Choixalacreme Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Atarn eu cu totul peste birou la serviciu... is lesinata rau azi. Ei, lesinata dar cine oare s-a invartit la trainingul moto ca ursu' la circ ? Dupa revenire, spune cum a fost.. esti Ciac Noris on wheels ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Ei, lesinata dar cine oare s-a invartit la trainingul moto ca ursu' la circ ? Dupa revenire, spune cum a fost.. esti Ciac Noris on wheels ? Se vedea ca eram inversunata rau, nu? Sunt departe rau de a fi Chuck Norris, stii cum e, pe masura ce inveti chestii iti dai seama cate nu stii... A fost foarte fain si am avut curajul sa ma dau mai tare decat pe strada - eu zis ca m-am aplecat binisor cand am facut jaloanele de viteza. Acum sa vedem pozele... ma photoshoppeaza baietii sa ies cu genunchiul pe jos. Glumesc. A fost o zi superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Atarn eu cu totul peste birou la serviciu... is lesinata rau azi. Chiar asa, lasi totul la vedere?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 N-avem. Va rugam reveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 N-avem. Va rugam reveniti. "- Pe cand? - Pe cai, si daca nu pe cai, pe maine!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Nu nu, nu era asa... Stefan cel Mare: Pe cai, ostenii mei! Ostenii: N-avem cai, Maria Ta! Stefan cel Mare: Atunci pe curand, ostenii mei! Ostenii: Pe curand, Maria Ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 ...., pe masura ce inveti chestii iti dai seama cate nu stii... Asta e idea .. Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 Iese careva la o plimbare in seara asta ? adica pe la 21:00 asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 nu am vazut in timp util. io va zic ca trebuie un grup de whatsapp ca pierdem multe ocazii de genul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 nu am vazut in timp util. io va zic ca trebuie un grup de whatsapp ca pierdem multe ocazii de genul:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Ies eu in seara asta. Da' cu masina, ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Pai si eu zic la fel, haideti sa facem un grup pe whatsapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 Pe mine să mă anuntaţi pe forum când ajunge grupu' de uaţap la vreo rezolutie Că io sunt un element antiprogresist, retrograd şi reacţionar al unei epoci de mult apuse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Hai, Ionule, ca e timpul sa intri in randul lumii bune. Nu ti-ai mai luat smarpthone??? Hai ca am eu unul pentru tine, vorbesc serios. Tine si bateria o gramada(fata de celelalte smartphone-uri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Ba da. E tot ala care a înnoptat pe parbriz, în ploaie, anul trecut. Şi-a revenit. Şi e numai bun ca să intru pe forum de oriunde, fix atunci când am chef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Pai baga si whatsapp...sau ti-e frica?))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 care este liber acum si are chef de o plimbarica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Ai postat inainte sa te uiti pe geam, corect ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Salutare.Voi ce faceti in mini vacanta asta de 1 mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Nimic special, poate o plimbare cu motorul , daca e frumos afara. Eu sunt la Wings for life, sau cum se numeste, duminica(toata ziua). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Ai postat inainte sa te uiti pe geam, corect ? mda ... este uratel ... dar eu sunt in concediu si vreau sa ma plimb. Cine vine ? in 15-20 min plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 sunt @ munca din pacate si la munte pana Duminica. De saptamana viitoare ma bag si eu. Have fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 pai si nu bere diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Se baga cineva la o Vama?Ma bate gandul si am vazut ca se strang multi motociclisti care pleca.Poate stam si o noapte cu cortul. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Cum, Silviu, ca in Vama nu se doarme ))). Plus ca asta inseamna ca trebuie sa mananci si tocanita intr-o zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate