DarkRyder Postat Aprilie 24, 2008 Autor Share Postat Aprilie 24, 2008 intre timp am aflat se pare ca nu e chiar asa grav era doar in soc in momentul ala si le-au trebuit doctorilor probabil ceva sa o deshocheze ... ms Hellryder pt info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Recuperare grabnica adolphyno.......imi pare rau pentru ce ai patit...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzerseba Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 insanatosire grabnica te asteptam din nou pe asfalt cat despre taximetrist, multa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Voi cei care tot il pe taximetrist, de unde stiti ca acesta e de vina pentru accidentul produs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Voi cei care tot il pe taximetrist, de unde stiti ca acesta e de vina pentru accidentul produs? Pt ca tacsimetristii ESTE mereu vinovati, ce, nu stiai?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ryco78 Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Din cate am aflat de la un prieten care se afla intr-un taxi exact la acelasi stop se pare ca motociclistul nostru a ciupit rosu! o sa-l rog pe el sa intre pe forum sa dea mai multe detalii pt ca nu vreau sa spun prostii! Stiu doar ca mi-a spus ca a ramas socat cand a vazut impactul si ca stia ca motociclistul are clavicula rupta si e mai ok ca pasagerul! insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimmjow Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Pt ca tacsimetristii ESTE mereu vinovati, ce, nu stiai?!!! off-topic: eu o sa o iau ca pe o gluma... e adevarat ca nu sunt cei mai "spalati" de pe sosea, insa nici nu trebuie fiarta toata lumea in aceeasi oala. on-topic: insanatosire grabnica "avariatilor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Daca nu te-ai prins dupa nick, Jean_taxi este taximetrist si cred ca se intalneste des cu o gramada de prejudecati de genul asta. Si da, e si motociclist. Deci era o ironie fina din partea lui. Din cate il stiu pe Adolphyno nu trece pe rosu. Pe de alta parte nu e imposibil ca din oboseala sa fi vazut prea tarziu galbenul si sa-l fi fortat un pic. De aici pana la impact mai e extrem de putin. O sa ne spuna el personal daca o sa vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate