dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 incepand de azi, pun ingrashamant la motor la scuterash shi poate merg shi eu deja a crescut de la 50 cmc la 55.5 cmc sunt pe drumul cel bun dac-o tzine tot asha merg shi io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bracio Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Stai sa vina Baiazid din State ca el le are cu bugetul.Le calculeaza el la fix ca sa nu luam prea multi bani la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 da... te ia si cu camionul... tre vazut cit costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 daca treaba merge bine si produc si eu ceva gauroi... ma bag si io.. da sa nu ma alergati ca io n-am vitezana si in caz ca ne alearga raketii sa nu ma abandonati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Aveti grija ca - am aflat si eu de curand - trebuie bani la intrarea in diverse tari si nu e vorba de orice bani ci de o multime. De exemplu, cand intri in Bulgaria trebuie sa arati 250 de euro de persoana. Nu faci asta numai daca ai rezervari la un hotel, de exemplu, in Grecia si doar tranzitezi Bulgaria. Deci, informati-va bine inainte pentru a evita anumite surprize!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Pai oricum trebuie sa-i ai pe cei 500 la iesirea din Romania. Dar e posibil sa gresesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 stiam ca 500 sunt numai pt spatiul shengen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 stiam ca 500 sunt numai pt spatiul shengen Pai Grecia tot Shengen este! Iar la iesirea din RO si intrarea in alta tara non UE trebe 250 de Euri dar daca sunteti prezentabili si aveti si ceva carti de credit chiar daca sunt goale nu-i problema,e verificata de mine trecerea da eram cu conserva nu cu moto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 la iesirea din romania si la intrarea in grecia te intreaba cati bani ai si cat stai (basca multe altele). Raspunsul corect este 500 euro. Pe mine nu m-a pus sa ii arat banii, da' m-au luat cu faza de genul: cati bani ai ? Poti sa mi-i arati ? ... Se mai baga careva la o plimbare pana thesaloniki sau atena (subsemnatul merge doar dus, fara intors) ? Daca am sub un am de permis pt. A si trec de vama romana, mai au cum sa ma intoarca ceilalti din drum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate