Clodius Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Solutie pt a posta poze cu scuterul vostru intrati pe imageshack, upload-ati pozele dupa care copiati in post-ul vostru unul din link-urile de sub poza, de obicei cel in dreptul caruia scrie "direct" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 ai vrut sa zici 11% , am pus toba originala si o pompa de vacuum noua si imi ia acuma 4 % cu toba aia se tura foarte mult in gol si era prea scumpa oricum Aha, am pricipit. Acum tu stii mai bine ce tre la scuteru' tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) azi ... plimbare constanta-neptun-costinesti-cta...... 3 scutere.... multa distractie un filmulet de la mine... poze si inca un filmuletz de la kreator PS: ne`am intalnit de 2 ori la dus si intors cu screky si inca un tov de`al lui..care mergea dezbracat pe scuter ....adik purta doar tanga ))) Editat Iulie 12, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 moldovean is aaa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 bai nebunilor, dar de casti n-ati auzit? macar de-alea open face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 bai nebunilor, dar de casti n-ati auzit? macar de-alea open face... ) ba da ....ei le aveau in topcase`uri si eu intre picioare daca te uita`i atent...dar pe drumu ala cu 20-30 la ora si caldura... e normal sa mergi fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Asa ma, castile trebuie sa protejeze topcase-ul si genunchii nu capetele voastre. Doar ati citit la sectiunea accidente de ala care a dat aseara cu teasta de asfalt si si-a lasat creierii acolo. Mai si mergea cu o mana (dezkreator presupun). Sper ca n-ati mers decat putin fara casti, doar sper Eu n-am mers decat de 2-3 ori fara casca si numai 50-100m, asa ca aveti grija. Numai bine Editat Iulie 12, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Asa ma, castile trebuie sa protejeze topcase-ul si genunchii nu capetele voastre. Doar ati citit la sectiunea accidente de ala care a dat aseara cu teasta de asfalt si si-a lasat creierii acolo. Mai si mergea cu o mana (dezkreator presupun).Sper ca n-ati mers decat putin fara casti, doar sper Eu n-am mers decat de 2-3 ori fara casca si numai 50-100m, asa ca aveti grija. Numai bine deci .... la faza asta nu te inteleg.... mergeam cu maxim 30 la ora..... nu era nimeni ... ce sa patim ???? crezi ca suntem teribilisti ????? chiar nu te inteleg.... tot timpu noi am mers cu casca...dar pe drumu ala si prin statiuni (faleze) am mers fara... pt ca mergeam prea incet si era prea cald...... eu eram ala care mergea cu o mana (sunt tare nu ?) kreator nu poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 lasa`l mah sa nascut cu casca in cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 s0rinel, chill out haste, v-am zis asa ca idee. N-am nimic cu voi, este alegerea voastra cum mergeti. Doar ca discutam atat pe forum despre importanta echipamentului samd si n-as vrea sa aud lucruri neplacute despre voi, atat. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 stai linistit o sa traim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 s0rinel, chill outhaste, v-am zis asa ca idee. N-am nimic cu voi, este alegerea voastra cum mergeti. Doar ca discutam atat pe forum despre importanta echipamentului samd si n-as vrea sa aud lucruri neplacute despre voi, atat. Numai bine eu sunt constient de lucru asta..si nu ies in trafic fara casca sau sa merg cu viteza "mare" ... ca mie frik...m`am obisnuit cu casca stai linistit ...ca de mine nu ai sa auzi la radio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 clodius ai dreptate in mare parte despre importanta echipamentului...dar portiunea aia de "enduro" este circulata de biciclisti,noi azi am descoperit-o,este o scurtatura de la sosea la mare,nu se poate circula cu viteza si doar kamikaze sa fi atunci poti pati ceva...cum am iesit la sosea am bagat castile (si regulile) in cap si am revenit la normal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 baga si filmu ala pe youtube ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 eu am gasit sirena !!! http://www.youtube.com/watch?v=fNin0ATI6Zg...feature=related ... no comment ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 eu am gasit sirena !!! http://www.youtube.com/watch?v=fNin0ATI6Zg...feature=related ... no comment ) ce idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 eu am gasit sirena !!! http://www.youtube.com/watch?v=fNin0ATI6Zg...feature=related ... no comment ) Se aude un tractor in padure...acopera scuterele voastre  nu l-ati vazut ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Se aude un tractor in padure...acopera scuterele voastre nu l-ati vazut ? da frate..eu l`am auzit... semana ciuperci p`acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Super misto dezkreatore!!! Mi-a placut mult, parca eram si eu cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KiLLaH Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Din 06.06 niste poze La Alba Mall Pe B-dul Revolutiei Din Ampoi3 spre Centru Din Ampoi3 spre Centru 2 PS: Mai organizez o astfel de iesire curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 eu am gasit sirena !!! http://www.youtube.com/watch?v=fNin0ATI6Zg...feature=related ... no comment ) Fuckin Idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) poze Editat Iulie 15, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 arata bine cu banda aia reflectorizanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 arata bine cu banda aia reflectorizanta Se numesc rim stripuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate