iulia_boris Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 De ce n-ai fi incantat? Sa fie sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Acum 3 ore, MirceaB a spus: Noul membru al familiei. Nu pot sa spun ca sunt incantat, dar daca parintii mei asa au vrut... Care e problema de nu esti incantat? E simpatic foc! Nero, isi revine foarte repede. Deja se pare ca nu mai are dureri la piciorul operat mai ales in ceea ce priveste durerile cauzate de displazie. Asa ca experimenteaza noi pozitii de dormit care pina acuma erau inaccesibile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Sa nu-l lasi sa faca miscari bruste..Dar banuiesc ca ti-a spus medicul destule despre interdictii.Cine l-a operat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Pai ce sa ii fac. Curtea este a lui. Nu are ca sa ii faca rau miscarea. Oricum el e misca in limita durerii. L-a operat dr. Bercaru. Ar fi avut interdictii daca ar fi avut tija la o fractura, Asa ne asiguram ca sta cusatura cum trebuie si cam atata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Ai mers la unul dintre priceputii in ortopedie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Pentru o displazie la piciorul stâng al unui labrador, în Canada cer 5000 de dolari de-ai lor, fără nici o garanție... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Acum 37 minute, September a spus: Pentru o displazie la piciorul stâng al unui labrador, în Canada cer 5000 de dolari de-ai lor, fără nici o garanție... Depinde ce ii face. Daca ii pui proteza de sold, si in RO treci de 3000 euro. Deci tot cam pe acolo. Nici varianta cu rezectie de cap femural sa stii ca nu este ieftina. Si ca peste tot depinde cine este medicul care face operatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Acum 8 ore, iulia_boris a spus: De ce n-ai fi incantat? Sa fie sanatos! Pentru o perioada de aproape 10 ani am trait experienta de a tine intr-o curte 6 caini (4 maidanezi , un ciobanesc caucazian si un malamut) si stiu ce inseamna. In timp totul s-a transformat intr-un chin. Acum cand 5 dintre ei au dat in primire si lucrurile au inceput sa revina la normal (fara miros de caine in curte, fara par unde vrei si unde nu vrei), etc. a aparut personajul de mai sus, pe numele lui Nino. I-am rugat pe ai mei sa nu-si mai ia caine mare, sunt batrani, bolnavi si nu aveau nevoie de asa ceva. Asa ca au luat unul mic ce se face a dracu de mare. Probabil ca cel mai mare, facand comparatie cu ce am avut pana acum. Asa ca daca in trecut a fost peste tot prin curte pipi, caca si par, de acum inainte o sa fie pipi, caca, par si bale. Sa fie primit. Pozele sunt puse doar sa-l fac de ras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Acum 11 ore, Silver Arrow a spus: Care e problema de nu esti incantat? E simpatic foc! Nero, isi revine foarte repede. Deja se pare ca nu mai are dureri la piciorul operat mai ales in ceea ce priveste durerile cauzate de displazie. Asa ca experimenteaza noi pozitii de dormit care pina acuma erau inaccesibile: @Silver Arrow Se vede din poziția în care doarme ca duce o viata chinuita . Multă sănătate sa aibă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 (editat) Am inteles,MirceaB..Acum fiind doar 2 nu va mai fi atat (cuvant urat) si par prin curte..Bale doar vara..Sanatate alor tai,ca-mi place cum gandesc! Editat Mai 12, 2020 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 @MirceaB Da, 6 blanosi intr-o curte, care banuiesc cu nu are mii de mp este o problema, atat pentru cainei cat si pentru stapani. Cu poza recunosc ca l-ai facut de ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 12, 2020 Share Postat Mai 12, 2020 Toata lumea gura deschisa. Criza(ntema), vremea rea, trece vremea-n pana mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 S-a mărit familia,guguștiucii au scos pui,am furat repede doua poze,sa nu ma prinda parintii Observati camuflajul perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Donsoara sculata din somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 (editat) E acelasi catel Tobyțăcățelu luat de pe stradă! VID-20200521-WA0008.mp4 Editat Mai 21, 2020 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 22, 2020 Share Postat Mai 22, 2020 Acum 13 ore, pinnochio a spus: E acelasi catel Tobyțăcățelu luat de pe stradă! VID-20200521-WA0008.mp4 1 MB · 0 downloads Pupam baiatu' harnic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Mai 23, 2020 Share Postat Mai 23, 2020 Am fost miercuri cu Nero sa ii scoata firele de la operatie Foloseste deja piciorul operat. Sta pe el si merge normal. Cand aleraga inca mai topaie ca un iepure. Probabil ca prin Iulie o sa ii faca si operatia la celalalt picior. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Sănătate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Ea este Vasi, stapana de la curte: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Mi se pare mie sau pisica.i cam dolofana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Nepotica mea cea mica se chinuieste sa-l prinda pe Rila! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 24, 2020 Share Postat Mai 24, 2020 Da, e dulap. N-are nici un stres "stapana": Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 28, 2020 Share Postat Mai 28, 2020 Fiiiight club. Editia de sat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 30, 2020 Share Postat Mai 30, 2020 (editat) Fericire mare pentru ca mergem acasa: Editat Mai 30, 2020 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate