adda_m_p Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 of...ia uite ce-mi faceti...pai asa-i frumos?? sa-mi spuneti ora si eu ma ocup de desert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 (editat) pai daca nu weekendul asta (ca voi sunteti la mare) atunci weekendul viitor. Si sa reluam pe acelasi ton, deja consacrat si uneori deranjant d.p.d.v cromatic, va anunt Sambata 16 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat August 12, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 noi ne intoarcem duminica dimineata ca unii muncesc si duminica asa ca daca se stabileste ceva sa ne anuntati si pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 noi ne intoarcem duminica dimineata ca unii muncesc si duminica asa ca daca se stabileste ceva sa ne anuntati si pe noi OK. ramane batut in cuie programul zilei de duminica 17 august 2008 (A.D.) -incepand cu ora 18:00, la gratarele Marelui Apasu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salutare, Ceva plimbari se mai organizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salutare, Ceva plimbari se mai organizeaza? Salutare. Da, se organizeaza in fiecare sambata. vezi topicul: http://chopperacademy.ro/phpBB2/viewtopic....3&start=100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 (editat) Sambata 16 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat August 13, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Sambata 16 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti vreau sa mentionez pentru cine nu s-a uitat la stiri ca 13 septembrie va fi cu sens unic de la marriott spre bd-ul unirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 Deci nu putem ajunge acolo la Academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Putem sa gasim un loc in care sa nu fie restrictii de circulatie cat tine cursa asta de masini.......... Ma gandeam la Arc. E o locatie cunoscuta pentru toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Putem sa gasim un loc in care sa nu fie restrictii de circulatie cat tine cursa asta de masini..........Ma gandeam la Arc. E o locatie cunoscuta pentru toata lumea. La ARC e tot timpul aglomerat.... iar sensul este unic spre unirii, deci se poate venii de sus pe 13 septembrie, si se poate iesii apoi spre unirii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Salutari din Cheia! Simbata asta pe unde se merge? Si intrebare: are cineva timp de o bere vineri seara? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 Se pare ca vom putea sa ne intalnim la Academie pana la urma, se ocoleste un pic ca sa ajungi acolo, dar 5 minute in plus nu omoara pe nimeni. Asa ca sambata la Academie. Mariuse, de abia astept sa te vad, da un semn cand vrei sa iesi sambata, mergem la Apasu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Deci eu cu fratiorul plecam vineri de dimineata si vrem sa stam o zi la sirnea http://www.valea-cu-struti.ro/localizare.htm daca va place ideea hai si voi sambata pana acolo la o friptura de strutz; la apasu mergeti duminica seara cu bicicletele Editat August 14, 2008 de Filosofull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Deci eu cu fratiorul plecam vineri de dimineata si vrem sa stam o zi la sirnea http://www.valea-cu-struti.ro/localizare.htm daca va place ideea hai si voi sambata pana acolo la o friptura de strutz; la apasu mergeti duminica seara cu bicicletele da-mi telefonu pe PM pls s-ar putea sa ma tenteze directia!... zic "s-ar putea" si nu "promit" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Deci eu cu fratiorul plecam vineri de dimineata si vrem sa stam o zi la sirnea http://www.valea-cu-struti.ro/localizare.htm daca va place ideea hai si voi sambata pana acolo la o friptura de strutz; la apasu mergeti duminica seara cu bicicletele mergeti cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 cu moto mergem, normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Mariuse, de abia astept sa te vad, da un semn cand vrei sa iesi sambata, mergem la Apasu. Salut! Gata sunt in bucuresti si mai am ceva zile de concediu pina marti. Cand aveti timp poate ne vedem la un suc, ceva... la Apasu. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Deci eu cu fratiorul plecam vineri de dimineata si vrem sa stam o zi la sirnea http://www.valea-cu-struti.ro/localizare.htm daca va place ideea hai si voi sambata pana acolo la o friptura de strutz; la apasu mergeti duminica seara cu bicicletele Ma bag si eu ca musca in facsole. In caz ca nu a-ti mai fost atentie la ultima parte a drumului, atunci cand de la Fundata faceti stanga sau dreapta spre Sirnea (stanga daca veniti prin Targoviste dreapta daca veniti de la Brasov). Este drum de enduro la greu. In panta cu gropi si pietris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 (editat) Inca nu exista restrictii in aceea zona. Sambata 16 august, ora 10:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat August 15, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
long life Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Eu maine sunt acasa,parter...apartamentul 61 Care-i faza...? Priveste lucrurile constructiv Nu mai lua totul ca pe un afront personal,personal nu prezinti nici un interes pt mine O sa am grija data viitoare cand vin la "ursu' sa ma prezint,nu-s genu care se ascunde dupa tastatura,n-am de ce Cu unii dintre baieti(& fete) am facut cunostinta N-o da in "poate ma gasesti atragator"...pana acum am fost destul de respectuos Astept obiectii spot-on,nu mistouri si amenintari voalate... bree da ce bascari sunteti amindoi, aveti a va mai intepa ca distrati lumea cu textele ,va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 (editat) Bine ai venit "long life", te astept sambata la Academie (vezi anunt sau poate il stii deja) sa ne plimbam daca vrei, cred ca mergem la Lehliu la o balta dar nu este inca sigur, te astept sa ne cunoastem. Editat August 15, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oldmaxbucuresti Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 @Lope: luni mergi sau daca vrei mergem pt embleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 (editat) @Lope: luni mergi sau daca vrei mergem pt embleme? Mergem maestre, mergem, trebuie sa vorbesc inainte cu doamna aia. Oricum vorbim sambata cand ne vedem . Editat August 15, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate