northern_freyja Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Super... deci maine plimbare. Sa vedem si unde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Incercati weather underground Este mult peste accu Pai noua ne trebuie over ground, nu under Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 (editat) Pai noua ne trebuie over ground, nu under Asa se numeste aplicatia pretenas ) Editat Mai 15, 2015 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Asa se numeste aplicatia pretenas ) Ba nu, el incerca sa spuna ca ii place muzica underground. Sau ca o arde underground. La metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 15, 2015 Share Postat Mai 15, 2015 Stie cineva vr-un electronist?Am o combina audio care are nevoie de service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 hai neata ! Nea Vio, cred ca este momentul sa pui oficial planul pentru sambata ... sa vedem cine vine si cine este boşorog ( stie el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) Gata... Tura de minim doua zile (sambata si duminica) Dormim la cort, facem HAIDUCIE, fiecare mananca si bea ce aduce in traista, deci sa nu va lipseasca: -cana metalica -farfurie metalica -tacamuri -pahar pt horinca (pun la bataie 1l cu multe grade) :spritz: -nu uitati de lanterna, frontala...etc Este posibil sa fie frig noaptea, asa ca asigurati-va ca in bagaj pe langa slipi si pantaloni scurti sa aveti si ceva gros O sa aduc personal un gratar (doar grilajul) pe care o sa frigem fiecare ce avem + un ceaun in care vom face un gulas. La iesirea din sat este un market unde gasim cam tot ce ne trebuie...deci nu are rost sa ne caram cu bere din Bucuresti :bere: Propun sa plecam sambata la ora 10 de la Petrom Miorita. Nu uitati sa puneti in bagaj "bunul simt" si "cheful de viata" Locatia este cea din foto, dupa sat, drumul duce prin padure cativa kilometri, zona este linistita si curata. Vreme buna sa avem. Editat Mai 18, 2015 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 uraaaa +2 pe lista ... eu cu mandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Am sa fiu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 uraaaa +2 pe lista ... eu cu mandra Si eu tot cu mandra vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Ia uite-i pe bo$$ii astia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 (editat) pai ca de la boss la boss ... te intreb: Stimate domn Boss Teo, nu doriti sa ne insotiti in marea haiduceala de sambata ? p.s. - zi da, zi da ! Editat Mai 18, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 As fi zis da, dar plec in team building cu astia de la munca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ice_Angel Postat Mai 18, 2015 Share Postat Mai 18, 2015 Nici eu nu pot weekendul acesta ... Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Hai cu haiduceala !!!! Ionuleeee.... ce zici de o haiduceala ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Se precinizeaza vreme super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 Va doresc ploaie,aaa, vreme frumoasa, am vrut sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 (editat) Stai sa vezi ce pierzi, habar nu ai » Post actualizat in 19 May 2015 13:21 Apropo, comanda de palinca a fost plasata, vine tocmai din Tara Motilor... no, ma ficiori, amu sa vezi!!! Editat Mai 19, 2015 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 www.motosticlism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 19, 2015 Share Postat Mai 19, 2015 guys help me ... asta seara mi s-a rupt scarita ( stanga ) la mobra ... credeti ca imi sunt bune astea ? /index.php?/topic/726699-honda-vfr-1996-750-f/?p=3980670 ms ! » Post actualizat in 19 May 2015 18:57sau astea ? am cum sa le pun la mine ? /index.php?/topic/726728-scarite-moto-pilotpasager/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Pune pauza, am eu o scarita pe acasa, gasita anul trecut pe jos . Adu-mi aminte sa o caut si sa ti-o dau sa vezi daca se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ono Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Salut, e un r1 rosu prin damaroaia. care dintre voi sunteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrusca Zu Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Buna ziua stimati motociclisti! Nu de mult am intrat in randul vostru dar imi doresc sa mi cumpar un moto ...pentru fete de inaltimea 160. imi recomandati ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Salut, e un r1 rosu prin damaroaia. care dintre voi sunteti? L-am vazut si eu, nu vine la intalneala noastra. Sunt o gramada pe strada mea, vreo 4, dar niciunul nu vine la bere . Ia-o ca pe o invitatie . Buna ziua stimati motociclisti! Nu de mult am intrat in randul vostru dar imi doresc sa mi cumpar un moto ...pentru fete de inaltimea 160. imi recomandati ceva? Buna sa va fie inima! Pentru fete de inaltimea 160 nu prea sunt, daca aveai si tu 161, era altceva . Important e sa-ti placa si tie, nu? Ca doar d-aia dai cu banu'. Spune-ne cam ce ti-ar placea tie si noi te sfatuim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ono Postat Mai 20, 2015 Share Postat Mai 20, 2015 Eu nu beau alcol aproape deloc dar daca vreti sa iesim ies si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate