coco'son Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 a lu cocoson si a lu doctoru, aveti report, nananananah. taci drq..... Mesaj completat taci drq..... ma gasesti pe mobil .....e ff. important....nu vreau sa iti mananc minutele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (editat) Salut tuturor, dupa multe cautari si scormoniri....prin buzunare, am achizitonat un M 900 din '97 . Ce-i drept, mai trebuie pe ici pe colo un pic aranjat, dar in rest este ok. Asa ca sper sa ma primiti si pe mine pe canapeaua voastra, macar in unul dintre colturi.. Editat Septembrie 12, 2009 de Ghelmeci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Salut tuturor, dupa multe cautari si scormoniri....prin buzunare, am achizitonat un M 900 din '97 . Ce-i drept, mai trebuie pe ici pe colo un pic aranjat, dar in rest este ok. Asa ca sper sa ma primiti si pe mine pe canapeaua voastra, macar in unul dintre colturi.. dai bere si ti las locu meu de sv ist!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 dai bere si ti las locu meu de sv ist!! daca to vrei sa lasi locu cuiva, pot sa te ajut ...pot sa il iau eu cu "chirie"...il intretin pana revii la forma care te-a consacrat ce zici?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 daca to vrei sa lasi locu cuiva, pot sa te ajut ...pot sa il iau eu cu "chirie"...il intretin pana revii la forma care te-a consacrat ce zici?? Daca faci curat si "vruiesti peretii tare" ti l las! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 mai bine bagati si voi poze de la Cheia, care-ati fost. Mai iau si eu pauze de la munca sa-mi clatesc ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan patrascanu Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 ...am pus si eu cateva...restul vi le dau miercuri la academie sau pe mess care vrea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Daca faci curat si "vruiesti peretii tare" ti l las! vorbeste ma deslusit...ca io chiar incerc sa fiu serios ...regret daca nu imi iese p.s. brava baieti, frumoasa tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Si ca tot mi-am luat motocicleta, spune-ti si voi unde ma pot duce sa schimb semeringurile de la amortizoarele pe fata si sa indrept janta fata, va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Si ca tot mi-am luat motocicleta, spune-ti si voi unde ma pot duce sa schimb semeringurile de la amortizoarele pe fata si sa indrept janta fata, va rog. simering/simeringuri. (scuze de corectie, nu o lua ca pe o ofensa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 simering/simeringuri. (scuze de corectie, nu o lua ca pe o ofensa) Nu-i bai, merge cate o corectie din cand in cand , acum pe bune, la cine sa ma duc si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Daca nu te ajuta monsteristii, iti dau eu un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Daca nu te ajuta monsteristii, iti dau eu un mecanic. Nu cred sa fie vreo problema, totul e sa fie din Bucale'. A....si sa fie bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Monsterul alb ... frumoasa mobra. M900 oranj cu flagstripe ... felicitari posesorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 m1000 portocaliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 14, 2009 Autor Share Postat Septembrie 14, 2009 Ghelmeci, du-te bre la andu si la cristi. felicitari baieti pentru tura. sunteti calumea in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Ghelmeci, du-te bre la andu si la cristi. felicitari baieti pentru tura. sunteti calumea in poze. Pai zi-mi bre unde, ca zau daca stiu. O adresa ceva, nr. telefon, o samanta de floarea soarelui, vorba aia, coapta sa fie! Editat Septembrie 14, 2009 de Ghelmeci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) andu & cristi au atelierul pe partea dreapta cum te uiti la cladirea mega image de pe brancoveanu. andu - 0722321944 cristi - 0722683140 - repara si cai Editat Septembrie 14, 2009 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghelmeci Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 andu & cristi au atelierul pe partea dreapta cum te uiti la cladirea mega image de pe brancoveanu. andu - 0722321944 cristi - 0722683140 - repara si cai Belea, m-ati salvat de la inecul unei bai de ulei de amortizor! Sunt profund recunoscator cu bere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 paulynos...ai rezolvat cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 15, 2009 Autor Share Postat Septembrie 15, 2009 poveste noua pe mongolia.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Salut, Se vinde un monstru de motocicleta: Ducati Monster S4R, an 2004, 15400 km, 113 cp (cica are 116 cu tobe) Tobe termignoni, filtru aer K&N, cauciucuri schimbate acum 500km Diablo Super Corsa 2,+ un set de oglinzi carbon (o data le-am pus dar le-am dat jos pt ca nu vedeam nimik) + tobele originale + codita spate cu care o faci monopost Motivul pentru care o vand este faptul ca am nevoie destul de urgent de bani pentru a-mi achita un credit . Ador motocicleta aceasta. Cu siguranta ca peste cativa ani o sa iau S4R S Testastretta. Mecanic motocicleta este impecabila. Puteti vorbi si cu Andu. A fost tinuta numai in garaj la subsol in Piata Victoriei. Nu a stat in ploaie sau vant Pretul pentru ea este de 6800 euro , putin negociabil. Va rog fara comentarii aiurea despre acest pret. Daca va intereseaza sunati la nr de mai jos si puteti veni sa o vedeti. Poate ca o sa imi dati exemplu S4R Testastretta care avea 50 km si s-a dat la 6300 euro. Intr-adevar aceea a fost o super ocazie. Era o motocicleta castigata la un concurs. Aceasta este o motocicleta care s-a muncit pentru a se cumpara si pt a se intretine . Telefon : 0744441015 Andrei Va salut, Salut, Valabil in continuare - pret nou 6300 euro Numar de contact nou - 0749049990 - Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 paulynos...ai rezolvat cu moto? inca nu am rezolvat, sper sa rezolv zilele aste. posibil injectorul dereglat ca sunt bujiile ude. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexix_art Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 (editat) Salutare Ducatistilor sunt Alex fratele lui blondu, am fost la cateva intalniri dar ca pasager si ii si stiu pe cativa dintre voi de la plimbarile de la ciolpani, lacul tancabesti si academie... biker dance unde am urlat cu restu pentru locul 1 Acum am intrat si eu in randul ducatistilor, nu de mult timp cu monsterul taxi al fratelui. Noroc cu Cristi si Andu ca nu se mai opreste taxiul cand dau de ghidon. Mult de zis nu prea am decat sa ne vedem la cat mai multe intalniri si plimbari. Salutare si asfalt uscat. Editat Septembrie 15, 2009 de Alexix_art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Accident moto la ora azi la ora 9 cu un posibil Monster galben , in Berceni :/index.php?showtopic=426180&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate