Lope Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 In urma intalnirii organizate pe data de 19 aprilie, am hotarat la sugestia domnului Vantu (si nu SOV) sa avem si noi "un fel de Arc al nostru". Prin urmare, avand un ragaz de 2 -3 saptamani (pastele, 1 mai, etc.), propun sa alegem locatia , ziua saptamanii (preferabil weekend) si ora la care toti cei care au choppere sau iubitorii de astfel de cai sa ne intalnim saptamanal pentru o mica plimbare si a schimba cateva idei, dar nu in ultimul rand de a organiza cu totii plimbari mai lungi. Sper ca aceasta idee va prinde si din cat am vazut sambata, oamenii cu care m-am plimbat sigur o sa fie prezenti. Va asteptam cat mai multi si pana atunci numai bine. Recomandare : Tot parcarea din fata de la Cina (langa Atheneul Roman) tot ora 13, tot sambata. Pt. plimbari mai lungi stabilim din timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 In urma intalnirii organizate pe data de 19 aprilie, am hotarat la sugestia domnului Vantu (si nu SOV) sa avem si noi "un fel de Arc al nostru".Prin urmare, avand un ragaz de 2 -3 saptamani (pastele, 1 mai, etc.), propun sa alegem locatia , ziua saptamanii (preferabil weekend) si ora la care toti cei care au choppere sau iubitorii de astfel de cai sa ne intalnim saptamanal pentru o mica plimbare si a schimba cateva idei, dar nu in ultimul rand de a organiza cu totii plimbari mai lungi. Sper ca aceasta idee va prinde si din cat am vazut sambata, oamenii cu care m-am plimbat sigur o sa fie prezenti. Va asteptam cat mai multi si pana atunci numai bine. Recomandare : Tot parcarea din fata de la Cina (langa Atheneul Roman) tot ora 13, tot sambata. Pt. plimbari mai lungi stabilim din timp. Super, incerc sa nu "ratez" nici o intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ziceti bine ce ziceti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ce zici mai morphaila, ne bagam? ziceti bine ce ziceti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Ramane valabil pentru sambata asta la pranz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 se vede treaba ca da. ne bagam ce sa facem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Sambata asta nu pot, dar mai incolo mi-ar placea si mie niscaiva iesiri de chopperisti. Good point, vorba (adica gestul) lui Cioroianu (sper ca nu e vreun rege p-acilea!!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 vine cineva maine la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old school Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 sambata asta sunt cu FZ1 pe cheia,dar daca vremea permite urmatoarea sambata ma alatur si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 acum am vazut,poate ma bag si eu la o plimbare... Nu mai zice nimeni nimic? Ne vedem sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 acum am vazut,poate ma bag si eu la o plimbare... Nu mai zice nimeni nimic? Ne vedem sambata? As vrea, insa din cate se pare, sambata vom avea ploicica ! Nu ca n-as iesi pe ploaie cu el, insa la o plimbare trebuie sa beneficiem de toate conditiile cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xzmeu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 As vrea, insa din cate se pare, sambata vom avea ploicica ! Nu ca n-as iesi pe ploaie cu el, insa la o plimbare trebuie sa beneficiem de toate conditiile cred. iese cineva sambata asta daca nu ploua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 iese cineva sambata asta daca nu ploua ? Sigur ca iesim la o antalnire vezi an linkul /index.php?...0294&st=110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate