Lord Vader Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 LA MULTI ANI Parvulescu sa fii iubit de cine-ti place si cu cine-ti place si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pirvulescu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 LA MULTI ANI Parvulescu sa fii iubit de cine-ti place si cu cine-ti place si asfalt uscat Merci Mircea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 Cine a mers cu noi la drum, cine ne cunoaste si cine mai vrea sa schimbe o vorba la o bere cu noi, o sa fim vineri seara in Control Club in Pasajul de la telefoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Cine a mers cu noi la drum, cine ne cunoaste si cine mai vrea sa schimbe o vorba la o bere cu noi, o sa fim vineri seara in Control Club in Pasajul de la telefoane. Tinuta obligatorie:pantaloni de piele,geaca de piele,tatuaje,lanturi si cercei si care mai vrea si alte accesorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shaft Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 salut la toata lumea,as incepe si eu sezonul dar nu am ITP,cineva spunea de un service la pod Colentina ,care facea si ITP la Moto,daca aveti o adresa exacta,si un nume de contact,v-as fi recunoscator,stiu ca este un tip de aici care sta la d-na Ghica si poate are idee,bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 salut la toata lumea,as incepe si eu sezonul dar nu am ITP,cineva spunea de un service la pod Colentina ,care facea si ITP la Moto,daca aveti o adresa exacta,si un nume de contact,v-as fi recunoscator,stiu ca este un tip de aici care sta la d-na Ghica si poate are idee,bafta si asfalt uscat ADY-STAR face ITP la moto,este sub podul de pe sos.Fundeni,(pe partea cu vulcanizarea)foarte de treaba omul am facut eu ITP-ul asta-toamna si era vreo 50 ron. Tel:021 2407696 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Vezi ca exista un service unde se face ITP Moto pe Calea Floreasca. Treci spre Pipera de intersectia cu Ceaikovski (cateva sute de metri) si pe dreapta, la un momnt dat, pe langa strada se coboara o ulita neasfaltata, de cativa metri, fix in curtea service-ului respectiv. Am dus acolo 2 motoare pt. ITP in toamna trecuta. Bafta! salut la toata lumea,as incepe si eu sezonul dar nu am ITP,cineva spunea de un service la pod Colentina ,care facea si ITP la Moto,daca aveti o adresa exacta,si un nume de contact,v-as fi recunoscator,stiu ca este un tip de aici care sta la d-na Ghica si poate are idee,bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryan Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Salutare la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizzah Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 salutare stimabili academicieni , incerc sa ma bag si io in seama pe forumul domniilor voastre dara nu prea vrea... incercat jdemii de browsere, ioc sansa . solutiuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 N-am mai gasit threadul cu petrecerea de sfarsit de sezon si d-aia dau buzna aici, dar ceva planuri pentru o petrecere de deschidere de sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 sunt planuri si pentru inceput de sezon. cand vom decide ceva concret vom anunta din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 salutare stimabili academicieni , incerc sa ma bag si io in seama pe forumul domniilor voastre dara nu prea vrea... incercat jdemii de browsere, ioc sansa . solutiuni? Astept un pm de la tine cu usernameul cu care incerci sa te conectezi si in cel mai scurt timp (cateva minute) o sa ai acces, serverul pe care este site-ul se afla in US nu in Romania si probabil sunt defecte pe server. Oricum astept pm si este ca si rezolvata. N-am mai gasit threadul cu petrecerea de sfarsit de sezon si d-aia dau buzna aici, dar ceva planuri pentru o petrecere de deschidere de sezon? Da, asa cum a zis adda va exista o petrecere de deschidere de sezon, inca este frig si dorim sa nu stam numai inauntru sa bem o bere, parca ar fi mai tare sa bem berea afara. Tot ce pot sa va spun momentan este ca mai mult ca sigur se va tine la Apasu si vom beau mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Da, asa cum a zis adda va exista o petrecere de deschidere de sezon, inca este frig si dorim sa nu stam numai inauntru sa bem o bere, parca ar fi mai tare sa bem berea afara.Tot ce pot sa va spun momentan este ca mai mult ca sigur se va tine la Apasu si vom beau mult Pai asa ma baieti!!! Bravo! Asteptam. Dati de stire daca aveti nevoie de ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 Salutare la toata lumea! Sa traiti exagerat de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 pai hai bai nene ca mi-e sete ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 pai hai bai nene ca mi-e sete ... Lasa burtosule ca tie iti dau un meniu de la Mc aici in cartier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 lasa ca de mancat mananc acasa slana cu paine sa pot sa beau mult ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Februarie 16, 2009 Autor Share Postat Februarie 16, 2009 lasa ca de mancat mananc acasa slana cu paine sa pot sa beau mult ))) Te-am vazut ca mancai bucatelele de slanina de parca erau bomboane rafaelo, delicatule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 nu mai mintzi bha ca pe urma te crede lumea si o sa zica ca sunt un gras alcoolic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Februarie 26, 2009 Autor Share Postat Februarie 26, 2009 Bine ma hai ca ne vedem maine la Mc. sa iti dau un chees dietetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nipplelutz Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Bine ma hai ca ne vedem maine la Mc. sa iti dau un chees dietetic Salut, Am intrat pe situl vostru si am vazut niste lucruri destul de interesante.Am vazut niste poze cu intalnirile voastre iar unele erau din Targoviste ,orasul de unde sunt eu.Cum pot intra in grupul vostru ? Astept un reply/pm Multumesc Tinuta obligatorie:pantaloni de piele,geaca de piele,tatuaje,lanturi si cercei si care mai vrea si alte accesorii Salut, Cumva ai ramas cu niste coburi de la yamaha virago pe stoc si vrei sa ii vinzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 (editat) Am iesit azi, am fost pana la Belciugatele, frumos, soare, motoare, bulz... Cred ca incet incet o luam din loc si reluam intalnirile asa ca ne vedem.. Sambata 7 martie, ora 11:00, Calea 13 Septembrie in fata Academiei Romane (langa Casa Poporului) - Intalnirea Chopperistilor din Bucuresti Editat Martie 1, 2009 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 primitzi si cu colindu ? .... enduro pardon nu colindu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 La multi ani Florine (trafic_man_fm) si tot ce iti doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 primitzi si cu colindu ? .... enduro pardon nu colindu Primim mestere daca stai in formatie.... sa nu te incomodeze burta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate