Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Poze: Asta sa ne faci in ciuda celor care nu am putut merge? Super imaginea cu Husky printre "gratii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 Asta sa ne faci in ciuda celor care nu am putut merge?Super imaginea cu Husky printre "gratii". Nici pe departe, doar vreau sa ii incant pe cei ce nu au putut ajunge Ma bucur ca iti place poza aceea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Am fost duminica la 7 cand inchideau deja, asa ca n-am mai platit parcarea si intrarea Si tot m-am urcat pe BMW GS 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvester Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Fiecare cu ce a fost atras...eu mai mult pe partea de enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Astea sunt momentele cand pot sa va invidiez ca stati la Buc, dar imi trece imediat cand ma urc pe GS si in max 2 minute deja sunt out of my city....si...peisajul ...si pasarelele...))) sper sa nu ma intalnesc cu pasarele la 140... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) si de la mine cateva... scuzati compresia mare... Editat Aprilie 24, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 si de la mine cateva... scuzati compresia mare.. Habar nu am care a fost tipa ta preferata de la salon. Oare cea care apare in cele mai multe poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Habar nu am care a fost tipa ta preferata de la salon. R6, Stelvio, Vespa si bineinteles fetele de la standul Motociclismo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zeno Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Inafara de cateva prostituate toate celelalte c|_|rve erau foarte urate ! bleahhhhhhhhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 (editat) Ce fac fetili la standu` MV Agusta! Trist! Prima are o scuza... Editat Aprilie 29, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiru650gs Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 FETE DRAGUTE.....DAR CE E PREA MULT DUCE LA INFLATIE ...SI NU CRED CA SE VOR VINDE MOTOCICLETE MAI MULTE...MACAR DACA 1,111111%AR SI CONDUCE ACELE MOTO AR FI OKAPA...DE CACAO . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Fiecare cu ce a fost atras...eu mai mult pe partea de enduro... aha 3 cross-uri si mai multe enduro touring,ceva dt r ,exc, ,wr, wre,? oricum merci mult la toti cei care pun poze,mai vad si eu motociclete de la salon.eu fiind de langa DEva....aici nu i nici un salon sau ceva de genu... :lol: cat mai mult noroi si MULTA MULTA BENZINA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 din pacate nu mai am... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ImmortalSoul Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 si de la mine cateva... scuzati compresia mare... bune haitile..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretzu69 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 salut pozele sunt superbe, mie mi-a placut G 650 X Moto, tocmai ce am pus mana pe unul din 2007. Eu nu am fost la salon ca nu sunt in tara acum dar apreciez cand cineva face un efort pt a arata si altora ce afost acolo, gratis fara sa platesti parcare sau bilet. multa bafta si asfalt uscat. Cretzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 ce am retinut din ambele saloane.... (un motiv sa iti bati copiii cand ajungi acasa ...daca ii ai..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ImmortalSoul Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 nu copii ...nevasta....).....si tat neamu....buna haita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 un motiv sa iti bati copiii cand ajungi acasa LOOOOL ...pe principiul "Fa, daca ajungi ca asta cand te-oi face mare, iti rup capu'!!!! D-zeii ma-tii, pune mana pe carte si invata! Si ia d'aci doua labe peste bot, preventiv." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 LOOOOL...pe principiul "Fa, daca ajungi ca asta cand te-oi face mare, iti rup capu'!!!! D-zeii ma-tii, pune mana pe carte si invata! Si ia d'aci doua labe peste bot, preventiv." Preventiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate