cicioc Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 cicioc tu cum ai invatat sa lucrezi cu aerograful , si cu ce tip de aerograf ai inceput ??? scz sir fanes dar asa ceva nu se vb aici . topicul asta e pt altceva daca chiar vrei sa afli astea cautama sau trimitemi un mail( nu mi-l scrie aici adresa si sa ashtepti sa iti trimit inapoi) hnu mi-e rushine cu ce am inceput si nu ar trebui sa ii fie nimanui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 spor la treaba cu motoru, Cicioc....sau , poate-ae fi mai bine sa-l lasi pana dupa sarbatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 spor la treaba cu motoru, Cicioc....sau , poate-ae fi mai bine sa-l lasi pana dupa sarbatori. ms ms am inceput deja acum e demontat . aici poze cu el . abia acum incepe distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Decembrie 22, 2007 Share Postat Decembrie 22, 2007 ce jante are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 fuai ba Cicioc ce BM ai gasit sau mai bine zis te-a gasit.Spor la lucru man.Oare poza e facuta in atelier la Iancsi in Baia Mare? Mi se pare cunoscut locu si am vazut un ghidon de cross p'acolo. Sa faci treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 (editat) fuai ba Cicioc ce BM ai gasit sau mai bine zis te-a gasit.Spor la lucru man.Oare poza e facuta in atelier la Iancsi in Baia Mare? Mi se pare cunoscut locu si am vazut un ghidon de cross p'acolo. Sa faci treaba buna. nu Iancsi e in atelierul cu care lucrez eu A LUI DANI Editat Decembrie 23, 2007 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 23, 2007 Share Postat Decembrie 23, 2007 --- Mesaj completat în 28 Dec 2007 16:30 -------------Hyundai coupe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 o noua lucrare Salutare! Cat ma costa si pe mine o lucrare ca asta? Sau ca a ta dar cu noante de rosu in loc de albastru in partea din spate ? Gabriel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ce jante are Ce furca are !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Ce furca are !!! singura mobra care mananca mai repede cauciucul fata decat orice altceva cauciucul pe spate, cred ca o contributie majora e adusa de furca "nemaipomenita", sorry for offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadking Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Ce ziceti de asta? All the rainbow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 de intreadevar este frumos,dar sint si efecte mai frumoase ....apropo ,pacat ca lacuirea nu este reusita,adica se mai poate corecta cu cu polish ca lumea(vezi pe parte stinga,are efect de coaja portocale).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Felicitari pentru masina, Zoli, ti-am mai vazut niste lucrari prin tara si erau foarte reusite.M-am scos si cu compresor MAMA LUI.....IWATA ......acum mai tre' sa iasa "aburii" de sarbatori si sa m-apuc de lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadking Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) de intreadevar este frumos,dar sint si efecte mai frumoase ....apropo ,pacat ca lacuirea nu este reusita,adica se mai poate corecta cu cu polish ca lumea(vezi pe parte stinga,are efect de coaja portocale).... HA ha ha; uita-te un picut mai bine si o sa vezi ca e reflexia coburilor din piele impletita si mai sus se vede casca din CARBON cu aprox acelasi model rezerorul e murdar dupa aprox 400km si vopseaua e Glasurit-BASF nightlife. eu nu ma pricep nici la vopsit si poza e de amator. am vrut sa fie neagra ca in talon dar totusi ceva specialnimic gen flacari etc. Editat Decembrie 29, 2007 de roadking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 de intreadevar este frumos,dar sint si efecte mai frumoase ....apropo ,pacat ca lacuirea nu este reusita,adica se mai poate corecta cu cu polish ca lumea(vezi pe parte stinga,are efect de coaja portocale).... Zoli cat ma costa o casca custom cam asa ? multumesc Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) Salut Gabi Eu pot sa fac pentru 150 euro(APROXIMATIV) Depinde cite gaura de aerisire este montat pe ea,pe care trebuie demontat-montat in cursul lucrari,ca sa fac o lacuire ca lumea si un polish.Pretul include si polishu' si 5 straturi de lac.Daca doresti si mai multe straturi atunci creste si pretul... :)oricum tre sa vad citeva poze despre casca ta,ca sa vad constructia lui.. Editat Decembrie 29, 2007 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 am inceput aerografia dupa vopsire complecta si i,mi pare rau ca nu tare se vede perla . apropo de "perla de la glazurit " asta nu e de la glazurit dar e cool primul strat de lac pe aratoarea spate acum si mai urmeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_r1der21 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Pop Danut Sandu BAIA MARE Tel. 0745222662 koffa_airbrush@yahoo.com misto painturi ))) tine-o tot asa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 <small>--- Mesaj completat în 28 Dec 2007 16:30 -------------</small><br/>Hyundai coupe.... tare as crea sa imi fac ceva discret pe masina cam asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 tare as crea sa imi fac ceva discret pe masina cam asta e citeva idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 citeva idei... dragute darparca nu e ceea ce vreau eu . eu vreau ceva discret eu sunt directorul unei scoli si merg cu masina la serviciu motorul mi l-am facut cu am vrut ca no... e mator dar la masina vreau ceva special mai caut si va anunt zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
juve Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Vand urgent compresor portabil nou, aflat inca in garantie, si 2 aerografe (ca in fotografia de mai jos), totul la pretul de 600 RON. Pentru detalii ma gasiti la numarul de telefon 0726 772 777 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 uitati cu ce ma chinui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 uitati cu ce ma chinui... cool zoli si eu am mai lucrat ceva dar acum sunt in tm unde am terminat o mashina si urmeza sa pun pozele cum ajung acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 17, 2008 Share Postat Ianuarie 17, 2008 uitati cu ce ma chinui... Am o intrebare momentan numa de curiozitate! Cam la cat ajunge un asemenea desen? Vreau un pret general informativ! Scuze de deranj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate