nike Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XaHarYdJ2O8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 asa: http://www.youtube.com/watch?v=h4oMVfk7q60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) Fear of the Dark Editat Noiembrie 6, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Walhaz Postat Noiembrie 7, 2013 Share Postat Noiembrie 7, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 de mers diminiata cand rasare soarele pe un traseu cat mai virajat testat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian1975 Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=aksgS0E_Bx0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Noiembrie 8, 2013 Share Postat Noiembrie 8, 2013 Apropo de Treme din topicul cu seriale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 ce aiurea e tendinta asta a chopperistilor de a asculta mai mult muzica hard rock. nu zic ca e proasta, cu toate ca in afara de 3-4 trupe consacrate, restul hard-rock e un mare kakat, facut pe banda rulanta ca sa fie ingurgitat de purtatorii de piele si plete. duke ellington, elvis, enescu, dixie old school jazz, abba, maria callas, celentano, elton john, etc, (o gama cat mai variata de quality music), astia nu mai merita ascultati deoarece nu se potrivesc cu fierul calarit, sau cum? ca vad ca pana acum mai mult hard- rock e postat pe aci. faptul ca chinui chitara electrica pe 3 acorduri timp de 5 minute, ca dai din plete ca un descreierat si stai cracanat imitand pe aia de la metallica, nu inseamna ca faci si calitate. ci ca esti un rocker ratat care prostesti lumea. un fel de stefan banica, dar rock style si eu am parul lung, geaca franjurata si cercei in urechi, dar pe bune, decat hard-rock & variatiile cunoscute, mai bine penalul ala de mc hammer. de rockul facatura zic. nu ne referim la metallica, ac/dc, rolling stones si greii muzicii de gen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) @walhaz: wtf?...tie chiar iti place melodia pe care ai postat-o? parca si Alex Velea canta mai uman? Editat Noiembrie 10, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Asta e una din melodiile preferate atunci cand ma dau cu mobra. Road to...Chris Rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schwarz Muller Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Nu stiu daca s-a mai postat pe aici ceva legat de aceasta formatie... The Black Angels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc Marquez Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 (editat) Sólstafir Fjara - Í Víking - Editat Noiembrie 11, 2013 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 nu stiu daca a mai fost dar este ceva interesant cu chopperre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 (editat) Vreau sa-mi exprim si eu nemultumirea undeva si nu stiu unde, iaca o fac aici pe topic.A ascultat cineva melodia Antonia cu Puya - Huricane ?Eu tare as vrea sa stiu CE LEGATURA exista intre refren si versurile cantate de Puya? :huh:Ala o da cu probleme sociale, scara sociala si aia o da cu dragostea noastra e un uragan.. like wtf?? Editat Noiembrie 14, 2013 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 Da am ascultat-o....adineaori.....plm ce framantari sunt astea?....ai pretentia de la fabrica de muzica romaneasca sa scoata melodii cu sens...nu conteaza cat de proasta e piesa, cu mult pr si bagata cu forcepsu de un catralion de ori pe toate mijloacele media mainstream o sa devina un hit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 (editat) No comment si pentru piesa si pentru clip Editat Noiembrie 15, 2013 de lexysexy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 https://soundcloud.com/sub1/defiant-da-da-da-alex-ps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 16, 2013 Share Postat Noiembrie 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate