Manarece Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 plimbarea de diseara ramane, da? La 6-6:30 la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Va dati prin oras si ne vedem direct la bere... eu ajung mai tarziu, ca de obicei. Manarece, Veliko sambata? Gabi + Betty posibil sa vina... si mai merg cu niste prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 zicea Gabi de un traseu, n-am idee. Prin oras n-avem ce sa cautam la ora aia. Am vazut ce ziceai de sambata, nu stiu cum sa fac. Eu la 7 seara trebuie sa fiu la o nunta deci pana nu stiu detalii despre ora nu pot sa ma pronunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 (editat) Ba io as merge pe calea victoriei pentru ca niste lumini. http://www.mediafax.ro/life-inedit/proiectii-si-sisteme-de-iluminare-arhitecturala-la-prima-editie-a-festivalului-luminii-14136918 De diseara vorbesc - sambata nu ma bag. Editat Aprilie 23, 2015 de ionradoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Ba io as merge pe calea victoriei pentru ca niste lumini. http://www.mediafax.ro/life-inedit/proiectii-si-sisteme-de-iluminare-arhitecturala-la-prima-editie-a-festivalului-luminii-14136918 De diseara vorbesc - sambata nu ma bag. Am trecut la laptop si pot sa dau quote, finally. Este foarte misto, eu am prin in Franta de doua ori festivalul asta, daca e acolo, e genial. But then again, nici gustul berii nu-i ca altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 So cum ramane cu diseara, eu pana pe la 20.00 pot sa ma plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Sa-mi spuneti la ce ora, de fapt, chiar daca veniti mai tarziu, eu mai vin cu un prieten, deci am cu cine sa beau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Deci Teo, noi direct la betzivaneala si ii asteptam pe oameni? La cat apari la sediul Bazi Crew MC? » Post actualizat in 23 Apr 2015 11:41 eu am prin in Franta de doua ori festivalul asta, daca e acolo, e genial. But then again, nici gustul berii nu-i ca altceva... Cam incoerent domnu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Hai sa ne vedem la 7 jum la parc si stabilim atunci. Eu as face o plimbare scurta ca sa vad ce e de capul festivalului. » Post actualizat in 23 Apr 2015 11:42si dupaia bere, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Daca poc sa plec poate vin si eu cu Zusuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Pai hai la 7:15 la parc si de acolo plecam la terasa. Gabi, o sa vin cu un nigga, sa nu ma injuri )))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 ice, hai sa lasam plimbarea lunga pe data viitoare. Ma bag si eu la luminite, dar nu mai bine dupa ca sa fie totusi intuneric? Eu mai devreme de 8 n-am cum sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Pai de la 8 ma gandeam si eu cu plimbarea. Oricum jumatate de ora ne ia sa ne strangem toti, daca fixam la 7 jum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 merge atunci. ne vdm la carciuma sau parc daca mai sunteti inca acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iulian500 Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Eu zic sa respectam celebrul 19:15 pt intalnire la parc, pt ca timpul trece repede si pana punem motoarele pe cric se face 20:00 intre timp ne si strangem mai multi si toata lumea e fericita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 19:14 man, asta este ora oficiala de intalneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 fu frumos la luminite, da' nu prea. Un exercitiu de strecurare e mereu bine venit. Offtopic: cum m o l o z fac sa pun o poza? (n00b) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Vezi ca ai un butonas cu ädvanced reply options"sau ceva de genul cand scrii post-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Merci Sabina. Pana la Victoriei a fost ok. Mai departe care cum a putut. M-am uitat la "luminite" pe filmulet acasa, las' ca merge si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 (editat) Faina poza. Vali, plecam spre Veliko maine pe la 9-9 si putin. Mergem, ne plimbam nitel pe acolo, ne intoarcem maxim pe la un 18-18 si un pic. Vii? Editat Aprilie 24, 2015 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Da, a fost groaznic de aglomerat. Si la intoarcere la fel. Alex s-a dovedit extrem de util - toată lumea s-a dat la o parte din calea lui . Iniţial am zis că mă întorc cu el, dar dupa ce m-a asteptat 10 min sa vb la tel, am reusit sa ma pierd de el prin trafic - scuze si temenele cu ocazia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Buuuună dimineaţa ! how's it hanging dragilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 It's hanging large )))) and long =)) Si a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 la mine nu prea ... doar ma insor ... acum necesita permisiune ca sa mai atarne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Atarn eu cu totul peste birou la serviciu... is lesinata rau azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate