kytynel Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nota 10 +++ celor cu sporturile care au fost mai mult decat "disciplinati in trafic" si nu numai....(incercam sa va convingem sa treceti la choppere?ce ziceti?) Am investit prea mult in motorasul asta ca sa mai pot iesi in castig in cazul unei vanzari ... Am spus unora de acolo ca sunt tentat sa imi iau choper sau bmw LT1200 Mai facem cateva ture si vedem ... Dar nu cred ca sambata asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Sambata 14 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat Iunie 10, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Confirm si eu prezenta sambata, impreuna cu una bucata mobra si una bucata prietena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 O rugaminte ... Nu am inteles exact destinatia plimbarii : adica merem in Lehliu, jud. Calarasi, km 64 pe autostrada. Dar balta unde e ? Ca sunt 2 de Lehliu, din ce stiu eu : Lehliu "gara" si Lehliu "sat". Intre astea doua stiu o balta unde, pe partea stanga a ei, s-au construit niste casute pe mal, cu gratare etc. Acolo mergeti ? Chiar inainte de intrarea in Lehliu "sat", pe partea stanga ? Multumesc anticipat pentru lamuriri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 O rugaminte ... Nu am inteles exact destinatia plimbarii : adica merem in Lehliu, jud. Calarasi, km 64 pe autostrada. Dar balta unde e ? Ca sunt 2 de Lehliu, din ce stiu eu : Lehliu "gara" si Lehliu "sat". Intre astea doua stiu o balta unde, pe partea stanga a ei, s-au construit niste casute pe mal, cu gratare etc. Acolo mergeti ? Chiar inainte de intrarea in Lehliu "sat", pe partea stanga ? Multumesc anticipat pentru lamuriri ! Pt. aceasta intrebare rugam Divizia Lehliu sa raspunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddr Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 e pachetul meuuuuuuuuuuuuuuu )bine sefu ..s-a facut...de venim la Lehliu t-il inmanez personal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Sambata 14 iunie, ora 11 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 O rugaminte ... Nu am inteles exact destinatia plimbarii : adica merem in Lehliu, jud. Calarasi, km 64 pe autostrada. Dar balta unde e ? Ca sunt 2 de Lehliu, din ce stiu eu : Lehliu "gara" si Lehliu "sat". Intre astea doua stiu o balta unde, pe partea stanga a ei, s-au construit niste casute pe mal, cu gratare etc. Acolo mergeti ? Chiar inainte de intrarea in Lehliu "sat", pe partea stanga ? Multumesc anticipat pentru lamuriri ! NE intanlim in Lehliu-Gara si balta nu e aceea cu casutze si nici in directia aia, o sa mergem la alta balta in alta directie spre Calarsi la 3-4 km, o sa fie bine sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nop, nu e balta aia dintre LG si LS, acum m-am intors de la o tura off - road pe doua din baltile care mi-am propus sa le inspectez, iata ce am gasit: - balta de la Valea Seaca, de la Lehliu Gara cam 4 km asfalt, 1 km off road, fara umbra nu tu copaci cu peninsula cam naspa, am inconjurat toata balta de era sa imi rup si gatu pe drum prin grau de mi se vedea doar capul nu am gasit nici o trecere spre penisula, gunoaie, mizerie etc naspa rau - balta Buzoieni, de la Lehliu 5 km asfalt luna fara circulatie mai deloc (pe acolo facem noi plimbari si filmari pe motoare), pana la balta de la asfalt cam 1,5 km off - road (se poate merge cu viteza a doua, nu ne alearga nimeni) frumos, liniste iarba verde, copaci, umbrare, salcii, mese bancutze, apa super beton, am vb cu patronu baltii, are si gratar are si un butoi (sa vad de unde luam gheata bruta(da gasesc eu))vineri ma duc cu baietii mei sa stabilim locul de campare (am ochit eu unu misto sub un pom mare si stufos cu multa umbra, da cam nu vroia sa ma lase acolo mi-a aratat alt loc, ok si ala da mai frumos asta care l-am vazut eu, daca ma duc vineri ii dau ceva bani sa taca din gura sa ne lase unde vreau eu, sau ma duc cu TATICU MEU cred ca nu mai zice nimic. Deci LOCUL STABILIT SI BATUT IN CUIE - BALTA BUZOIENI NR de persoane inscrise pana acum ..... stai sa calculez si revin Numarat pana acum cu confirmare sigura: - Divizia Chopper Academy Lehliu 9 pers si 5 moto - Chopper Academy Bucuresti 10 pers si 7 moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konnypac Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Comunistule eu propun sa verificam si la Milotina e superb dak nu ajungi u eu vin vineri si ma duc atunci sa vad cum e si cu patronul nu e problema, vb eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 pregatiri intense pt sambata , distractie placuta eu va spun de pe aqma in septembrie este ziua mea , va astept atunci la o bere si niste mici , prezenta obligatorie , nu accept refuzuri salutari cu farul si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Comunistule eu propun sa verificam si la Milotina e superb dak nu ajungi u eu vin vineri si ma duc atunci sa vad cum e si cu patronul nu e problema, vb eu Fiind vorba de botezul infiintzarii "Diviziei Lehliu" - ei in calitate de gazde, stiu mai bine zona si hotarasc in consecinta ... faceti o "sedinta-de-lucru" intre voi, apoi postati aici. Editat Iunie 10, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut, de data asta cred ca nu voi lua parte la aceasta plimbare...dar...cine stie...poate... Apropo: de bautura si mancare v-ati ocupat ,dar de fete....? Eu as vrea sa dau o fuga la Vama Veche...ceva amatori ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut, de data asta cred ca nu voi lua parte la aceasta plimbare...dar...cine stie...poate... Apropo: de bautura si mancare v-ati ocupat ,dar de fete....? Eu as vrea sa dau o fuga la Vama Veche...ceva amatori ?? Bun venit pe forum !! PS:eu nu pot veni sambata la Lehliu,poate altadata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut, de data asta cred ca nu voi lua parte la aceasta plimbare...dar...cine stie...poate... Apropo: de bautura si mancare v-ati ocupat ,dar de fete....? Eu as vrea sa dau o fuga la Vama Veche...ceva amatori ?? Bun venit !!!!!!! La Vama Veche mergem toti saptamana viitoare (sper) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 avem in supermarket o cutiutza de table?... ca daca e timp as sustine in cadrul academiei, cursuri de table pentru cei interesati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SlipComunistu Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 avem in supermarket o cutiutza de table?... ca daca e timp as sustine in cadrul academiei, cursuri de table pentru cei interesati Poate fac eu rost de 2 sau 3 cutiutze cu table, carti de joc ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 sure, alea-s mici incap si in buticurile din buzunare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) sure, alea-s mici incap si in buticurile din buzunare ) ESTEEEE...care va' zica, are Larry si table ...sa nu uitati ca sunt fiu de campion la table Editat Iunie 11, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Eu s-ar putea sa vin singur. Nu stiu inca oricum nu conteaza. Divizia Lehliu vad ca sa pus pe treaba cum era de asteptat si se organizeaza, bravo baieti. Da weekendul viitor as vrea sa organizam plecarea in Vama Veche, dar acest lucru o sa il vorbim pe larg la gratar sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 ESTEEEE...care va' zica, are Larry si table ...sa nu uitati ca sunt fiu de campion la table gata e clar facem campionat de table punem pe forum! @lope: daca vii singur e motiv de divortz ai grija! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 gata e clar facem campionat de table punem pe forum! @lope: daca vii singur e motiv de divortz ai grija! ) Cred ca ti-am luat-o inainte cu divortul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut! mai puneti la socoteala o masina, nevasta cu doi copii, eu si moto. ps. veniti diseara la arc? ma gandeam sa mergem la capela unde este Irina si sa aprindem o lumanare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Lope stai omule! Eu am glumit! Ca din vorbele tale pot intelege ca nu glumesti!... Sper sa nu ai probleme d-astea ca-s nashpa! Daca vrei, ne strangem toti la balconul ei sa-i spunem ca o iubesti! Stii doar ca te bazezi pe noi! Salut!mai puneti la socoteala o masina, nevasta cu doi copii, eu si moto. ps. veniti diseara la arc? ma gandeam sa mergem la capela unde este Irina si sa aprindem o lumanare... man ti-am pierdut nr de tel. da-mi un beep, poate vin si eu la arc pentru lumanarea asta mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) din pacate eu sunt la munca...mergeam si eu la capela ...... Editat Iunie 11, 2008 de handos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate