zoliart Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Salut Alexart,asi dori sa vad cum stai cu BMW-ul,eu acum am inceput sa pictez un YAMAHA,inca nu stiu ce o sa iasa dar o sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 ZOLI la citi bani a ajuns lucrarea de pe aripa asta ultima ce ai pusa facuta cu flacari? salut si spor la lucru in continuare,ca vad ca lucrezii nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Salut ,aripa de mai sus costa in jur de3.500.000 de lei,inclusiv lacuit,lustruit ASta nu-i aripa,vine la ghidon un fel de carena la Yamaha.Da ,pare putin ca o aripa de spate a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Salut Alexart,asi dori sa vad cum stai cu BMW-ul,eu acum am inceput sa pictez un YAMAHA,inca nu stiu ce o sa iasa dar o sa vedem Salut inca mai am de lucru la el dar nu am sa va pot arata nimic pina in luna Mai doar atunci vine proprietarul acasa din America si o s-ai faca inaugurarea, findca el plateste, si el o sa aiba satisfactia de a il scoate in public, ca sa vada si altii ce lucrare are si pentru ce a platit pina atuncea mai am si alte comenzi, chind vor fi gata le voi pune aicea sa poata fi vazute Spor la treaba tuturor si chat mai multe lucrari bune http://www.alexart.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Alex nici asa pe sustache o poza ,promit ca nu spun la nimeni ......Eu mam distrat azi cu geaca ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 6, 2006 Share Postat Februarie 6, 2006 Cateva lucrari de la Raven Tattoo Timisoara.Nu am facut foarte multe motoare sau masini noi ne ocupam in general de tatuaje la air brush suntem autodidacti !Asa ca asteptam comenzi 0723764658 Am vazut pe topicul asta niste chestii beton!Bravo baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Salut KOffa,Imi spui si mie ,cu ce fel de vopsea ai folosit la jeaca aia ? Corectez-ce vopsea ai folosit la jaeca aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Salut KOffa,Imi spui si mie ,cu ce fel de vopsea ai folosit la jeaca aia ? Corectez-ce vopsea ai folosit la jaeca aia? Salut .COVA COLOR -TANDY LEATHER COMPANY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 cum faci rost la vopsea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 o lucrare facuta de cei de la http://www.killerpaint.com foarte fain stilizat craniul in flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 cum faci rost la vopsea am cumparato din Austria [Eisenstadt] dintr-un magazin gen fondul plastic .O poti comanda pe nethttp://www.tandyleather.com/products.asp?dept=133 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 7, 2006 Share Postat Februarie 7, 2006 Multzam fain,Robby! Exact asa ceva vreau pe motoru' meu! Numai ca pe fond gri mat...Pentru contrast, "true fire" o sa fie totusi pe negru,cu marginile de parca ar fi ars rezervorul,ceva gen degrade-u...Si ceva flacari si pe aripi,da'mici,nu prea e loc...How much ?Mai mult de 500 euroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Februarie 8, 2006 Share Postat Februarie 8, 2006 Multzam fain,Robby! Exact asa ceva vreau pe motoru' meu! Numai ca pe fond gri mat...Pentru contrast, "true fire" o sa fie totusi pe negru,cu marginile de parca ar fi ars rezervorul,ceva gen degrade-u...Si ceva flacari si pe aripi,da'mici,nu prea e loc...How much ?Mai mult de 500 euroi? Depinde man...Teoretic se poate face si la 100,e gata in 1 ora,dar atata si merita,daca m-a intelegi... Si nu cred ca asta-ti doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 mersi.Koffa dar nu stiu daca reusesc sa-l comand.Cum am observat nici o firma straina nu colaboreaza prin online cu Romania,inteleg la comenzi,pot sa ai card VISA sau orice.Cred ca trebuie sa rog pe cineva, sau sa ma duc personal dupa materiale, cum am si facut pina acum. Si mai vreau sa-l intreb,nu sti cumva poate gasi vopsele fluorescente in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Februarie 9, 2006 Share Postat Februarie 9, 2006 mersi.Koffa dar nu stiu daca reusesc sa-l comand.Cum am observat nici o firma straina nu colaboreaza prin online cu Romania,inteleg la comenzi,pot sa ai card VISA sau orice.Cred ca trebuie sa rog pe cineva, sau sa ma duc personal dupa materiale, cum am si facut pina acum. Si mai vreau sa-l intreb,nu sti cumva poate gasi vopsele fluorescente in tara? Poti comanda de pe net .Tzepele se dau pe mii de euro nu pe 30-40 euroi amarati .Vopsele fluo gasesti la http://www.createxcolors.com/airbrush2.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 multam,dar ajuta si mie ,cum pot sa comand de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 multam,dar ajuta si mie ,cum pot sa comand de acolo? zoli ,intra pe acest link http://www.bearair.com/departments.asp?dept=1098 dai click pe marca care vrei...si in pagina vei gasii produsele lor,dai click pe buy now si le poti cumpara direct ca exemplu astea acepta on line payment http://www.bearair.com/departments.asp?dept=1119 uite aici un exeplu si mai clar http://www.bearair.com/products.asp?dept=1218 in partea dreapta se vede clar...day click pe buy now pe productul ce vrei sal cumperi salut ce nu intelegi vorbim pe messenger si iti explic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvalah Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 (editat) Kerosen, ce aerograf folosesti? top-feed sau bottom-feed? Si cine aduce pe la noi aerografe? Ca partea cu vopsele/compresor e usor de rezolvat. Ce recomanzi? maestre te ajuma mandea", cu orice aerograf vrei .si vopsele si compresoare profesionale(kituri complete)suna-ma si vb. La ploiesti...va astept pentru: aerografie,reparat carene,MODIFICAT DESIGN CARENE!.....preturi pt. toate buzunarele....multa bafta si asfalt uscat....va saluta Vlad... Despre calitate nu va mai zic nimic, va las sa va convingetzi singuri. ceva poze acum , altele pe masura ce mai lucrez. numai bine cosmin aka kerosen Bine ca se zbate cineva sa mentina linia de plutire( robi adik) dupa cum vad.ca eu am fost luat in pleasna de cum am postat...multa bafta alte poze Editat Februarie 10, 2006 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Robby am incercat ,am dat comanda am si primit o confirmare prin e-mail dar nu stiu cum sa fie cu cardul .Trebuie sa am cont valutar sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 (editat) Niste portrete facute in aerograf de mine in luna ianuarie , sunt pictate intrun PUB aici in Odorhei,numit RETRO PUB Editat Februarie 10, 2006 de zoliart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexart Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Am terminato de lacuit sa bucurat clientul :cheers:si eu ca am terminato. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Februarie 10, 2006 Share Postat Februarie 10, 2006 Alex crezi ca numai tu termini greu ? .Uite ca am terminat si eu cb-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Zoli, ai reusit sa faci rost de vopsea pt. piele? Am o lucrare micuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Inca nu,dar sper ca reusesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Februarie 11, 2006 Share Postat Februarie 11, 2006 Zoli ... Clubul Bikers Brotherhood Mures iti ureaza un sincer "La multi ani" de ziua ta ! Iti dorim putere de munca, creativitate, imaginatie si ne-am bucura sa te vedem si pe tine o data calare pe un motor "in flacari" ! La multi ani !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate