Gabi M Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 E bine ca au astia la club 16 tac-uri de rezerva ehe...am si cu tine cate ceva de rezolvat.... au tacuri ... vezi tu joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 ehe...am si cu tine cate ceva de rezolvat.... au tacuri ... vezi tu joi Voi cu tacurile alea vreti sa jucati biliard, sau... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 Voi cu tacurile alea vreti sa jucati biliard, sau... ? ăăăăă....biliard ?! ce este acela biliard ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 ăăăăă....biliard ?! ce este acela biliard ? Aaa, sau erau taNcuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 (editat) haidii neata Editat Ianuarie 27, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Neata bai patriotule! Si vezi ca acum esti pierde-iarna, in curand pierde-primavara si de abia apoi esti pierde-vara.Sau daca preferi pierde-anotimpurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 asa este domnule Teo .... am sa imi corectez grava eroare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 Neatza... ce te-a apucat sa fii patriotRist asa de dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 27, 2015 Share Postat Ianuarie 27, 2015 pai eu de mic sunt cu dragoste fata de patrie » Post actualizat in 27 Jan 2015 15:17Teooooo .... leapsa » Post actualizat in 28 Jan 2015 06:49haidii neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Gaaabi,asta a lu' Deliric e cea mai tare, nu ma mai satur de melodia asta. Haide, astazi e ziua Z, striga catalogul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Morning pipăl.. se anunta ceva diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) neaaata.... sigur... diseara bere, biliard si voie buna pana acum avem asa 1) Teo ( na ca te-am pus pe tine primul ) 2) Gabi ( adica eu ) 3) Sarpe ( vedem ..., el zice ca da ) 4) .... ? Editat Ianuarie 29, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 1) Teo ( na ca te-am pus pe tine primul ) 2) Gabi ( adica eu ) 3) Sarpe ( vedem ..., el zice ca da ) 4) Ala de il bati la biliard ... 5)......? neaaata.... sigur... diseara bere, biliard si voie buna pana acum avem asa 1) Teo ( na ca te-am pus pe tine primul ) 2) Gabi ( adica eu ) 3) Sarpe ( vedem ..., el zice ca da ) 4) .... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Mmmm... miau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 miau = prezent ? nu cunosc limbajul mâţelor 1) Teo ( na ca te-am pus pe tine primul ) 2) Gabi ( adica eu ) 3) Sarpe ( vedem ..., el zice ca da ) 4) Ala de il bati la biliard ... - CLAR 5) "miau" 6) ... care mai doreste ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Io nu mai vin ca nu m-ai pus nambar uan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) offf..... ghiniii... 1) numbar uan a.k.a. northern_freyja a.k.a "miau" 2) Gabi ( adica eu ) 3) Sarpe ( vedem ..., el zice ca da ) 4) Ala de il bati la biliard ... 5) Teo 6) ... care mai doreste ? ie biiine ashea ? ) Editat Ianuarie 29, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Teo se apropie de coada listei... poti sa-l scoti deja. Pana atunci, va las sa va delectati cuuu... http://www.kmkz.ro/sport/masini-sport/ce-ai-ba-ti-ai-luat-permisu-la-braila/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviatan Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Salutare, eu am sa zic din nou pas... Distractie placuta diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Salutare, eu am sa zic din nou pas... Distractie placuta diseara! buuuuuu ! Editat Ianuarie 29, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) Bai, eu de ce avansez in josul listei????Eu vreau in capu' la lista, inainte de northern_freyja...na! » Post actualizat in 29 Jan 2015 12:23Si cine e 4, Ionul? Editat Ianuarie 29, 2015 de littlekriminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 (editat) offff avem asa: 1) Teo & numbar uan a.k.a. northern_freyja a.k.a "miau" 2) Gabi ( adica eu ) + doamna mea 3) Sarpe 4) Ice Angel + doamna sa 5) Suraj 6) Silviu 7) Marian 8) ....... ? nu vine sigur Costin, Paul, Ionul ( care este la 2000 km departare ) Editat Ianuarie 29, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Hai ca e bine, i-am dat mesaj si Irinucai, sa vedem ce zice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 exceptand muzica ce ca.ca.t. intalneala a fost BLANA, de nota 10 big up guys ! aaaa, si sa nu uitam ultima lovitura de mare maestru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate