alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) de banii aia mai bine retapiteaza-i saua, scoate-i autocolantul de pe parbriz sau inlocuieste-l cu totu cu unul fumuriu daca tot iti place negru, ia-i anvelopa pe spate,.... adu-o cat poti de mult la starea in care era de noua. o sa iti placa mai mult decat daca o desenezi. motoreta asta am luat=o fix cu 6 zile innainte de a pleca din tara Stai linistit ca investitii mecanice am , Servisare furca , schimb placute spate , cauciuc spate, schimb ulei plus filtru , parbriz double buble (achizitionat insa nu e montat) si echilibrat roata fata , bineinteles , retapitare sa. Nu am avut timp de investitii . timpul de concediu e o mare problema pentru mine L.E. : Cum adica de banii aia ?! o retapitare e 60 de lei =)) Editat Noiembrie 10, 2013 de alex4ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanecolentina Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 cauta pe facebook :vopsitor auto-moto e super tare baiatul asta daca esti din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Daca acum ti se pare urata sa vezi cum o sa arate dupa aerografiere... sa inteleg ca tu ai un ciuruc , de ti se pare frumoasa ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 salut daca vb de acelasi coleg la care s-a gandit si colegul atunci pt aerofraf poti sa incerci si la https://www.facebook.com/marton.zoltan.50 iar pt retapitat saua am inteles ca al nostru coleg de pe forum moto_danar fi cel mai talentat, saptamana viitoare voi apela si eu la el. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Aap , de retapitat, am pe cineva in Focsani , insa pentru aerograf , de preferat in Bucuresti sau Focsani. Multumesc pentru interesul acordat ! Totusi , nimeni nu se baga in problema cu "coloarea pe talon" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sobru Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 eu in talon o aam negru multicolor, defapt ea original era albastru cu negru si roz (e vb de un cbr f2 din 94) iar acum e vopsita modelu repsol negru portocaliu rosu alb . nimeni nu a zis nimic, si m-a mai oprit politia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Incearca la PLM Tuning in Bacau. Daca esti interesat da-mi un P.M si iti dau nr lor de tel. Mie mi-au facut carenele + rezervorul unui GSX-F 00' cu 700 ron. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 cred ca Incearca la PLM Tuning in Bacau. Daca esti interesat da-mi un P.M si iti dau nr lor de tel. Mie mi-au facut carenele + rezervorul unui GSX-F 00' cu 700 ron. Bafta! ai ceva poze ? eu in talon o aam negru multicolor, defapt ea original era albastru cu negru si roz (e vb de un cbr f2 din 94) iar acum e vopsita modelu repsol negru portocaliu rosu alb . nimeni nu a zis nimic, si m-a mai oprit politia cred ca o sa imi las o oglinda gri si una neagra ) restul , e colorit ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Cum le montez pe motocicleta (la o joi maxim) am sa pun poze. dar poti vedea mai multe pe pagina lor plmtuning.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 SHREK Aripa spate KW.Vulcan 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 SHREK Aripa spate KW.Vulcan 800 Tare, in special shrek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 corp chitara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 casca pt un pompier din suedia ce implineste 40 ani si are o fica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Imi ajut un prieten prin ai pune link cu site-ul lui si lucarile lui http://cristophair.wix.com/airbrush/magyar#!__roman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Pune-ti tovarasu sa umble la site. Nu functioneaza. Mai este si varianta ca eu (sau calculatorul meu) sa fiu atat de handicapat sa nu pot sa dau click pe nimic din urmatoarele : Airbrush / Sablare / Contact insa ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Merge site-ul, dar greu, foarte greu... trebuie sa-l lasi sa "gandeasca" si sa te misti cu mouse-ul pe zona respectiva ca sa gasesti "punctul sensibil" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 haoileo!!!! asta-mi suna a altfel de activitate si parca ma vad cu una dupe ceafa de la "ză uaif" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Pune-ti tovarasu sa umble la site. Nu functioneaza. Mai este si varianta ca eu (sau calculatorul meu) sa fiu atat de handicapat sa nu pot sa dau click pe nimic din urmatoarele : Airbrush / Sablare / Contact insa ma indoiesc La mine functioneaza! Asa cum zice @Geo_ZGA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Mda:) Mda:) Poti face o Dragstar tot asa,cu auriul ala?Daca da,ma bag in ianuarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 despicable me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 despicable me COOL!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Decembrie 20, 2013 Share Postat Decembrie 20, 2013 COOL!! mersi mult inca una cu pinguini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Cate ceva .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 la multi ani tuturor casca e un scorpion si e facuta pt MZ brothers casca icon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 http://hgarts.com/en/water-transfer-printing-training ce stiti despre tehnica asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate