Stephon Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 LA MULTI ANI DMW! Ti-am urat si vineri seara, dar mai meriti inca o data! P.S. 27 de ani...ce batran esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white_raven Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Iti transmitem la multi ani! "TRISTULE", ne pare rau ca nu am putut ramane si noi dar don'soara Drog' se lupta cu profu' de ISDR, ..... inca o data la multi ani... Mosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 6, 2005 Autor Share Postat Iunie 6, 2005 Iti transmitem la multi ani! "TRISTULE", ne pare rau ca nu am putut ramane si noi dar don'soara Drog' se lupta cu profu' de ISDR, ..... inca o data la multi ani... Mosule   se tzine bine jean andrei!!!! inca nu a cedat!!!! acum observ shi eu topicul se cheama La multzi ani DMW!!!!!! shi inttziatorul lui ... dead_man_walking irascibile shi lt. navarro, nu-i vina mea!!! adminii au unit topicul meu cu Intalnirea din etrusco cu topicurile voastre cu LMA DMW!!!! shi m-au lasat pe mine autor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 LA MULTI ANI, DRAGULE! 100 DE ANI IN SEA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 se tzine bine jean andrei!!!!inca nu a cedat!!!! Da da ,dar eu l-am birut azi pt. ca am luat examenul din prima(am dat impreuna cu niste tristi care saracii dadeau restanta a 3 a oara...(). Si totusi inca o data La multi ani mai!!! si data viitoare nu mai lipsesc iti promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schokolade Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 AVAND IN VEDERE, CA IN TUFA IRASCIBILULUI MAI SUNT TRANDAFITI punem poza cu cei trei mushchetari care au inchis etrusco vineri seara: irascibilul, ipman & dmw iubita, nu dadea in inrascibil ca a beut doar apa plata cu lamaie TRANDAFITI?!?!?!?!!??! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 Auch,scuze,am scris pe alt cont Trandafiri sunt aia mah ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 LMA DMW?!?!!! scurt si la obiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 da lasatzi mah omu ca o sa aveti timp sa ii faceti si de 7 ani.... pomenirea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 7, 2005 Autor Share Postat Iunie 7, 2005 TRANDAFITI?!?!?!?!!??! CE TRANDAFITITI visezi mah irascibile pe cont de iubita ia mai citeshte inc'odat'!!! IAR AI BEUT da lasatzi mah omu ca o sa aveti timp sa ii faceti si de 7 ani.... pomenirea nenea, da mai explicit nu putetzi fi!!!!! un' sa ma lase!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schokolade Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 TRANDAFITI?!?!?!?!!??! Creca tu ai baut Mai citeste inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 Ptiu,iar am gresit contu'.Cum dreaq fac sa nu mai memoreze contu' gresit ?!?!?! demeveule,nu mai bea cand postezi...sau nu mai posta cand bei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 10, 2005 Autor Share Postat Iunie 10, 2005 daca tot stai acasa ar trebui sa fii odihnit, da se pare ca nu scrie: TRANDAFIRI acolo, mai citeshte inc'odat, sau eshti int-o stare de betzie continua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 LMA DMW-ule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 BRANDULE, CU TINE NU AM PUS POZA CA NU INCAPEA BRANDU' PE ECRANUL CAMEREI MELE MERSI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate