ElSpa Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 baieti am un capac de ambreiaj descoperit din carbon pentru cele cu ambreiaj uscat. l-am luat pt moto a mea, dar sincer nu mi se pare ca se integreaza, deci il vand... pret 150 ron (nu vreti sa stiti cat a costat de nou...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Spune-mi si mie cat vrei pe set ? 100 euro(stanga + dreapta) plus suport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mish Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Sa va zic, am vazut dimineata pe la muncii un monster negru cu stickr d-ala vintage si cu numar de GJ. Era in trafic, eu perpedes si m-am apropiat sa ascult o muzica buna: mi-am scos castile din urechi si am luat 15 secunde portie de motor V2 la 90. Era interesant ca nu avea finishul de monster dark, era diferit. Cine e impricinatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ElSpa, si ai folosit vreodata NOS-ul? Banuiam eu ca-i NOS....dar aveam retineri deoarece buteila e pozitionata ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 mish, e posibil sa fi fost Mo Weedul. Stiu ca el si l-a facut negru normal (din mat) si a bagat logo-ul cu fontul vechi double line pe rezervor. daca avea tobe din carbon subtiri si lungi cred ca el era. asta daca si-a reparat mobra bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 mai, sambata o sa mergem la mare. plecarea va fi dimineata pe la 8.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 si o metoda de a face bani de benzina si ciorba pana sambata nu stii? ca m-as cam baga la un drum la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 din pacate, eu stiu doar sa cheltui bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 din pacate, eu stiu doar sa cheltui bani. daca aveti nevoie de un expert in domeniu, nu ezitati sa ma contactati. salutari monsteristilor. si mie-mi arde de mare, da' sunt in oala cu Sebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 tocmai am devenit proaspatul proprietar al unui monster de 750 poze momentan nu am, dar sper pe seara sa revin cu ceva material. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Ologu a vrut sa ia Trantorul de la mine in iarna dar m-am razgandit. e baiat brav si si ne stim de cativa ani asa ca sunt convins ca se va integra bine pe canapea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 bine ai venit ologule. poate il inaugurezi sambata cu noi, pana la mare. apropo, m-am consultat cu adi doctorul si am decis ca ora de plecare sa fie 9.00, in loc de 8.00. deci, ora 9.00, pe platoul de la academia militara. plecarea se face la 9.15, fara sa se mai astepte vreun intarziat, retardat, mahmur ori fumat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 care vreit sa va luati o super statie de lucru? - 2 procesoare, 8 GB ram, HDD SCSI 10krpm, FX3000 video... m-a ajuns criza si incep sa dau din casa http://forum.computergames.ro/42-hardware/...ml#post39488950 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 faina scula mai blondachis. vorbeste cu niculae, ca el a ramas fara computador si e posibil sa aiba nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 mai, sambata o sa mergem la mare. plecarea va fi dimineata pe la 8.00. 1. care voi ? 2. ce traseu ? 3. cat timp, cand e intoarcerea ? 4. nu e cam plictisitior si cam lung un traseu de mare ? poate ceva mai pe aproape si cu ceva curbe si asfalt fara gropi ? .. doar o idee, nu trageti in pianist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 (editat) el mariachi list (adica aia de merg la mare sambata): adi doftorul nea nicul gunix banditix liviu dobitocul traseul se intinde pe drumul vechi, adica ala peste podul de la vadul oii, cu intoarcere prin calarasi - oltenita. pana seara ne intoarcem. inscrieri si bilete doar aici, la taraba monster lounge. Editat Martie 26, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 mish, e posibil sa fi fost Mo Weedul. Stiu ca el si l-a facut negru normal (din mat) si a bagat logo-ul cu fontul vechi double line pe rezervor. daca avea tobe din carbon subtiri si lungi cred ca el era. asta daca si-a reparat mobra bineinteles nu eram eu...mobra mea e facuta, dar imi trebuie si baterie..pe care o sa iau maine (sper sa am timp)...mish oricum imi stie atelaju marea...suna al draq de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 teleleu, te trec pe lista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 teleleu, te trec pe lista? daca iau maine baterie, m-as baga...vorbesc si cu catalina si te anunt... de vrut, vreau...mi-e un dor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 da de ce tre sa ceri voie de la catalina? ai fost infiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) deci s-a hotarat...mare.ok. merg cu fotoliul. Editat Martie 26, 2009 de stas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 lista actualizata adi doftorul nea nicul gunix banditix liviu dobitocul stanislav cel mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 bai, merci de invitatie, dar din pacate va trebui sa refuz, dar imediat ce imi iau si carnetu va onorez cu prezenta pana atunci ma invart pe ea prin parcare la munca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 bai, merci de invitatie, dar din pacate va trebui sa refuz, dar imediat ce imi iau si carnetu va onorez cu prezenta pana atunci ma invart pe ea prin parcare la munca ) Monster Negru din 96, cu tobe goale si ridicate? adus in Iride Park Pipera, cu numere de Iasi (parca) ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 da de ce tre sa ceri voie de la catalina? ai fost infiat? nu mah, am fost adoptat...multumit asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate