blondu_mm Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 pana la urma ati mai mers pe undeva weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADRIAN BUZ Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 SUNA MA PTR AMORTIZOR 0754041178 SAU INTRA PE ducati.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 helou lume stiti vreun monstru de dezmembrat? caut si eu juguri:superior & inferior plus inca niste chestii minore merci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 helou lume stiti vreun monstru de dezmembrat? caut si eu juguri:superior & inferior plus inca niste chestii minore merci asfalt uscat care lume, e pustiu pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 care pustiu, liviu pustiu? eu sunt, am fost la bulgari azi, poze n-am dar va garantez ca a fost bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 schimb hypermotard-ul cu 999 sau s4rs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 schimb hypermotard-ul cu 999 sau s4rs. dar macar ai incercat sa golesti butelia? care e senzatia sa fi in treapta a treia si sa dai drumul la nos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 eu nu schimb nimic. sunt multumit cu ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 eu nu schimb nimic. sunt multumit cu ce am. CE AI? pe unde ati fost bre pana la urma? cum a fost? BUCURESTI-OLTENITA-GIURGIU-OLTENITA-BUCURESTI.....am mers tare am facut 9 ore ieri nu mai aveam poponeata....era aplatizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 chiar ca ati mers tare daca ati facut 200 de km in 9 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 .....am mers tare am facut 9 ore Deci a mers si Alecu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Deci a mers si Alecu... bravo Alecule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 traiasca nea alecu si volusia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 maine seara intalneala?? pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 maine seara intalneala?? pe la ce ora? Ca de obicei, ora 19.00 la Academie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Scuze ca intrerup discutia.Un Ducati interesant de vanzare aproape moka. /index.php?showtopic=326271 Daca deranjeaza postul se poate sterge dar eu zic ca merita un ochi bagat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Iata si cateva poze de la lungul drum de sambata ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ultima poza e antologica...3 generatii de soni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 La multi ani Alexa! (ca Y!id NU AVEM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 brava bre. frumoase poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 azi, la 19.00, la academie. poate apucam sa dam si o plimbare, sa ne mai vada lumea la fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 azi, la 19.00, la academie. poate apucam sa dam si o plimbare, sa ne mai vada lumea la fata. Corect! Facem o plimbare pana la .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 nu bre. ma gandeam poate dam si noi un rotocol de oras sau iesim un pic pana la ghimpati, la curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 sunt un pic mahmur dar imi revin...diseara ne vedem la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 bah ierbare, dar tu esti vreodata in regula? te plangi tot timpul ca o muiere si gasesti motive sa te eschivezi mereu. ia, behave oleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate