littlekriminal Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Mai raspundem doar ca sa nu moara topicul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 guys, o sa mai avem inca doi noi membrii .... pe langa Iulian 2 ( pe care l-am cunoscut la gratar ) si Corneliu ( urmeaza sa il cunoastem ), joi or sa mai vina inca doi baieti. Ii las pe ei sa se prezinte FACEM GASCA MAREEE ! .... » Post actualizat in 11 May 2015 07:48p.s. omg ... tre sa sun la carciuma ... tre sa aduca mai multa BERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Si mai multi saci de dormit pentru data viitoare )) » Post actualizat in 11 May 2015 08:09Hai cu pozele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 asa sa fie ... Pozele diseara ... doar nu vrei sa le pun aici o_O ? la ce feţe de monstrii avem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 =)))) Va e rusine, huh?? Le bagi pe whatsapp, sau pe vreun upload site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 eu cel putin ... am o faţa de parca am tras prenadez direct din cutie ... nici nu m-am obosit sa il mai pun in punga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Hahahahahah, inseamna ca a fost o cutie maaaaaaaareeeee ))pentru ca am impresia ca n ai fost singurul cu problema asta )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 WORD ! bine bre' diseara va incant retina si va testez rusinea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 Rusine....ce-i aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 (editat) pozele cu feţe de oameni care le vreti pe toate ... fac transfer Editat Mai 11, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Mai 11, 2015 Share Postat Mai 11, 2015 haiducie, nu gluma! Eu am iesit de pe whazzzzaap, nu mai voiam sa aud de beute, iesiri, plimbari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 ) a fost ceva haiducie. Am vazut ca ai iesit ... speram sa te "rapesc" la o iesire ... aia e, mai incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Pai da-ne si noua PM cu link de share. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 (editat) ok, diseara le pun pe dropbox P.S. Dl Vio, vreau si eu pozele facute cu Hero 4 plzzzzz....sunt de 1000 de ori mai misto fata de cele facute cu DSLR-ul ) Editat Mai 12, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Ce dovada mai buna ca ati fost prinsi .. Poza 4, sus mainile baieti !! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 (editat) tare asta ... chiar se potriveste ) pai cand ai venit la parc, prietenii mei ( cei cu care faceam poze ), cand te-au vazut au crezut ca esti politist Editat Mai 12, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel123 Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Salut! Incepator din Chitila va deranjeaza, vreau sa vin si eu in grupul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 saaaalut ! joi la 19:14 la parc bazilescu. Te asteptam ! PM cu nr tau de tell sa te adaug si in grupul de "care-i treaba" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Marian rulz... Seamana cu baiatu de pe tricou, doar ca mai tanar si fara par Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 Stiti vorba aia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 12, 2015 Share Postat Mai 12, 2015 ok, diseara le pun pe dropbox P.S. Dl Vio, vreau si eu pozele facute cu Hero 4 plzzzzz....sunt de 1000 de ori mai misto fata de cele facute cu DSLR-ul )Ma crezi ca n-am apucat nici sa le descarc, maine...promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 So, guys... zicea Gabi pe WhatsApp sa facem maine o plimbare 7-9 asa... eu am propus sa facem un Caldarusani - Snagov cu plecare de pe langa Promenada Mall la cel tarziu 7, sa nu ne prinda noaptea. Care vreti sa veniti, anuntati-va pe aici... oricum sa vedem cum va fi vremea maine, e anuntata o furtuna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manarece Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 daca se poate plecarea la 7:30 ma bag. altfel n-am cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Călmău Corneliu Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 vin si eu daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 tare o sa fie gasca mare si pe mine ca coafeaza mai bine un 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate