zoliart Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 cea galbena e un scorpion pregatita pentru competitia 6 days de anul asta am sa mai revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 (editat) bicicleta castile pt 6 days enduro Editat Iulie 29, 2013 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 casca cu fond fluorescent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 nolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Angajez airbrush artist pentru munca in UK. Deocamdata este o pozitie temporara dar daca totul merge bine va fi de munca non stop. Pentru moment adunam mai multe lucrari si cand avem destul, artistul va trebui sa vina aici pt 2-3 saptamani de lucru dupa care se poate intoarce in romania. Cazarea e asigurata aici. Pentru mai multe detalii +447988315942 sau street_wolves@yahoo.co.uk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 o casca pt ski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Ce simbolizeaza? pare ca un papagal a ratat aterizarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 este un vultur sau uliu stilizat si steagul romaniei si mai sunt cateva simboluri cerute de clienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) Salut ! Am vazut multe modele cu fel si fel de cranii , flacari , bla bla bla si am zis sa imi fac si eu , de ce nu ?! Acum ar fi o problema sau nu ... In certificat scrie la culoare , negru cu gri,iar daca eu o vopsesc , nu ma v-a amenda militia pentru mai multe culori ?! O alta problrma ar fi cautarea unui "mester" sau a unei vopsitorii de care sa fiu sigur ca o sa ma lase cu gura cascata in sensul bun al cuvantului. O alta problema a-r fi timpul alocat acestei lucrari , pentru ca nu prea am mult timp de concediu , mai exact 3 saptamani. SO : cine poate sa ma lamureasca si pe mine cu cele 2 probleme , v-a primi o recompensa dupa rezultatul final Stiu ca arata urat mobra , insa e un motor fara probleme si a-r fi pacat sa nu ma bucur in continuare de ea . Gsxr 750 srad an 99 , modelul pe injectie Editat Noiembrie 10, 2013 de alex4ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Zoliat are user si aici, il gasesti la sectiunea de cruiser/chopper. lucrarile lui sunt fantastice... el a facut chopperul de la rock fm acum 1-2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 de banii aia mai bine retapiteaza-i saua, scoate-i autocolantul de pe parbriz sau inlocuieste-l cu totu cu unul fumuriu daca tot iti place negru, ia-i anvelopa pe spate,.... adu-o cat poti de mult la starea in care era de noua. o sa iti placa mai mult decat daca o desenezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Am niste lucrari aici. Depinde din ce parte a tarii esti, eu sunt din Cluj. https://www.facebook.com/CzaunerCustoms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) de banii aia mai bine retapiteaza-i saua, scoate-i autocolantul de pe parbriz sau inlocuieste-l cu totu cu unul fumuriu daca tot iti place negru, ia-i anvelopa pe spate,.... adu-o cat poti de mult la starea in care era de noua. o sa iti placa mai mult decat daca o desenezi. motoreta asta am luat=o fix cu 6 zile innainte de a pleca din tara Stai linistit ca investitii mecanice am , Servisare furca , schimb placute spate , cauciuc spate, schimb ulei plus filtru , parbriz double buble (achizitionat insa nu e montat) si echilibrat roata fata , bineinteles , retapitare sa. Nu am avut timp de investitii . timpul de concediu e o mare problema pentru mine L.E. : Cum adica de banii aia ?! o retapitare e 60 de lei =)) Editat Noiembrie 10, 2013 de alex4ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanecolentina Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 cauta pe facebook :vopsitor auto-moto e super tare baiatul asta daca esti din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Daca acum ti se pare urata sa vezi cum o sa arate dupa aerografiere... sa inteleg ca tu ai un ciuruc , de ti se pare frumoasa ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 salut daca vb de acelasi coleg la care s-a gandit si colegul atunci pt aerofraf poti sa incerci si la https://www.facebook.com/marton.zoltan.50 iar pt retapitat saua am inteles ca al nostru coleg de pe forum moto_danar fi cel mai talentat, saptamana viitoare voi apela si eu la el. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Aap , de retapitat, am pe cineva in Focsani , insa pentru aerograf , de preferat in Bucuresti sau Focsani. Multumesc pentru interesul acordat ! Totusi , nimeni nu se baga in problema cu "coloarea pe talon" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 eu in talon o aam negru multicolor, defapt ea original era albastru cu negru si roz (e vb de un cbr f2 din 94) iar acum e vopsita modelu repsol negru portocaliu rosu alb . nimeni nu a zis nimic, si m-a mai oprit politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Incearca la PLM Tuning in Bacau. Daca esti interesat da-mi un P.M si iti dau nr lor de tel. Mie mi-au facut carenele + rezervorul unui GSX-F 00' cu 700 ron. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 cred ca Incearca la PLM Tuning in Bacau. Daca esti interesat da-mi un P.M si iti dau nr lor de tel. Mie mi-au facut carenele + rezervorul unui GSX-F 00' cu 700 ron. Bafta! ai ceva poze ? eu in talon o aam negru multicolor, defapt ea original era albastru cu negru si roz (e vb de un cbr f2 din 94) iar acum e vopsita modelu repsol negru portocaliu rosu alb . nimeni nu a zis nimic, si m-a mai oprit politia cred ca o sa imi las o oglinda gri si una neagra ) restul , e colorit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Cum le montez pe motocicleta (la o joi maxim) am sa pun poze. dar poti vedea mai multe pe pagina lor plmtuning.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 SHREK Aripa spate KW.Vulcan 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 SHREK Aripa spate KW.Vulcan 800 Tare, in special shrek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate