Choixalacreme Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 Dragii mei. ma ajutati si pe mine cu un pont? vreau sa dau o fuga maine pan` la mare, sa pun ceva bronz pe picioarele astea ca-s cam slab colorate:). ...... Daca nu gasesti de lant, ia spayul colorat maro si rezolvarea este in mana ta, fara deplasare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Mihai Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 ee,.. daca tot e sezon si ies la plimbare, ma gandeam sa dau o fuga pan` la mare. ce sa zic, am cautat la benzinarii, ajuns pana la nor auto si ciuciu spray de lant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 30, 2015 Share Postat Mai 30, 2015 (editat) iti imprumut eu spray-ul meu ... 0733 500 730 Gabi - Bd. Laminorului. Suna-ma repede, intr-o ora ( maxim ) plec. » Post actualizat in 30 May 2015 14:12L.E. acum am si telefonul deschis ) Editat Mai 30, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Mihai Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 multumesc frumos nea Gabi:) nu am mai sunat de dimineata ca am facut rost aseara de la un prieten. multumesc frumos si tot respectu`! voi nimic? iesiri din Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 nu ai pentru ce, oricand. Din pacate eu stau pe bara saptamana asta ... sunt in sesiune pe 13 - 14 iunie planuim o mare. Te asteptam joi la bere ... punem tara la cale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costel Mihai Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 bafta si succes in sesiune. as putea veni, depinde de ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 Acum am vazut ca intrunirea de la Mamaia se tine exact in champingul unde planificasem sa mergem "champing S" Deci tre sa reorganizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 31, 2015 Share Postat Mai 31, 2015 bafta si succes in sesiune. as putea veni, depinde de ora... ms , ms ! pai joi, ora 19:14 la parc Bazilescu, intrarea vis-a-vis de biserica Bazilescu ... Ca si un obicei, stam pana pe la ora 20 in fata parcului dp care mergem la o terasa la piata ... noi ii zicem carciuma ) ... acolo fiecare sta / bea cat vrea si ce vrea Am sa iti dau un mesaj joi. Daca ajungi bine, daca nu ... data viitoare » Post actualizat in 03 Jun 2015 08:01 aloooo...mai zicem si noi ceva ?! » Post actualizat in 04 Jun 2015 07:33 baiiii .... mai scrieti si pe aici ... ne moare forumul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 (editat) baiiii .... mai scrieti si pe aici ... i-a dat cu ploaie , care-i planu'? Editat Iunie 4, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 4, 2015 Share Postat Iunie 4, 2015 Al meu e sa astept sa se termine. Porma scot tractoru si ma duc la bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 5, 2015 Share Postat Iunie 5, 2015 buuuun ... dupa cum discutam si aseara ... maine ( sambata, 05.06.2015 ) plimbare Mergem la Lehliu Gara - Calarasi la intrunirea celor de la Chopper Academy /index.php?/topic/726991-black-white-motor-party-lehliu-gara-calarasi/ Ne vedem la ora 12 la parc. Se merge pe drumul vechi spre mare, mers incet, admiram panselutele, margaretele etc Acestea fiind spuse, mana sus cine se baga ?! p.s. eu nu stiu traseul, asa ca am pus un traseu care mi s-a parut mai ok. Cine stie un drum mai bun/frumos/lung/scurt .... feel free to bother Haidi' pa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Cu cat mai multi suntem pe whatsapp, cu atat mai mult bate vantul pe aici ))) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 pai da .... not good man, not good Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Cred ca daca am scrie toti pe whtasapp aici, am ajunge maine la 1000 de pagini )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Da, e de-a dreptul trist ce (nu..) se intampla aici.. Creca devin si io ca Ionu , un element care se opune progresului, pacii, dusmanos cu sistemul si oranduirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Bravo Prea mult progres strică la topic. În altă ordine de idei... Gabi termini si tu logo-ul ăla? Că mi-am dat seama că până la patchuri, ar merge foarte bine pe nişte tricouri de 10 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Bravo Prea mult progres strică la topic. În altă ordine de idei... Gabi termini si tu logo-ul ăla? Că mi-am dat seama că până la patchuri, ar merge foarte bine pe nişte tricouri de 10 lei. Dap.. doar alb-negru, as zice eu , parere personala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Dap.. doar alb-negru, as zice eu , parere personala.. de când îmi bat eu gura cu el că black & white rules... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sarpee Postat Iunie 8, 2015 Share Postat Iunie 8, 2015 Tricouri ziceti ?? Hmm.. suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Si pentru fete dam tricourile deja ude ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 (editat) Unde imi fac ITP-ul prin zona?imi expira luna asta Editat Iunie 9, 2015 de Silviu101 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 (editat) vis-a-vis de parcul mogosoaia http://www.samtradi.ro/contact zona baneasa-regina maria (ITPGrup Bd-ul Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 111) http://www.itpgrup.ro/contact/ Editat Iunie 9, 2015 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu101 Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 vis-a-vis de parcul mogosoaia http://www.samtradi.ro/contact zona baneasa-regina maria (ITPGrup Bd-ul Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 111) http://www.itpgrup.ro/contact/ Mersi warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Lummmmmeeeeeeee avem FB .... intrati si faceti de aveti de facut https://www.facebook.com/pages/Bazi-Crew/720327831428283?skip_nax_wizard=true&ref_type=registration_form msssss !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 Ha ! creca n-am fost primul.. sau am fost ? Doamne, acu vad cat de ugly e simbolul / logoul/ chestia aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate