Gabi M Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Bagam o bere azi ? sau sunteti cu părinţii ) » Post actualizat in 16 Apr 2015 08:12ADUNAAAREA ! » Post actualizat in 16 Apr 2015 08:12pt Teo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Ne vedem si noi cu motoretele ca barbatii adevarati sau cu tramvaiu ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Ca barbatii adevarati ! bine, eu am sa vin ca un bididiu adica cu scuterul. Dar de saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 cu trotinetele, clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 merge si o plimbare dupa si nu de la "club" pana acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 merge si o plimbare dupa si nu de la "club" pana acasa. Agree! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 Posibil sa apar. N-o luati ca promisiune, dar sunt sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian500 Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 (editat) Hei hei hei ..... am auzit eu bine ca nu vom avea loc de cate motare vor fii prezente in fata parcului ????? Asa se pare, pai ....,,ori suntem golani ori nu mai suntem'', scoatem toate agregatele din dotare! Editat Aprilie 16, 2015 de Iulian500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 daaaa, sigur ... acum am terminat de vorbit cu Oprescu, am reusit sa obtin autorizatia, putem bloca linistiti bd. Buc Noi. o sa fie nebunie not Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian500 Postat Aprilie 16, 2015 Share Postat Aprilie 16, 2015 O daaaaa .... mi-a placut astazi reinvie spiritul de bazi-motoristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 daaa, a fost tare thx guys ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 17, 2015 Share Postat Aprilie 17, 2015 da... se pare ca e nevoie de motociclete ca sa semene a MC... surprinzator In alta ordine de idei, am fost azi la SMAEB. Mi-era o foame de nu vedeam pe unde calc, asa ca am pierdut juma de ora la spring intai. Altfel, manifestatia pare ceva mai ok si mai mare ca anii trecuti. Nu m-am uitat la standurile cu echipamente, ca nu m-au interesat. In schimb mi-au placut rau de tot doua powercruisere customizate din HD v-rod, R1 si R6 noi, MT-07 si 09 noi, XJR 1300 nou, Kawasaki Vulcan nou, toate BMW-urile... În rest, cam alea de anu trecut + cateva din ce am vazut cu Gabi la SAM (Triumph, Kawa, Ducati). Merita 20 lei pentru atmosfera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 N-am fost foarte impresionata dar a meritat pentru ca am intalnit multi prieteni (ba chiar am facut si un mini Bazi Crew - m-am vazut cu Teo, Paul si Alex) si am putut admira BMW K1600 GT Sport (my dream bike, limuzina zburatoare) Honda - rusiiiine, unde erau Crossrunner si Crosstourer? Doar NC 700 X... slab de tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Daaa, cam slabut cu motorete. In schimb, mi-am gasit casca. By the way, daca vrea cineva Suomy Vandal, asta pe care-l am in prezent, eftin - 500 de lei. Marime M. Eu mai am cu motoreta, cam in doua saptamani de acum inainte. Dar joooooooooooooi, cine bea bere joooooooooooooooi? » Post actualizat in 20 Apr 2015 12:34P.S. Am ramas si fara permis acum vreo saptamana, doar o luna, dar fac contestatie. O sa ma judec la judecatoria Buftea, deci daca aveti vreun prieten judecator pe acolo, nu va sfiiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 pai ce facusi bre? ... i-ai dat talpa este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 După poza cu substanţele controlate, fix o căutare de prieten judecător îţi lipsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frozenhell Postat Aprilie 20, 2015 Share Postat Aprilie 20, 2015 Salutare motoristi, scuteristi, contrabandisti...etc. Am o problema vitala ce nu tine de motocicleta, poate doar de sanatatea motociclistului (cearcane, ochii de un rosu injectat) ...am inteles ca in Bazi Crew avem si un medic veterinar?? (citisem pe forulm long time ago) Detin o pisica Angora Turceasca si acum 2 zile i-am luat un motan aceiasi rasa si varsta....pe scurt..se bat rau de sare plusul din ei. Motanul se vede clar ca este un Alpha din comportament, dar nici pisica nu da semne ca l-ar inghiti nemestecat si maruntit bine. Solutie?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 (editat) Solutie?? get a 60 kg rottweiler !! Mda, Iulian este vet... iti dau un sms cu nr lui. Cius Editat Aprilie 21, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 =)))) si daca nu merge,mai ia-ti si un Doberman ) Cica n-am dat prioritate in sensul giratoriu. Bine, cel caruia nu I-am dat prioritate nu a semnalizat nicio intentie de a parasi sensul giratoriu, n-aveam de unde sa visez unde (cuvant urat) avea de gand sa mearga. In fine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 pai si ai "poc" sau te-a ginit vreun gabor si gata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 M-a ginit un politist, nu fac eu poc, mai ales cu masina )). Au venit dupa mine si m-au tras pe dreptaciu' si aia a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Motanul se vede clar ca este un Alpha din comportament, dar nici pisica nu da semne ca l-ar inghiti nemestecat si maruntit bine. Solutie?? Ori il tii pe unu' anesteziat mai tot timpu', ori te gandesti care iti place si renunti la celalalt... » Post actualizat in 21 Apr 2015 08:18 M-a ginit un politist, nu fac eu poc, mai ales cu masina )). Au venit dupa mine si m-au tras pe dreptaciu' si aia a fost. S-au pus pe treaba bajetii in ultima vreme... si mie mi-au dat puncte pentru speeding, si lu' mama i-au luat permisu'... naspa. Eu nu (mai) fac vitejii cu masina ca mi-ar fi ciuda sa raman fara permis de motoreta acum, cand in sfarsit e vreme de mers... oarecum. Iar s-a racit, eu cu febra 38 C... asa-i la vie, asa-i la gara, vorba francezului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Nu s-au pus, fac aceleasi cacaturi de ani de zile, In loc sa actioneze la cauza radacinii, ei se duc la sfarsit si suspenda permise. A recunoscut ca ala nu a semnalizat, dar nu l-a interesat, era mai apetisant permisul meu. Niste idioti(nu toti, cunosc politisti foarte ok), nu asa previi accidentele rutiere. In fine, treaba ca e ca sper sa castig in instanta, o sa ma prezint personal si o sa fac tot posibilul sa inteleaga acel/acea judecator/judecatoare ca nimeni nu mai semnalizeaza(in afara de mine) si ca chestia asta nu a fost corecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Mie-mi place ca ei fac exces de zel pe la fraerii ca noi dar nu se leaga de bo$$-ii cu Haudi/BMW (no offense, stiu ca mergi legal ) care ii dau tare si mai omoara alti fraeri din cand in cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 21, 2015 Share Postat Aprilie 21, 2015 Da, pai pe acelasi principiu, un boss din ala il face din vorbe, mai scapa o amenintare, ii mai scuipa )), practic vorbesc de la egal la egal si cred ca de aia cedeaza. Cand ii vorbesti frumos si ii explici ca nu ala e firul si nu asa ar trebui sa reactioneze, se gandesc ca esti fraier si meriti )) . Da-i in rahat, mergem inainte cu explicatiile, ca la carte. Daca e sa n-am dreptate, asta e, dar macar imi spun oful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate