Mo Weed Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 btw: frumoasa intalnire aseara si ce e mai important...si productiva multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat: monteristu, tetea, doru, coco dar si celorlalti care m-au sustinut moral: freeman, neamu, dan, zair si nu in ultimu rand mada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 imi vine greu a crede ca o sa interzica circulatia moto pe timp de noapte... eu zic e doar o idee tampita a doctorului. treaba cu marsul e o idee f buna, dar facuta in grup mai mare, ca... vreo 10 monsteristi impingand mobrele prin fata primariei o sa treaca cam neobservati. nu am mai putut ajunge aseara, pe la 12:30 am scapat de 'americani' ne vedem azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 ierbarule, ce apropo bați tu acolo? vezi că îți alunecă sprânceana pe lângă ochi . auzi la el, "nu în ultimul rând"... Âşi mă pune la coada listei, câtă lipsă de considerație! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 btw: frumoasa intalnire aseara si ce e mai important...si productiva multumesc pe aceasta cale celor care m-au ajutat: monteristu, tetea, doru, coco dar si celorlalti care m-au sustinut moral: freeman, neamu, dan, zair si nu in ultimu rand mada Subscriu .. long live monsteristu', trusa lui de scule, service-ul tip pasune interblocuri si nu in ultimul rand audienta Scuzati calitatea pozelor .. tremura mana de la bormasina A se nota parcarea originala, a la krupp .. or fi locurile inregistrate la ADP si platite ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 ierbarule, ce apropo bați tu acolo? vezi că îți alunecă sprânceana pe lângă ochi . auzi la el, "nu în ultimul rând"... Âşi mă pune la coada listei, câtă lipsă de considerație! expresia "nu in ultimul rand" tocamai asta face...te scoate in evidenta cum ca nu esti ultima cu consideratie, ierbarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 aburitor ierbarule, just like a man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Weeei, ati prins-o si pe-a mea bihoreanca in poze ! Iar am tras chiulu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Weeei, ati prins-o si pe-a mea bihoreanca in poze ! Iar am tras chiulu' Obositor avatar ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Obositor avatar ai Da, stiu! O sa-l schimb cand am timp sa-mi fac altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 intalnirea de maxim angajament de miercuri seara la ce ora se tine? imi anunt si eu aparitia!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 intalnirea de maxim angajament de miercuri seara la ce ora se tine? imi anunt si eu aparitia!! 20.00 academiei sus langa statuie, sau sus pe statuie, sau .. whatever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geckados Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 buai, poate facem si noi un drum in gasca in seara asta? stam ce stam la academie, apoi poate o luam pe alexandriei incolo, dupa ghimpati stiu eu un popas fain. bagam un mic, lingem o bere (de aia de muieri cu lamaie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 buai, poate facem si noi un drum in gasca in seara asta? stam ce stam la academie, apoi poate o luam pe alexandriei incolo, dupa ghimpati stiu eu un popas fain. bagam un mic, lingem o bere (de aia de muieri cu lamaie). si daca nu are bere din aia acolo, ce facem? stiu eu un loc fain in vama unde are sigur...plus ca apa am auzit ca-i calda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 stiu eu un loc fain in vama unde are sigur...plus ca apa am auzit ca-i calda da! da! da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 ierbarule, daca vreti la baie, ne duce monster_cock la un iaz de pomina. din cate am vazut, gagicile nu mai vin la academie, asa ca vom putea fara probleme sa ne imbaiem la fracul lui adam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 ierbarule, daca vreti la baie, ne duce monster_cock la un iaz de pomina. din cate am vazut, gagicile nu mai vin la academie, asa ca vom putea fara probleme sa ne imbaiem la fracul lui adam. gluma gluma...dar sunt f bine ideea cu iazu, am vb deja cu prietenu adam si imi da costumu in seara asta asa ca sunt pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 bai, eu am fost leoarca toata ziua, am trebaluit prin bucatarie, o baie pe inserat ar prinde numai bine. locuri stiu o gramada, fain de tot ar fi la branesti, la manastirea pasarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 hopa... pot să viu să fac poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 @gunix...cand ai putintel timp te rog sa citesti in stanga cuvintele insirate care ma descriu (adica profilul)..poate obeservi ceva schimbat p.s. mai mare ofranda nu cred ca poti sa primesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Numa rele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 ce-i ma laure? unde e relele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 si daca nu are bere din aia acolo, ce facem? stiu eu un loc fain in vama unde are sigur...plus ca apa am auzit ca-i calda O,da!cine v-a invatat ba sa beti bere de muieri,a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 oooooo, ce onoare pe capu' meu, abia o pot duce! păcat că nu-s monstuoasă Âşi nu-s din club, că ar fi fost Âşi mai mare onoarea! mai mare ofrandă nu primesc zici? bine, hai că sunt mulțumită, da' nu Âştiu ce-am făcut să merit aÂşa ceva, că doar n-oi fi vreun zeu ceva, numai ăia primesc bunătăți din astea. crecă e un clenci pe undeva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 6, 2008 Autor Share Postat August 6, 2008 (editat) freemane, tu cu ala micu de respira greu si are ghidon rizoma de 100+ euroci. auzi bre gunix, daca vrei sa ai un loc pe canapea, trebe musai sa cumperi bijuteria din anuntul urmator: /index.php?...=249934&hl= Editat August 6, 2008 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate