Kawalin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 si eu vin, dar o sa fiu la ora 10 acolo in ciolpani sa ma holbez la motocros (cica-s profesionisti) cine vrea sa vina de dimineata, sa zica, cine nu... ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Vin si eu,ca sambata asta sunt liber,asta e situatia,cate-o data pot,iar cate-o data nu pot ca lucrez. Salutari la toata lumea si special carcotasilor si bebeluselor. :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Vine cineva la Vama Veche w-e asta? Eu ma gandesc sa plec vineri seara->noaptea sa ajung sambata dimineata devreme, inaintea rasaritului. Bautura, mancare, somn, mancare, cazare, mancare, plimbarea de seara, gustare )). Ma intorc Duminica seara. Cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Cred ca sambata o sa ma alatur si eu grupului spre Ciolpani (daca acceptati un chopper mai mic si foarte galagios) EDIT: Intrunirea incepe maine ora 12 la Ciolpani, seara concerte. Sambata de la 11-12 o sa fie parada moto Ciolpani-Bucuresti Arc Triumf-Ciolpani.Mai multe detalii va pot da maine la intrunire daca veniti. Daca adunarea e la 10 la Academie, credeti ca reusim sa ajungem acolo pana in ora 11 pentru parada? Editat Iulie 10, 2008 de Qaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 eu duminica dimineata plec la mare pt o saptamana poate ne vedem pe acolo. vrea cineva un bilet la judas, maine seara o sa am treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Se va merge la intrunirea DAC MOTORS de la CIOLPANI Sambata 12 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) Cred ca sambata o sa ma alatur si eu grupului spre Ciolpani (daca acceptati un chopper mai mic si foarte galagios) EDIT: Daca adunarea e la 10 la Academie, credeti ca reusim sa ajungem acolo pana in ora 11 pentru parada? nu cred ca mai e cazul pentru parada. se pare ca nu se mai tine. va asteptam pe forumul nostru... nu stiu daca e voie sa facem reclama aici, desi si noi le facem reclama pe site-ul nostru. oricum nu renuntam nici la acest topic, mergem in paralel. chopperacademy.ro si de acolo click pe "forum"! Editat Iulie 10, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 nu cred ca mai e cazul pentru parada. se pare ca nu se mai tine. Corect. Greseala mea. Am intrebat si ai dreptate. Drept urmare, ne vedem la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cechevara Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Merge careva in Vama azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 http://www.compact.info.ro/index.php?secti...mp;art_id=48722 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traffic_man_fm Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Merge careva in Vama azi? Sal Man, Daca nu pleci in vama, te asteptam la academie maine la 10! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Merge careva in Vama azi? Eu, insa vreau sa plec la noapte. Pe racoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
handos Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 parerea mea este ca daca tot vrei sa pleci pe racoare fa-o dimineata nu noaptea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 Se va merge la intrunirea DAC MOTORS de la CIOLPANI Sambata 12 iulie, ora 10:00 , Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Astazi, la 18:45 - 19:00 astept la aeroportul Baneasa pe cine vrea sa mearga la Ciolpani. Care merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wader23 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Astazi, la 18:45 - 19:00 astept la aeroportul Baneasa pe cine vrea sa mearga la Ciolpani.Care merge? Vezi ca vine si ECostin pe la 7 cred.Da-mi un tel cand esti in Baneasa.Ma alatur grupului la Prisma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) CRY, vezi ca si eu ma vad cu un baiat acolo, la 18:15-18:30, dar o sa mergem incetisor, ca el e cu scuterul LOPE, voi pe unde o luati maine catre ciolpani, ca o sa vin si eu cu niste baieti cu choppere si poate ne lipim de voi, in caz ca nu reusim sa ajungem la Academie la 10. Editat Iulie 11, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Wader, te sun. @Metal Heart, va prind din urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Vezi ca vine si ECostin pe la 7 cred.Da-mi un tel cand esti in Baneasa.Ma alatur grupului la Prisma. Eu o sa plec pe al 7 de la munca. Asta inseamna ca pe la si jumate il preiau pe Florin de pe DN1. ) PS> La noapte se preconizeaza o plecare in Vama. Poate ne strangem cativa si facem Night Ferocious and Cruel Chopper Riders . Mai multe detalii la Ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Eu o sa plec pe al 7 de la munca. Asta inseamna ca pe la si jumate il preiau pe Florin de pe DN1. ) PS> La noapte se preconizeaza o plecare in Vama. Poate ne strangem cativa si facem Night Ferocious and Cruel Chopper Riders . Mai multe detalii la Ciolpani Cand ajungi la aeroport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Cand ajungi la aeroport? cred ca in jur de 7:20. depinde de trafic. Pe Florin il luam de acasa caci deh, sta pe DN1. 0752 142 688 e numarul meu. daca nu raspund inseamna ca sunt pe drum si va sun cand poposesc pe undeva Editat Iulie 11, 2008 de eCostin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 am si o intrebare: cati merg de dimineatza la ciolpani si cati merg la intalnirea de la 10? e important ca sa vedem cum ne organizam. eventual imi mai spuneti si mie odata unde ar fi intalnirea pentru mersul mai devreme voi pune acelasi post si pe C.A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigmund Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Siun loc si o aora pentru cei care vor mai devreme. eu as merge mai devreme ,am pb cu sculatul devreme si ma plictisesc sa astept .Da-ti o ora si un loc de intalnire pentru cei care merg mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 distractie placuta zilele astea haideti sa ne coalizam si pt o cauza umanitara : Cumpar vitamina D3 injectabila pt un copil de 1 an. ID rammy68rammy@yahoo.com. Va rugam ajutati daca stiti vreo sursa, pt ca se gaseste f rar, desi e f ieftina. Multumim dak auziti ceva k se gaseste dati un semn de viata lui remus , id lui este rammy68rammy va multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Siun loc si o aora pentru cei care vor mai devreme. eu as merge mai devreme ,am pb cu sculatul devreme si ma plictisesc sa astept .Da-ti o ora si un loc de intalnire pentru cei care merg mai devreme. am postat si pe forumul nostru Sigmund, la 10 fara 10 la rond la d-na ghica, la intradea in parc, langa gardul bisericii, dupa care la 10:15 luam pe pirvulescu si cine mai vrea sa vina de pe DN1 din dreptul academiei de politie. Asa o sa fim la ora 11 gata sa ne holbam la motocros @diandy: o sa intreb pe la farmacii, daca gasesc iti zic. Editat Iulie 11, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate