littlekriminal Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Noroc cu tine, Gabi )) .Si selfie-ul ala de oameni cuminti unde e??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 chiar ca ai avut noroc cu mine selfie-ul este pe camera Oanei, o sa apara mai pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) exceptand muzica ce ca.ca.t. intalneala a fost BLANA, de nota 10 big up guys ! aaaa, si sa nu uitam ultima lovitura de mare maestru Hai neatzaaa! Sa nu uitam si de alte lovituri de finish... carevasazica... v-am terminat. Foarte fain, as always... asteptam pozele. Editat Ianuarie 30, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) mi-am amintit faza de aseara, cand ne-am tirat de la Silviu ( a.k.a. G4Sexy ) ca niste hoti, cat de belea a fost reactia lui ... "ce faceti ma aici" priceless Editat Ianuarie 30, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Hahahah, da, si mie mi s-a parut tare faza )) . Fi-i-ar G4sexy =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) gata....avem poze.... cine vrea sa ii blurez chipul ? sa nu fie recunoscut ? ) » Post actualizat in 30 Jan 2015 12:13 poze btw.... PAGINA 100 big up ! Editat Ianuarie 30, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Boooooooooooooooo££i de bo££i! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) ££ - ? ai pus lire in loc de $$ ? =))))) trebuia sa pui franci ) Editat Ianuarie 30, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 $ is overrated )) N-am semn de franc elvetian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Hai ca is faine... nu blurra nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 (editat) $ is overrated )) N-am semn de franc elvetian Exact asta cautam acum :-) » Post actualizat in 30 Jan 2015 14:45 Hai ca is faine... nu blurra nimic. Eu am nevoie sa pui parul putin mai negru, m-ati cam albit .. dar cred ca deschid cutia Pandorei la cerereri .. Editat Ianuarie 30, 2015 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Hai ca a fost cam blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 Daca nu ploua, si e uscat, posibil sa scot capra la aer maine. Mai sunt temerari ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 eu nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Hmm, si eu ma gandeam acum, era caldut afara... sa vedem. E mai complicat, mai am niste drumuri in oras si trebuie sa ii montez bateria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 ) ploua de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Ianuarie 31, 2015 Share Postat Ianuarie 31, 2015 Da ploua... As pune o poza dar ma injurati. Freya, need help? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 neata !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Buna dimineata, aici Romania Actualitati, ora exacta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 ) urmeaza ora 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Da ploua... As pune o poza dar ma injurati. Freya, need help? Sarumana dar nu am mai iesit... am avut alte trebi si oricum prietenul la care tin moto nu era acasa... Mai stau nitel, schimb consumabilele si ies tot timpul, deja nu mai pot fara ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 nu mai pot fara el ( as vf-rică ) i feel you nigga ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Am putea iesi cu biciclete pe vremea asta, daca am avea =))). Vrea cineva sa faca o donatie? Eu strang bani pentru hardtop . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Eu tocmai ce m-am intors cu capra din târg Şi am furcă îmbunătăţită şi plăcutze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 1) da-mi voie sa-ti spun ca ne-ai lipsit 2) Hate u ... vreau ma nene sa mai merg si eu cu mobra , sunt pe bara din septembrie ... nu mai rezist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate