Oldmaxbucuresti Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Slow down lume!!!! Hai ca iti spun eu care este motorul lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 care tradeaza, sambata il ajut sa cada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Inainte sau dupa bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Inainte sau dupa bere? dupa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 deci, sa nu prind pe careva pe mobra mea, ca il ia draku.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Daca este dupa bericioaica este ok. Poate muri linistit cu burtica aranjata. Dar ce te faci daca te va bantui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Ha, nu mai e nevoie...am sapat adanc in posturile lui si am gasit poza Asa ca...ai pus-o! Merci oricum de intentia de ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Ha, nu mai e nevoie...am sapat adanc in posturile lui si am gasit poza Asa ca...ai pus-o!Merci oricum de intentia de ajutor! acum trebuie sa ... Editat Iulie 4, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Stai calm, daca nu ai avut placerea sa vii sa te prezinti, nici nu te bat la cap...Eram numa curioasa sa stiu cine esti (moto si om)... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nu-s mey rusinos de fel doar a fost fun. ma rog mai e... ca inca nu am stat fatza in fatza oricum chestia cu casca vedeta... tre sa o fur 5-10 minute odata canva...mare grija! PS: de cand ai schimbat avatarul... casca vedeta si-a mai pierdut din popularitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nu-s mey rusinos de fel doar a fost fun. ma rog mai e... ca inca nu am stat fatza in fatza oricum chestia cu casca vedeta... tre sa o fur 5-10 minute odata canva...mare grija! PS: de cand ai schimbat avatarul... casca vedeta si-a mai pierdut din popularitate esti criminal Dar faza cu casca si furatul...nu te pune cu dracu Gata nu vreau sa mai postez aici, caci sunt offtopic in plus nu am nici macar chopper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 cine draq are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 cine draq are? atunci cruiser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 atunci cruiser off topic INTERESANT BLOG-UL TAU... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 off topic INTERESANT BLOG-UL TAU... .... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Fata asta [Frumoasa -Scumpa si Delicata ]sta in Titan ,aproape de mine ,si i-am vazut de mult si filmuletul pe Yutube >Asa ca sapati si vedeti folmuletul sa stiti ce va doriti in plimbari .Asta cu dorinta este pentru cei care "iubesc femeia" [se stiu ei] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 blogu ca blogu ..da sa vezi si fotografiile facute... foarte interesante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Fata asta [Frumoasa -Scumpa si Delicata ]sta in Titan ,aproape de mine ,si i-am vazut de mult si filmuletul pe Yutube >Asa ca sapati si vedeti folmuletul sa stiti ce va doriti in plimbari .Asta cu dorinta este pentru cei care "iubesc femeia" [se stiu ei] Vai doamne... Pai daca stai in zona, de ce nu vii la intrunirile din Titan. Diseara ne strangem la ora 7 la gura de metrou titan cea din parc blogu ca blogu ..da sa vezi si fotografiile facute... foarte interesante Voi v-ati vorbit... Na, ma bucur ca va plac fotografiile...e una din pasiunile mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nu mai va terminati cu linguseala? si mai are 2 ..calatoriiile si dansul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 nu mai va terminati cu linguseala? si mai are 2 ..calatoriiile si dansul dansul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 din buric....."ca despre rock ba fratili meu, io nu 'teleg nimic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Diseara mergeti in bikers? as veni si eu sa vad cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 din buric....."ca despre rock ba fratili meu, io nu 'teleg nimic" Ce sa faci, asta este! Daca nu ai crescut cu astfel de muzica este cam greu sa o intelegi acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 si jeniii e tareeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) Vai doamne... Pai daca stai in zona, de ce nu vii la intrunirile din Titan. Diseara ne strangem la ora 7 la gura de metrou titan cea din parc Da` tu de ce nu vii cu noi la intrunirile din Academie? Si nu esti offtopic. Imi place sa cred ca suntem un grup unde ne plimbam, glumim si ne simtim bine, fara reguli si shefi, (in afara de regulile bunului simtz care trebuie sa existe) Drept care aici nu are dreptul nimeni sa interzica un post sau altul. Si nu trebuie sa ne ingrijoram ca nu se vad intrunirile, pentru ca Lope cand e in criza de idei asta face... posteaza data ora si locul intrunirii, mare si enervant de roshu, asa ca sa vada toata lumea. (chiar... n-a mai postat de cateva pagini... doarme-n post.. n-ai cu cine dom`le!) Asa ca te asteptam la drumetiile noastre, in bikers sa dam casca-n casca intr-un sfarshit apoteotic al invizibilitatii mele , si aici pe topicul asta, oricand vrei sa postezi ce iti da prin cap. PS: Nu conteaza ca nu ai chopper/cruiser sau mai stiu eu ce, nu suntem exclusivisti, mereu avem cu noi si vitezane (chiar si un transalp a fost data trecuta) Si dupa cum spunea OldLarry (fie-i concediul ushor ca-l luam noi in unghii cand se intoarce...) "Spiritul chopper conteaza!" Tu cum esti pasionata de drumetii, te incadrezi la fix in grupul nostru care sambata de sambata a iesit din Bucuresti spre diverse locatii. Si gata, cum zice mai sus... gata cu lingusheala! Deci baietzi! Cand si cum facem sa-i furam casca? Macar pentru 5 minute sa vedem ce fatza face! Editat Iulie 4, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate