws" E bine ca au astia la club 16 tac-uri de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Mie mi-au cam cazut epoletii dupa ce n-am mai jucat mai des... Las' ca mai am eu niste epoleti prin debara, daca vrei iti aduc cativa...sa-ti ajunga vreun an )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate