monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 azi ma duc in tara sa aduc un monster nou pe canapea. posesorul se cheama stefan (damn, inca unul) si e gri, nu el, motoreta. sa recapitulam cine merge maine la miting: sebica si cu mine. deja suntem prea multi, creca nu mai vin, ca o sa ne inghesuim amandoi si nu o sa incapem in oras. deci? doar atat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Te duci sa il aduci cu duba? Din ce zona il iei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 ramane pe maine la academie, la 10.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Te duci sa il aduci cu duba? Din ce zona il iei? Bai mirci esti un (cuvant urat),pe unde citesc dau de tine si caterinca ta proasta. Ce dracu ai cu monsteristu`???nu vezi ca nici nu te baga in seama?? esti un rahat fustrat. sczz pt of topic, dar nu il mai suport pe cocalaru asta de mirci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 INCA MAI CUMPAR !!! Chiar nu aveti nevoie de bani??? Codita de monopost, in conditie buna, pentru un Monster 600 95` Nu conteaza culoarea, doar sa nu fie : modificata, zgariata adanc, crapata si apoi lipita sau doar crapata..., sa nu fie deformata... Sa includa si suruburile de prindere. Criteriile de mai sus nu sunt decisive, accept si cu mici defecte si fara suruburi, dar doar dupa ce o vad. Macar un sfat, pe unde sa mai caut... Draq, am pus si poza...ca sa vedeti despre ce vorbesc.... [ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 eu nu am capac monopost, l-am baut de mult. in plus, mi se pare incomod sa-l tot dau jos cand car femeia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 eu nu am capac monopost, l-am baut de mult. in plus, mi se pare incomod sa-l tot dau jos cand car femeia. Da liviule... dar e incomod cand ai femeie.... Acum serios...chiar caut, ca pe ala vechi, l-am gasit jumate pe motor, un sfert in gura cainelui si alt sfert intins in curte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 daca vrei vorbesc cu doctorul ducati si te ajuta cu o eutanasiere la caine. te pomenesti ca el ti-a molfait si femeia si acu vrei capac monopost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 da son, asa e.apropo, stii ca voiam sa-l propun si pe asta , dar cred ca vrea multi bani tudorila pe drepturi de autor. mai sane...nu stiam ca esti roakar vedeta...acu ca te vaz prin filme, parca parca sunt mandru ca te cunosc si imi vine sa iti dau o pedala de la mine ramane pe maine la academie, la 10.00. voi veni si eu cu catalina...deci suntem 4 pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny D. Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 daca vrei vorbesc cu doctorul ducati si te ajuta cu o eutanasiere la caine. te pomenesti ca el ti-a molfait si femeia si acu vrei capac monopost? Nooooo...femeia a fugit in lume...cred ca a si murit intre timp.... iar cainele asta e asa de suparat pe trotineta mea, incat si daca il eutanasiez tot o sa gaseasca o metoda sa o roada...si daca nu, o bantuie numai sa-i faca cava... Pe langa ca se usureaza de 10 ori pe zi pe cauciucurile mele...acum vad ca si-a dat seama ca nu e toata din fier.... Dar lasa eutanasierea si femeia... eu vreau monopost.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 mah gogosila, nu-i da ma pedala, nu merita. are asta bani sa isi cumpere un tir de pedale, ca vorba aia e vedeta de talie interplanetara si inca se mai face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 mah gogosila, nu-i da ma pedala, nu merita. are asta bani sa isi cumpere un tir de pedale, ca vorba aia e vedeta de talie interplanetara si inca se mai face. nici nu stiam ca avem un asa mare star printre noi ... deci? cine se mai anunta maine?? cocolino, hai frate si tu ca esti ditai pescaru, fa o manevra....zi-le ca te duci sa dai la mamaliga ca trage carasu...il iei si pe son pasager si il prezinti dupa ca captura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 merg si eu la miting, dar ajung pe al 10: 30 la academie, voi nu aveti somn sambata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 noi dormim noaptea mai blondachis, nu mergem la fufe ca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ) - eu nu merg la fufe, sunt om cu familion, copii, o sa-mi iau si un caine mai tarziu, si nici nu o sa mai beau Aporpo, am facut rost de banda reflectorizanta 3M (e cea pe care o poarta gaborii pe veste - are cam 5 cm latime) e dintr-un fel de material textil (http://expertfarma.ro/p100%20p110%20veste%20reflectorizante.jpg) Am cativa metrii buni, cine vrea ii aduc la academie sambata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 blondule, trece-ma pe lista. vreau si eu ceva banda de aia, imi dai cat te lasa inima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Vreau si eu 17,8cm! monstruosule, mergem maine cu cortu' sau fac schimb de tura sa pot veni si eu la miting? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 bah niculae, vorbim mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ramane pe maine la academie, la 10.00. bai Liviu, cum au auzit astia ca ne gasim si noi la o samanta imediat s-au infipt si ei. nu mai poti sa te vezi ca omul sa barfesti. vorbeam si noi ca baietii.... ca ala e cracanat, ca lu alalalt i se scurge un ochi, d-astea de cartier blondule, vreau si eu niste banda 3M. deci maine suntem io, liviu, catalina, telelica, blondu si nicu daca gaseste vreo scuza sa chiuleasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nici nu stiam ca avem un asa mare star printre noi ... deci? cine se mai anunta maine?? cocolino, hai frate si tu ca esti ditai pescaru, fa o manevra....zi-le ca te duci sa dai la mamaliga ca trage carasu...il iei si pe son pasager si il prezinti dupa ca captura FABRIC PEDALE ....IEFTIN... 1 STICLA DE VIN PE PEDALA LA MECANICU SEF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 24, 2009 Autor Share Postat Aprilie 24, 2009 son, fa-mi si mie o pereche de rotile, sa ma dau mai misto pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 as merge si eu maine dar am aruncat un ochi pe prognoza meteo .. se pare ca o sa cam ploua toata ziua ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 bah...vesti proaste...week endul o sa fie de rahat http://www.accuweather.com/world-forecast-...ic=1&fday=2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 nu tine vremea cu motociclistii bre, daca nu toarna cu galeata eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 Montiristu' era bine sanatos, era pe drumul de intoarcere de la Valcea, stati fara griji! :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate