Mo Weed Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 mai gabi, noi vorbisem se dam o tura mai ampla de 1 mai...problema este ca atat vineri cat si sambata va ploua mai tot timpul... @ripper...o intrebare, sper sa nu te superi...noi doi ne stim? ne-am intalnit vreodata fata in fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 de 1 mai o sa ploua, din pacate ma batea un gand sa fac o tura buc- maramures cu monsterul. dar poate ne povestesc drumetii cum a fost duminica la giurgiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) de 1 mai o sa ploua, din pacate ma batea un gand sa fac o tura buc- maramures cu monsterul. dar poate ne povestesc drumetii cum a fost duminica la giurgiu... frumos drum, misto companie...3 motoare dintre care doua cu pasager...mers placut fara nici un fel de incident (as usual ) plouat putin in mici averse...mai ales pe mine care am ales alt drum de intoarcere in concluzie...pacat ca nu ati venit, o dezmorteala pe cinste Editat Aprilie 28, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) Ba buton, italienii s-au nascut ieri?! Daca vreau sa merg cu trenul, merg cu trenul, daca vreau sa merg pe ploaie, merg pe ploaie, daca nu vreau sa merg deloc, stau acasa. Care e problema?! De ce zici ca nu te mai mira nimic? Esti cam aprins , ma baiete! @alex ripper: o fi Mo Weed bolnavior dar GabiButon e dus rau , frate! Pe langa pierderile grave de memorie, mai sufera si de sindromul pitiponcului ce vrea sa plimbe piXda , trebe revergorat de urgenta, duce-ti-l la un spital ceva.. sau macar sa-i dati mereu cate o piti uda pe care s-o poarte cu mandrie pe strazile strajnice ale eternei si fascinantei noastre țări (iarta-mă, big master!). Editat Aprilie 28, 2009 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 fascinantei noastre tari, agramatule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) fascinantei noastre tari, agramatule. Niculae, iti fac pana, Niculae Visavi de pitipoance, Iisus avea o vorba Eu, o rastalmacesc asa: Lasati femeile sa vina la mine! Editat Aprilie 28, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Niculae, iti fac pana, Niculae Pe bune? E nasol sa ai gixxer cu carene sparte, nu crezi?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 (editat) cu carene, fara carene, la fel de performant este, buai De-al dracu o sa-mi iau si un s2r Chit ca voi "sapa" doar pentru mobre Gata bai Niculae. Vrei sa se supere Liviu pe noi. Ideea e ca mi-ar facea placere sa mergem undeva in gasca. Daca si voua, e perfect! Hai, treci la treaba, ai o groaza de stiri in asteptare Editat Aprilie 28, 2009 de GabiButon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 ce mah butoane, iar te-ai perpelit pe asfalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Nu! doamne fereste Dar, in cazul in care ii fac pana lui Niculae, el imi sparge carenele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 oh, i see. daca ii faci pana lui niculae, parchez peste gixar la presei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Pe bune? E nasol sa ai gixxer cu carene sparte, nu crezi?! pedale fac eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 a dracu e pielea pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 frumos drum, misto companie...3 motoare dintre care doua cu pasager...mers placut fara nici un fel de incident (as usual )plouat putin in mici averse...mai ales pe mine care am ales alt drum de intoarcere in concluzie...pacat ca nu ati venit, o dezmorteala pe cinste subscriu .. cu mentiunea ca moweedu a fost cel mai putin plouat pe drumul de intoarcere scurt si direct ales de el din motive obiective .. io si doctoru am ales din motive subiective the long way back .. si ne-a manat dracu fix in mijlocu ploii .. vreo 30 km, alti vreo 20 in urma ploii .. cu apa din belsug pe shushea .. care in combinatie cu pamantul omniprezent a format o husa foarte speciala pe motorete cu tot cu noi pe ele .. am vazut chiar si fo 2-3 avionete ce faceau neste giumbuslucuri dar n-am ajuns chair la locul cu pricina din cauza unui drum nu prea in firea lui pe care am ales sa-l evitam .. nu de alta dar daca mai intarziam puteam rata ploaia si nu se cade .. ca idee cam asa arata bietu copil cand am ajuns in fata blocului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 a dracu e pielea pe voi credeam ca ne cunosti mai bine...abia acu te-ai prins?! pitik, o comanda rapida... doua pedale de gixxer pentru buton, fac io cinste de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 asa, ca tot mi-am adus aminte, am de tras un perdaf la pseudomonsteristii care au ratat marsul moto de la smaeb. si ca sa va fie rusine la maximum, pun si linkul cu filmul, facut de tovarasul niculae, sa vedeti si voi ce ati ratat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 asa, ca tot mi-am adus aminte, am de tras un perdaf la pseudomonsteristii care au ratat marsul moto de la smaeb. si ca sa va fie rusine la maximum, pun si linkul cu filmul, facut de tovarasul niculae, sa vedeti si voi ce ati ratat: ce vrei sa spui bre?!...cine nu a fost e pseudomonsterist sau cum vine treaba? niculae...brava ma baiatule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 apai mai gogosila, din toata gasca noastra au fost doar urmatorii: coco, cocosan, adi doftorul, stefan lcs si cu mine. suntem multi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 apai mai gogosila, din toata gasca noastra au fost doar urmatorii: coco, cocosan, adi doftorul, stefan lcs si cu mine. suntem multi, nu? f bine bre nea liviule, facurati onor canapelei...la mitingul de sambata am fost mai putini, si duminca la plimbare am fost chiar 3, asta inseamna ca restul sunt orezari, gogosari sau cune stie ce alta categorie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 eu intru oleaca in silentio stampa (adica timbru mut). by the way, mi-am luat doape de urechi, pe care le-am testat ieri vreo 260 de km. sunt geniale doapele astea. se gasesc la farmacie, 5 lei perechea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 mai gabi, noi vorbisem se dam o tura mai ampla de 1 mai...problema este ca atat vineri cat si sambata va ploua mai tot timpul... @ripper...o intrebare, sper sa nu te superi...noi doi ne stim? ne-am intalnit vreodata fata in fata? bai telelica fucking golden retriever, vad ca e chiar grava starea ta de sanatate...sa te mai prind eu ca vii sa cersesti sarma ca sa iti faci ducati-ul sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Măi oameni luați de îl lăsați în pace pe Ierbaru' că mai are nițeluÂş Âşi rămâne cu monsteru' doar în "corason" Âşi abia atunci va suferi cu adevărat, acu' sunt numai închipuieli Âşi primăvară . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 ca moldovenii de pe tren "sarmaaa, uaaa" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 la ambele marsuri vremea a fost cam naspa ... de asta si numarul mic de monsterixsti (oricum e bine ca am fost cativa) vine odată vremea mai calda, ca imi este dor sa mai vad 20 monstere la un loc la academie. dar pana atunci, noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 28, 2009 Autor Share Postat Aprilie 28, 2009 blonduli, o fi fost vremea naspa doar acasa la tine, acolo unde dormi tu si mai faci una - alta. a fost soare de fiecare data. degeaba ne vedem noi la academie daca nu iesim in fata atunci cand se mai organizeaza cate o treaba motoristica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate