mihaiand Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Baieti ... deci asta ramane Topic pt poze ... Noroc cu sica ... bag si eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 noul bord electronic la care am muncit cca 1 luna de zile Baieti ... deci asta ramane Topic pt poze ... Noroc cu sica ... bag si eu una misto Peugeot-ul...interesanta suspensia pe fata,nu este cu telescoape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ms imi place la nebunie cum ti-ai facut bordul Cat timp ti-a luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ms imi place la nebunie cum ti-ai facut bordul Cat timp ti-a luat? a zis 1 luna de zile @kreator ..... pleaca ma ca l`ai facut prea tare... tu pe zii ce trece ma uimesti ma baiatule ..... felicitari asta a fost cireasa de pe tort ..... cu vechiul turometru ce ai facut ???? nu te combini cu mine ??? ca tare as vrea sa mi`l pun pe scuter , contra cost normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 dezkreator e cel mai tare bord personalizat pe care lam vazut vreodata nota 10 bravo :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 cateva poze de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) de plictiseala si chiar merge :> Editat Iunie 7, 2008 de s0rinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Uhh.. poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Frumoasa foc Gilerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Uhh.. poze Girela DND ii in 4T nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Girela DND ii in 4T nu? " Girela DND " ii in 2 timpi DNA'u lui Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Ahahaha Cred ca a incurcat butoanele. Si mie mi se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Gogu si noua casca :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Ahahaha Cred ca a incurcat butoanele. Si mie mi se intampla scuze.Am gresit tastele...plus ca era si tarziu ...in 3 zile am dormit doar 10 ore. Scuze inca odata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Gogu si noua casca Ca sa fim in pas cu OTV'ul nu pot sa zic decat SENZATIONAL Arata excelent, bravo. Rim stripes'urile fac totul si ar cam trebui sa cer drepturi de autor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Gogu si noua casca rimstripes'urile alea s-ar potrivi pe a meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Gogu si noua casca :) Buna treaba facusi Robert...Acuma poti sta sa bei o bere rece si sa iti admiri capodopera. P.S:Acuma ar merita sa il vinzi ca scoti pretu maxim la cum arata! Editat Iunie 9, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 scuze.Am gresit tastele...plus ca era si tarziu ...in 3 zile am dormit doar 10 ore.Scuze inca odata .. Nu`i nimic ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Merci de laude lasa ca il fac iar cand il vand Mai am un mic detaliu de pus la el, un mic mare detaliu revin cu poze cand termin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Baga mare ca ti-a iesit super Rolly ...Sambata...balea...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 scuze.Am gresit tastele...plus ca era si tarziu ...in 3 zile am dormit doar 10 ore.Scuze inca odata .. Ma, tu ne minti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Merci de laude lasa ca il fac iar cand il vand Mai am un mic detaliu de pus la el, un mic mare detaliu revin cu poze cand termin chiar imi place ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Un colaj din plimbarea de duminica trecuta si iesirile de zi cu zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Un colaj din plimbarea de duminica trecuta si iesirile de zi cu zi... iubire,relaxeala ...frumos rau Mito ala...ma incanta si pe mine unu,pe langa sm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate