diandy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 cred k o sa speriem orasul , sa vezi babele ce o sa se inchine si ce o a zica "doamne fereste roackeri satanisti si violatori de babe" glumeam , sper sa nua vem ceva probleme cu garda pt k suntem multi , dar aqma vdm noi maine , si haideti haideti cat mai multi salutari cu farul si asfalt uscat pana acuma din bucuresti + lehliu sunt anuntati aprox 15 motoare , haideti fratilor , inrolarea pt drum sambata 07.06.2008 ora 11.00 in fata Academiei Romane , Calea 13 Septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ayevea Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 eee, abia astept sa-mi mai desmortesc oasele la drum..ca prin bucuresti toata saptamana mi-am tasat coloana de la liniile de tramvai pe dimineata fratilor!!! poate ar trebui sa ma bag si eu la somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 mama ce pofta imi faceti.. da din pacate uichendu asta a fost deja stabilit.....ufffffffffffff!!! insa m-as baga pt 13-15 iunie Vama Veche... ar fi primul eu drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 mama ce pofta imi faceti.. da din pacate uichendu asta a fost deja stabilit.....ufffffffffffff!!!insa m-as baga pt 13-15 iunie Vama Veche... ar fi primul eu drum lung vin si eu!!! la 11:00 pe platou la academie,da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 vin si eu!!!la 11:00 pe platou la academie,da? da-mi telefon sa mergem impreuna. 0723.320.444 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddr Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 venim si noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rafael2003 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salut, Drumul spre Targoviste e super.Mi-ar fi placut si mie dar abia in dimineata asta am iesit din serviciu si nu vreau sa fac vreo nefacuta.Dar daca nu supar pe cineva as putea veni sa va salut macar si sa va trag nista poze. Astept o replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salut,Drumul spre Targoviste e super.Mi-ar fi placut si mie dar abia in dimineata asta am iesit din serviciu si nu vreau sa fac vreo nefacuta.Dar daca nu supar pe cineva as putea veni sa va salut macar si sa va trag nista poze. Astept o replica Esti binevenit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rafael2003 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Merci Mosule Larry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angelina28gia Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Daca ajungeti mai devreme de 13.30 la monument in Tgv, sper sa nu plecati de acolo inainte de aceasta ora, ca noi venim la locul cu pricina la ora stabilita, 13.30. Nu de alta, dar daca plecati din Buc la 11-11.30, 2 ore va ia drumul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Ne primiti si pe noi? Suntem doi si un motor, care momentan nu e chopper, dar a fost si o sa fie.... Speram cat mai curand.... oricine doreste,... poate sa vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Foarte sooper tare azi. Mai ales cu ploaia. Nota 10 pentru baietii cu vitezanele care au reusit sa tina pasul cu noi. Cred ca s-au cam chinuit dar sper ca le-a placut. Asteptam pozele Eu maine ma duc la bookfest. Daca mai sunt doritori...poate ne vedem la arc si de acolo mergem in turma (asta daca e frumos si nu o sa ploua) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Din pacate si eu lucrez sambetele.Da' macar o data pe luna tot ma scot eu Apropos, bagati poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Foarte sooper tare azi. Mai ales cu ploaia. Nota 10 pentru baietii cu vitezanele care au reusit sa tina pasul cu noi. Cred ca s-au cam chinuit dar sper ca le-a placut. Asteptam pozele Eu maine ma duc la bookfest. Daca mai sunt doritori...poate ne vedem la arc si de acolo mergem in turma (asta daca e frumos si nu o sa ploua) Pustiule, nota 10 si pentru tine. ma asteptam sa te apuce vreo vitejie, vreo `demonstratie`, dar ai fost beton. M-ai surprins placut, bravo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) A fost misto plimbarea cu exceptia ploii de la intoarcere si a vantului. Editat Iunie 7, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 frumos baieti. mai am putin de lucru la moto si o ma alatur si eu trupei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rafael2003 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Next time voi fi si eu in grup.Super misto formatia. Editat Iunie 7, 2008 de rafael2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Lomeeeeeee super tare tura asta, am ajuns cu bine la Lehliu, cu toate ca sunt frant de oboseala ma chinui acum sa pun si eu cateva poze pe care le-am facut, acum incep sa ma chinui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Dintr-o regretabila necomunicare(voi erati in spatele meu si eu alergam crezand ca santeti in fata ),eu m-am pierdut de grup si am ajuns singur,dar primul la Bucuresti.........mai si ce ploaie am prins PS:cei care nu aveti echipament de ploaie ar trebui sa va luati.al meu e din Louis,25 euroi parca . Lomeeeeeee super tare tura asta, am ajuns cu bine la Lehliu, cu toate ca sunt frant de oboseala ma chinui acum sa pun si eu cateva poze pe care le-am facut, acum incep sa ma chinui asteptam !!! Next time voi fi si eu in grup.Super misto formatia. Mici rau pozele astea !!astia mai batrani nu vede bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Deci nu ma asteptam sa fim asa multi, de entuziast ce am fost am si gresit drumul in Bucuresti. Sper sa nu fi suparat pe cineva mica balbaiala in Bucuresti, as face oricand drumul fara sa-l gresesc, azi insa... m-au luat emotiile A fost superb asa multi. Am numarat 24 de motoare prin Bucuresti, 22 de motoare au iesit din Bucuresti 30+ prin Targoviste. Super tare crashma de pe deal... au pierdut instant 30+ de clienti deci TrAiM iN rOmAnIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imi pare rau ca nu am vizitat manastirea, dar sigur o sa o vizitam poate chiar anul asta. Formatia la dus a fost cam dezordonata dar la 22 de motoare e greu sa tii formatia daca grupul nu e "rodat". Avand in vedere ca suntem la inceput si au fost 20+ motoare si multi au fost prima data cu noi, zic eu ca se putea si mai rau, asa ca sa nu fim nemultumiti si altadata om face-o si mai bine. Multi nu au stiut ca avem anti-radar in frunte... si nu s-au tinut dupa ceilalti incetinind foarte mult in localitati... La intoarcere s-a mers mai bine anyway asa ca mie unu imi e clar... avem nevoie de exercitiu. Buna mancarea la crashma galbena, si chelnerul tare de tot: "Maria, Maria! Hai repede sa vedem cum pleaca astia!..." "Astia" fiind noi motoarele care plecam de la crashma Iata si pozele: Targoviste 07 Iunie 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Cu parere de rau m-am enervat ca nu am reusit sa pun pozele unde mi-a zis catalin, nevasta-mea tipa la mine ca nu ma duc in pat, iar ca sa pun pozele direct pe forum tre sa le micsorez ca sunt la rez de 8mpix si nu mai am chef ca sunt obosit, o sa le micsorez maine si le pun, hai pa si somn usor, dupa o asa plimbare meritam un somn, cya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Cu parere de rau m-am enervat ca nu am reusit sa pun pozele unde mi-a zis catalin, nevasta-mea tipa la mine ca nu ma duc in pat, iar ca sa pun pozele direct pe forum tre sa le micsorez ca sunt la rez de 8mpix si nu mai am chef ca sunt obosit, o sa le micsorez maine si le pun, hai pa si somn usor, dupa o asa plimbare meritam un somn, cya http://picasaweb.google.com/home fa cont pe site-ul asta. dupa care le uploadezi usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ayevea Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 http://picasaweb.google.com/home fa cont pe site-ul asta. dupa care le uploadezi usor. daca aveti mail pe @gmail.com nu trebuie sa va mai faceti alt cont puteti pune link-ul unde puneti voi pozele, nu de altceva dar sa mai bag si eu cateva a fost super astazi si combinezonul si-a facut treaba seara buna si ne vedem data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 salutare la toti , imi pare rau pt azi k ati plecat asa rpd , da recunoasc k au fost nesimtit aia de la terasa de sus de pe deal , dar poate data aviatoare sper sa nu mai faca asa , sper k va placut la noi asa putin cat ati vazut din oras . salutari cu farul si asfalt uscat PS : maine seara o sa pun si eu filmarea k nu mai am baterie la camera video aqma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ayevea Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Cataline, sa-ti traiasca fata...tari fotografii a mai facut am si eu cateva...bine nu se compara aici: http://picasaweb.google.com/ayevea/Targoviste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate