bMaNiAc Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 salut caut un etrier pt frana fata la un planeta 5 are discul pe stanga imi puteti ssp unde gasesc? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 salutcaut un etrier pt frana fata la un planeta 5 are discul pe stanga imi puteti ssp unde gasesc? multumesc cauta pe cineva care are un planeta 5 si il vinde pe bucati, trebuie sa gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 salutcaut un etrier pt frana fata la un planeta 5 are discul pe stanga imi puteti ssp unde gasesc? multumesc Cel mai bine e sa ii faci o intrebare lui Danyoldmoto, iti aduce sigur si are piese de ce calitate vrei (si ieftine si mai scumpe, de care vrei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Cel mai bine e sa ii faci o intrebare lui Danyoldmoto, iti aduce sigur si are piese de ce calitate vrei (si ieftine si mai scumpe, de care vrei). Agree! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Agree! Mai oameni, explicati-mi si mie misterul, ca eu i-am dat un mesaj lui dany_oldmoto pe messenger si mi-a raspuns doar o data, cu ceva ce parea injuratura... dupa care nimic... Inexplicabil, mai ales ca toata lumea zice ca-i un om k lumea Cu bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 E om calumea mai..........CIne stie ,poate o fi vrut sa injure pe altul si a scris din gresala in fereastra ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 categoric,dany nu injura pe nimeni,e o neintelegere creata de un virus care bantuie messul zilele astea,il am si eu,si nu il detecteaza antivirusul,e ciudat .....cat despre piese,chiar bune,zic eu,...depinde acum ce calitate alegi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate