monsteristu' Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 mai bine sa moara bibi, de ce sa moara nicalai. esti tampit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Bă, Nicalai e immortalitor mă (Âşi nici nu se epilează pe craci )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 si nici nu se imbraca asemenea lui gheilord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Gheilord? Cumva e cine cred eu că e??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 femeie, topicul asta tre sa-l citesti ca pe o biblie. da si tu o pagina inapoi si ai sa vezi cine e gheilord. Mesaj completat si inca ceva "sunday, bloody sunday" a aparut in 1983. pam pam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ... ca pe o biblie inapoi si e gheilord.Mesaj completat si inca ceva ... pam pam. Gata cu bălăcăreala, mai vine cineva la iarbă verde/zăpadă albă sâmbătă ? Blonzi, ierbari, zairi, coci ?! Până acum suntem numa' monstruoÂşi, nicalai, gheilorzi Âşi nemi. Grătari avem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Ca și cum nu aș ști eu când a apărut pe piața ”Sunday, bloody Sunday” (U2). Îs eu amnezică, dar de U2 și Bono nu am cum uita. I was born in the year of the War! Poftă bună la cărneturi și să beți atât încât să mai puteți amușina drumul spre casă/pat/whatever ! Editat Ianuarie 14, 2010 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 na-ti cateva din poz"n"ele de la cheia d-atunci! Si nicalai ti ar capu de bulangiu ai uitat cand mancai makerel cu fratili tau ras pi craci(de la operatie)... Dupa ce se trage vaselina de la buci toti prindeti momite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Bă feȘtane, tu până și glumele le ai de gheilord! Să moară mă-sa, dacă și mâine va fi vremea ca azi, mergem pân' la munte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 mah, m-am gandit la monster lounge cand am citit articolul asta: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8459555.stm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 mah, m-am gandit la monster lounge cand am citit articolul asta: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8459555.stm Nu vad legatura... Niste babuini in tarc ce merg ca dementii pe 2 roti si crapa... Nu tu casca nu tu protectii nu tu reguli de circulatie... Ce vrei sa iasa de acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Salutare ! Diseara , ora 23:10 , pe TVR 1 , la emisiunea " Garantat 100% " este invitat Mihai Barbu ( www.mongolia.ro ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 trii cocalari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Frumoasă grătăreală! Și o acțiune ecologică pe cinste, la cât mai multe mă băjeți! feȘtane, acum avem argumente solide ca să-ți putem spune gheilord* (vezi poza nr. 2). Rușine celor care nu au fost prezenți! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 nicalai, am si niste filme, dar mi-e rusine sa le bag pe forum. hai sa ti le dau pe mess si vezi daca poti face ceva la ele sa mearga sunetul, au o extensie ciudata si nu se aude nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoalexandru Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 ce credeti ca i-a facut monstrului sa se auda asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Întreabă-l pe monsteristu', el mai merge fără galerii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 nicalai, ai facut filmele? luam oscaru sau macar capsuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 liniste ca nu pot sa ma concentrez...mai discutati si pe forum la desmo ... burnout de aciulea maaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Eu nu pot să mă înscriu pe desmo, nu îndeplinesc condițiile. Aici măcar e anarhie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 "Cei 3 boshcheti revine" Mesaj completat Frumoasă grătăreală! Și o acțiune ecologică pe cinste, la cât mai multe mă băjeți! feȘtane, acum avem argumente solide ca să-ți putem spune gheilord* (vezi poza nr. 2). Rușine celor care nu au fost prezenți! eu ma? uita-te la cumpat ce ranjeste! e placerea lui.... se citeste pe fata! si tu nicalai cum sugeai din carnatu lu sonatu' si te uitai la mine cu ochi de catelush ce-a fost prins cu gafa facuta.... opa... stai ca l suparam pe dom' operator si ne da le keke.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2010 fane, parca esti bond, james bond. nicalai nu stiu cu cine seamana, la prima impresie as zice ca aduce cu doamna maria de la gherila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Dom' moderator s-apropie wek-endu... Nu planuim urmatoarea plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 bah, nu imi aduc aminte daca s-a mai intamplat vreodata, dar imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum acilea de vreo luna...treaba e ca gaytarul ala m-ar fi aranjat de minune avand in vedere ca am stat in casa ca cocolaru toata ziua de sambata... mai da-ti ba si voi un telefon cand se intampla actiuni d-astea negandite...haosul imi place niculae, cand te-au expulzat astia ma?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2010 mobra faina la pret si mai fain /index.php?...=473139&hl= mo weed, pe tine nu te luam ca nu ai bicicleta si iti curge si nasul, adica esti mucos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate