Razvy Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Cum ai ajuns pana acolo,mai ales cu un chinezar de 49 cmc ????????????????? cu elicopteru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Am iesit putini, doar 3 tovarasi care iesim in fiecare zi restul nu or putut ca aveau treaba, noroc ca am avut aparatul cu mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 2 poze noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VipCristian Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 cu elicopteru Pun pariu ca tu cu scuteru tau nu te poti tine dupa mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Eu cu viespea pe pista de karting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 2 poze noi imi place foarte tare scuterul tau tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 imi place foarte tare scuterul tau tot respectul mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 vipcristian....nu cred ca te ti tu dupa el in timp ce face stoppie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Eu cu viespea pe pista de karting Cum ai ajuns acolo nebune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Eu cu viespea pe pista de karting Ba dracule,eu stau acolo langa nusti sa dai un telefon m-am suparat pe tine. Cum ai ajuns acolo nebune? Pe strada:),daca nu stiai platesti parca 20 ron si te dai daca numa insel 1 ora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 In Bucuresti pe Amckart sunt 15 RON/10 minute. si la voi cu 20 ron te dai o ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) Cum ai ajuns acolo nebune? Vorba lu' microb ... pe strada ... ma plictisisem de bacaul asta ... n-am unde sa ma mai duc si am zis sa ma bag si eu oleak pe pista @Microb : nu te-am mai cautat pentru ca am zis ca nu iesi ... era vreo 7-8 ceasu si stiu ca lasi mobra in izvoare @brick23 : Da. Cu 20 de ron te dai o ora Ps: Care e din bacau si vrea sa vina ... vineri si sambata vin baietii din Bucuresti sa se dea aici pe pista. Editat August 28, 2008 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) brick, nu stii ca in Bucuresti platesti si taxa de smecher? Mama lor de profitori... Ia uitati si voi ce era in Roma langa o statie de metrou Editat August 28, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Erau parcate? In romania daca vezi atatea scutere la un loc,crezi ca sunt de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 brick, nu stii ca in Bucuresti platesti si taxa de smecher? Mama lor de profitori... Ia uitati si voi ce era in Roma langa o statie de metrou Pai asa-s in toata Italia..scutere sa-ti bagi si in anus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Cel mai frecvent am vazut maxiscutere: Honda SH 150, Yamaha Geely 150, Piaggio samd pt ca unii mai vin si pe racord si pe acolo n-ar putea circula cu de-astea de 50 cmc Alea din poza erau parcate pt ca oamenii vin din suburbii cu metroul si apoi isi continua drumul prin centrul Romei cu scuterele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 salutare,sunt nou pe aici am si eu un malaguti f12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 (editat) poze de duminica , 31 august, pe aeroportul din baia mare Editat Septembrie 6, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Hai sa pun si io niste poze Am fost miercuri la baraj , la Vidraru ... si desigur la un gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 @ mihaiand : Ce placute mari de inmatriculare aveti voi din arges! @ mihaiand : Ce placute mari de inmatriculare aveti voi din arges! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 @ mihaiand : Ce placute mari de inmatriculare aveti voi din arges! @ mihaiand : Ce placute mari de inmatriculare aveti voi din arges! Da Bunicuțo ca sa te văd mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 E pentru politistii d'aici ... ca oricum e vaide capu' lor Sa ne vada mai bine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 E pentru politistii d'aici ... ca oricum e vaide capu' lor Sa ne vada mai bine ... la noi ar trebui sa poarte ochelari politistii sa ne vada numerele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 mie imi plac placutele de satu mare, cum are gilera-ul ala de la pozele din baia mare(cred ca il stiu pe proprietar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate