Kawalin Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 s-a rupt de sus exact de langa chestia aia care intra in maner dar nu as vrea sa fac improvizatii te faci frate cu draku pana ce treci cu baku... daca n-are cablu doar n-oi sta sa te uiti la ea cand poti sa o rezolvi temporar. comanzi cablu, si pana iti vine, mergi si tu cu improvizatia. asta daca nu cumva or avea la magazin sau la service sa-l cumperi imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 ok merg si cu improvizatia daca altfel nu se poate in timp util i-am trimis un mesaj lui draku sper sa strabata cele sapte cercuri din infern pana la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) ok merg si cu improvizatia daca altfel nu se poate in timp util i-am trimis un mesaj lui draku sper sa strabata cele sapte cercuri din infern pana la el Vorbeste la Motolouis sau Paula daca au Kit de reparatii cabluri. Costa vre-o 14 RON si sigur i-l au in stoc la Paula de pe DN1, poate ai noroc sa-l gasesti si in Bucuresti. Kit-ul contine cabluri pe care sa le schimbi. Cod 10019100 pe louis.de http://www.louis.de/_10ca380cb1f73531b7c95...=13&cmd.y=8 Cel mai important este ca EXISTA PE STOC. L-am vazut sambata la Paula, Barcanesti S-ar putea sa-l gasesti si la Motolouis (Mai nou Kronaumoto) http://www.kronaumoto.ro/piese.htm Editat Iulie 3, 2008 de pirvulescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 da, asta vroiam sa recomand tuturor sa aiba asupra lor, un kit de reparatie cabluri. nu e f scump si nu stii niciodata cand ai nevoie de el @Filosofull: astept detalii despre motoreta pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am fost la o firma in giulesti (pe strada de langa fostul cinematograf) si un tip f amabil mi-a dat din kitul de reparat cablu piesa care s-a desprins de cablul meu si care se prinde inapoi cu un surub (e piesa care intra in manerul de ambreiaj) . diseara fac operatia sper sa tina pana iau unu cablu nou. daca stiti sigur unde se gaseste kitul de reparat sa-mi spuneti sau poate il ia cineva si ii dau eu banii e bine sa-l avem la noi. multumesc tuturor pt sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Sambata 05 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 o sa dau eu o fuga pina la united motors acum si intreb daca au acest kit de reparatie pt cabluri. Daca este o sa-ti dau un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am fost la o firma in giulesti (pe strada de langa fostul cinematograf) si un tip f amabil mi-a dat din kitul de reparat cablu piesa care s-a desprins de cablul meu si care se prinde inapoi cu un surub (e piesa care intra in manerul de ambreiaj) . diseara fac operatia sper sa tina pana iau unu cablu nou. daca stiti sigur unde se gaseste kitul de reparat sa-mi spuneti sau poate il ia cineva si ii dau eu banii e bine sa-l avem la noi. multumesc tuturor pt sfaturi Suma la Kronaumoto (ex Motolouis). I-l au pe site zic ca ce au pe site au si in mogazin. http://www.kronaumoto.ro/contact.htm Sigur l-am vazut la Paula Barcanesti nu stiu daca i-l au si in Bucuresti. Idem suna la magazin. http://www.paulas-bikershop.com/catalog/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 Astazi 3 iulie in Biker's Matei Voievod, colectarea banilor pentru sigla. Cine nu poate ajunge sambata este rugat sa vina azi in Biker's Matei Voievod ora 19:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Gata am facut rost de piesa rupta. Nu de una ci de 2 . Cea veche mi-a lipit-o cristian + ca am gasit una noua pe e-bay: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...em=230266979242. E platita astept sa vina. Lope, pana la cat stati in Bikers? Sper sa am timp sa repar moto si sa ajung pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 3, 2008 Autor Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Gata am facut rost de piesa rupta. Nu de una ci de 2 . Cea veche mi-a lipit-o cristian + ca am gasit una noua pe e-bay: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...em=230266979242. E platita astept sa vina. Lope, pana la cat stati in Bikers? Sper sa am timp sa repar moto si sa ajung pana acolo Pai cred ca stau vreo ora jumate deci pana pe la 21:00 Astazi 3 iulie in Biker's Matei Voievod, colectarea banilor pentru sigla. Cine nu poate ajunge sambata este rugat sa vina azi in Biker's Matei Voievod ora 19:30 Editat Iulie 3, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Pai cred ca stau vreo ora jumate deci pana pe la 21:00 Astazi 3 iulie in Biker's Matei Voievod, colectarea banilor pentru sigla. Cine nu poate ajunge sambata este rugat sa vina azi in Biker's Matei Voievod ora 19:30 Ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 lasa ma ca or sta altii pana mai tarziu. ieri am plecat dupa 22:00 cred ) vorbeam ca ar trebui sa ne inchiriem o camera si saci de dormit acolo la ursu, ca tot suntem in fiecare zi pe acolo... sa nu mai cheltuim benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 lasa ma ca or sta altii pana mai tarziu. ieri am plecat dupa 22:00 cred ) vorbeam ca ar trebui sa ne inchiriem o camera si saci de dormit acolo la ursu, ca tot suntem in fiecare zi pe acolo... sa nu mai cheltuim benzina si nu stii sa saluti omu si sa te prezinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Daca tot veni vorba de bere: Se intilnesc reprezentantii fabricilor de bere Becks, Heineken, Carlsberg si Guiness. Fiecare comanda o bere. Cel de la Becks o bere Becks, cel de la Heineken o bere Heineken, cel de la Carlsberg o bere Carlsberg, iar cel de la Guiness, spre uimirea celorlalti, cere o Coca-Cola. Cei trei intreaba nedumeriti: - Tu nu bei bere? - Pai daca voi nu beti bere, atunci nu beau nici eu! Apai noi cu berea FA....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Astazi 3 iulie in Biker's Matei Voievod, colectarea banilor pentru sigla.Cine nu poate ajunge sambata este rugat sa vina azi in Biker's Matei Voievod ora 19:30 Ne vedem acolo Man. ASta daca nu imi vine motoru.... dar si daca... dar poate vine.... Ce naspa-i asteptarea! Sa ai pregatita si tu o lista.... Daca tot veni vorba de bere: Se intilnesc reprezentantii fabricilor de bere Becks, Heineken, Carlsberg si Guiness. Fiecare comanda o bere. Cel de la Becks o bere Becks, cel de la Heineken o bere Heineken, cel de la Carlsberg o bere Carlsberg, iar cel de la Guiness, spre uimirea celorlalti, cere o Coca-Cola. Cei trei intreaba nedumeriti: - Tu nu bei bere? - Pai daca voi nu beti bere, atunci nu beau nici eu! Apai noi cu berea FA....... Si stii cum s-a nascut Heineken? Dupa ce a baut calu' unui olandez o bere belgiana intr-un scurt periplu "peste granita".... Pai cred ca stau vreo ora jumate deci pana pe la 21:00 Astazi 3 iulie in Biker's Matei Voievod, colectarea banilor pentru sigla. Cine nu poate ajunge sambata este rugat sa vina azi in Biker's Matei Voievod ora 19:30 Man, Vine motoru nou! Ma duc sa-l iau pe la 19-19.30 si vin direct in Bikers. Te rog sa ma astepti! Editat Iulie 3, 2008 de traffic_man_fm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Oooooo......felicitari! Asteptam cu nerabdare sa-l vedem (motorul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) /index.php?showtopic=234785 A fost un foc de artificii superb. Nu vezi de revelion ce am vazut azi eu cry adda wader si loganu. Maine mergem iar! Asa ca ne strangem in bikers, si plecam la 21:30 spre parcu copiilor! Spectacolul azi a durat 1 ora de la 22:00 la 23:00. Ne-am intins pe iarba si ne uitam la artificii... Ne vedem maine in bikers cine vrea sa vina... merita! Editat Iulie 3, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 da da!! bela de belea!! ca sa ma exprim asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 si nu stii sa saluti omu si sa te prezinti bey ravenitzo! da mai am loc soro?... ca toti se strang pe langa tine ca ciorchinele! Cu pupaturi, cu luat in bratze, n-am vazut plecaciuni da si d-alea cred ca sunt Azi am vrut sa-ti ascundem casca sa te vedem cum rezisti la stres dar am zis ca mai intai sa intreb lumea daca suferi de inima Oricum te asteptam sa mergi cu noi sambetele... Ne-ai luat-o inainte cu Veliko am vazut pozele... super. Draku trage de noi sa facem un drum acolo cam de mult, si l-am ignorat, se pare ca noi am pierdut PS: azi cand ai plecat din bikers, era sa ma atingi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Thanks, si eu ma pregateam sa plec incolo... Macar stiu sa nu ma mai duc degeaba. ...pai daca te duceai... de ce nu postai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 care nasule ati cam devenit obisnuiti ai locului...in bikers ala...sa va fie de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 bey ravenitzo! da mai am loc soro?... ca toti se strang pe langa tine ca ciorchinele! Cu pupaturi, cu luat in bratze, n-am vazut plecaciuni da si d-alea cred ca sunt Azi am vrut sa-ti ascundem casca sa te vedem cum rezisti la stres dar am zis ca mai intai sa intreb lumea daca suferi de inima Oricum te asteptam sa mergi cu noi sambetele... Ne-ai luat-o inainte cu Veliko am vazut pozele... super. Draku trage de noi sa facem un drum acolo cam de mult, si l-am ignorat, se pare ca noi am pierdut PS: azi cand ai plecat din bikers, era sa ma atingi... offf...si cand o sa aflu cine esti...adica fizic... Pregateste-te daca iti vad motorul, o sa ma asez pe el...odata si odata tot tre sa pleci acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 offf...si cand o sa aflu cine esti...adica fizic... Pregateste-te daca iti vad motorul, o sa ma asez pe el...odata si odata tot tre sa pleci acasa sa nu-l confunzi cu a lu Draku ca te-a luat... ca avem motoarele aproape identice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 sa nu-l confunzi cu a lu Draku ca te-a luat... ca avem motoarele aproape identice ai ai ai... ce te costa sa nu mai faci asta si sa te prezinti? si-apoi daca te atingi de casca mea... pregateste-te pt ce e mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate